Αννίτα Πάνια: Με SOS τα Σαββατοκύριακα στον Alpha

Από τις 13 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο θα την βλέπουμε ξανά από το κανάλι του Alpha στην νέα της εκπομπή με τίτλο «Αννίτα SOS»

Αννίτα Πάνια: Με SOS τα Σαββατοκύριακα στον Alpha

H καριέρα της Ταυρίνας παρουσιάστριας άρχισε το 1995 προξενεύοντας γαμπρούς και νύφες, έπειτα έψαχνε ταλέντα τύπου Κάτμαν, Καρλότα, Σαντρέλα – Ξύστρα, Μίστερ Μπούτια, Βας-Βας, Μαλάμω και πολλούς άλλους και κατόπιν φιλοξενούσε ανθρώπους, που έλεγαν τον πόνο τους για να βγάλουν κανένα φράγκο.

Πολλά τα πρόστιμα του ΕΣΡ, πολλές οι διαφωνίες για τον τρόπο που αντιμετώπιζε τους καλεσμένους της, πολλές και οι αντιδράσεις για τον χειρισμό της Ελληνικής γλώσσας, με τις προσθήκες του «όφωνου», του «επιτόπιου νταραβεριού» και άλλων ευφυολογημάτων.

Ο Ερμής στον Ταύρο σε σύνοδο με την Αφροδίτη λειτούργησε αιφνιδιαστικά στην περίπτωσή της, επιβάλλοντας τη δική της «αισθητική», στην οποία προσπάθησε να κυριαρχήσει διανοητικά με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα, προβάλλοντας τα εσώψυχα των ταλαιπωρημένων παρευρισκόμενων.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Από τις 13 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο θα την βλέπουμε ξανά από το κανάλι του Alpha στην νέα της εκπομπή με τίτλο «Αννίτα SOS» που δεν ξεφεύγει από τα πρότυπα των προηγούμενων.

Μέσω της εκπομπής της θα βοηθάει ανθρώπους που περνάνε δύσκολα με αφορμή την οικονομική κρίση. Κάθε οικογένεια θα παρουσιάζει το πρόβλημά της και θα λύνεται στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, που θα προσφέρει η ίδια και το κανάλι.

Τώρα που ο διελευστικός Ουρανός από τον Κριό, φλερτάρει το γενέθλιο τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ουρανό από τον Ζυγό, αρπάζει και πάλι την ευκαιρία να επιδείξει τη διανοητική της ορμή, την οποία κάνει ορμητικότερη η Σελήνη της στον Τοξότη.

Η είσοδος όμως του Κρόνου στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Κρόνο της από τώρα έως και τον Μάρτιο του 2013, θα την αναγκάσει πέρα από τη σκληρή δουλειά και τις υποχρεώσεις, να αντιμετωπίσει και λάθη του παρελθόντος.

Επειδή λοιπόν οι καιροί είναι δύσκολοι, θα πρέπει να συμμαζέψει τις αυθάδικες αυθαιρεσίες της αντίθεσης Άρη – Ποσειδώνα, διότι οι παρελθοντικοί επηρεασμοί, δεν θα την βοηθήσουν καθόλου στη νέα της σταδιοδρομία.

Εκείνο που παραμένει πάντα σε εκκρεμότητα, είναι να διαχωρίσει την ανάγκη της για πρωτοτυπία, από την μέχρι τώρα αντίληψή της γι' αυτήν!

*Εσείς γνωρίζετε που βρίσκονται οι προσωπικοί σας πλανήτες; Αν όχι, μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved