Η Καρκίνος Βανδή εγκαταλείπει τον Σκορπιό Σφακιανάκη

Τα σκέφτηκε από εδώ, τα σκέφτηκε από εκεί, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και πήρε το καπελάκι της και έφυγε.

Η Καρκίνος Βανδή εγκαταλείπει τον Σκορπιό Σφακιανάκη

Δεκαέξι χρόνια πέρασαν από τότε που το υδάτινο ζωδιακά ντουέτο έσμιξε στην πίστα του REX και προκάλεσε παραλήρημα, σε ένα κατάμεστο μαγαζί, που ακόμα έχει μείνει απωθημένο σε πολλούς που δεν βρήκαν μια θέση.

Φέτος το νέο της συνεργασίας τους έσκασε σαν βόμβα μεγατόνων για τους θαυμαστές τους, αλλά η ζωή φέρνει κοντά κάποιους ανθρώπους μόνο και μόνο για να τους απομακρύνει.
Μετά την προτροπή του πάντα ακραίου Σκορπιού Νότη Σφακιανάκη με τη μορφή δήλωσης «Επιβάλλεται να στηρίξετε Χρυσή Αυγή» και μάλιστα διανθισμένη με το περίφημο πως αυτή έχει μέσα και την αυγή ενώ οι άλλοι μόνο το σκότος, η Δέσποινα Βανδή με μια λιτή και περιεκτική δήλωση, αποχώρησε από το σχήμα.

Τι να κάνει η Καρκίνα με Σελήνη στον Ζυγό, από φύση καλαίσθητη και από θέση αντιληπτική, με τον Ήλιο της σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον Ερμή στον Καρκίνο και έναν Δία σε σύνοδο επίσης ιδιομοιρίας με τον Ουρανό στον Ζυγό και σε αρμονικότατη όψη με τους δύο προηγούμενους; Τα σκέφτηκε από εδώ, τα σκέφτηκε από εκεί, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και πήρε το καπελάκι της και έφυγε.
Σου λέει θα κάτσω εγώ να διακινδυνεύσω την καριέρα μου που εξαπλώνεται και σε άλλους τομείς, "εποπτεύοντας" με αγωνία στη σύνοδο Ήλιου – Άρη – Ποσειδώνα στον Σκορπιό, του Νότη; Διότι δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το γραφικό στοιχείο του, που περικλείεται και στην δήλωσή του και το οποίο είναι ανεξέλεγκτο.
Βάλε και τη σύνοδο Ερμή – Δία στον Τοξότη σε τετράγωνο με Πλούτωνα, που τον κάνει να μιλάει διαρκώς, χωρίς φρένο και με περιπετειώδεις προεκτάσεις.
Είναι και αυτή η Αφροδίτη στην Παρθένο που αναλύει διαρκώς και κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα, κόκκινο πανί για τη δική της στους Διδύμους, αλλά και για το ευαίσθητο καλλιτεχνικά και ανθρωπιστικά τρίγωνο του Ποσειδώνα της, με Ήλιο και Ερμή.

Αφήνοντας ασχολίαστη την πολιτική πλευρά της δήλωσής του και την προέκταση πως νοιάζεται για εμάς τους υπόλοιπους μια και ο ίδιος είναι βολεμένος, η Δέσποινα Βανδή έκανε το χρέος της απέναντι στη συνείδησή της.

Όσο για την εμμονή του Νότη Σφακιανάκη με το μαύρο, φαίνεται πως αρκείται μόνο στα ρούχα του και στο χρώμα του ντεκόρ της πίστας, που ενίοτε τραγουδάει.

Κατά τα άλλα φαίνεται πως είναι μέσ' την καλή αυγή, ψάχνοντας τώρα τη φωτεινή αντικαταστάτρια που θα ενδώσει στο έρεβος.

Σχετικά άρθρα

Αποχώρησε η Βανδή! Ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή! Τι λέει η ίδια!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved