Ελένη Τσολάκη: Πιο Κριός... καίγεται η οθόνη!

Η Κριαρίνα με τη Σελήνη στον Ταύρο είναι το πρόσωπο του μέλλοντος της τηλεόρασης

Ελένη Τσολάκη: Πιο Κριός... καίγεται η οθόνη!

Είναι το νέο αίμα στην τηλεόραση και ακούει στο όνομα Ελένη Τσολάκη.
Η Θεσσαλονικιά, που έχει βάλει στοίχημα να αποδείξει πως το πείσμα σε πάει μπροστά, ή «ο τολμών νικά» και άλλες παρόμοιες φράσεις, για τις οποίες καυχιέται ένας Κριός.
Ειδικά αν αυτή η Κριός έχει και Σελήνη στον Ταύρο, κυβερνήτη του ωροσκόπου στον 10 οίκο της καριέρας, το πείσμα γίνεται μια απλή διαδικασία ανόδου.

Αθλήτρια από τα 7 της χρόνια, ασχολούμενη με το Taek won do, που συνέχισε κάνοντας πρωταθλητισμό για 12 χρόνια. Σελήνη στον Ταύρο στον 10οίκο σε τρίγωνο με Άρη στον Αιγόκερω, κυβερνήτη του 10ου οίκου. Έτσι εξηγείται και το καλογυμνασμένο της κορμί που περιέφερε χαριτωμένα στα πλατό το καλοκαίρι.
Αιώνια φοιτήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, την κέρδισε η τηλεόραση παρουσιάζοντας αθλητικές εκπομπές. Συνέχισε με άλλες ψυχαγωγικές, έγινε dj και μουσικός παραγωγός, ώσπου το 2009 βρέθηκε να παρουσιάζει την εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» στο TV Μακεδονία.
Ο χαρακτήρας της την οδήγησε να κατέχει αποκλειστικές συνεντεύξεις από τα μεγαλύτερα ονόματα της show biz, μεταξύ αυτών και του Αντώνη Ρέμου που λατρεύει να ακούει.
Οι προτάσεις έπεφταν βροχή, όπως και οι φωτογραφίσεις της σε μεγάλα έντυπα.
Ο τονισμένος 6ος οίκος της εργασίας με τον φιλόδοξο Άρη στον Αιγόκερω, σε συνάρτηση με τον τονισμένο 10ο της καριέρας, λειτουργούν άψογα γι αυτήν και θα εξακολουθήσουν στο μέλλον.

Η αλήθεια είναι πως διαφέρει από τις άλλες, αλλά αν κάποιες φορές τις μιμείται, ωροσκόπο στον Καρκίνο έχει και λυγίζει λίγο προς τη μάζα όμως τη σώζει ο αυθορμητισμός και το πηγαίο της γέλιο που λείπει από την στυλιζαρισμένη τηλεόραση.
Βλέποντας λοιπόν τη ζήτηση που είχε και σκεφτόμενη εκείνη που θα μπορούσε να έχει, κατέβηκε στην Αθήνα, παρουσιάζοντας τη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha «ΠΕΔΕΣ» μαζί με μια τετραμελή επιτυχημένη παρέα.
Αναρωτώμενη αν θα ανέβει ξανά στη Θεσσαλονίκη ή θα ψάξει για σπίτι στην Αθήνα, η αγωνία της τελείωσε με την πρόταση της ραδιοφωνικής πρωινής εκπομπής με τον Μάκη Πουνέντη και την Μαρία Φραγκάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Λάμψη».
Μια Κριαρίνα όμως δεν σταματά ποτέ τον μαραθώνιο όταν μπορεί να τρέξει και μερικά χιλιόμετρα παραπάνω, ειδικά αν διαθέτει και τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού, που επιδιώκει και το εφέ στον τερματισμό.
Από τον Ιανουάριο του 2014 θα τη δούμε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha αμέσως μετά από την εκπομπή «Μες την καλή χαρά» στοχεύοντας σε νεανικό κοινό.
Η σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα της δίνει την απαραίτητη φαντασία που λείπει από το ζώδιό της, ψάχνοντας διαρκώς να ολοκληρωθεί, με την παρακίνηση και του Ιχθυακού Ερμή και Δία.
Συνυπολογίζοντας λοιπόν Σελήνη και Ήλιο στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου της και τις όψεις τους με άλλους πλανήτες, η Ελένη Τσολάκη είναι το πρόσωπο του μέλλοντος της τηλεόρασης.
Διότι δεν φτάνουν όλα τα άλλα, η σύνοδος Σελήνης - Αφροδίτης σε αντίθεση με Πλούτωνα, αν μη τι άλλο θα την καθιερώσει σαν κάτι ξεχωριστό στο χώρο της. Καλή της συνέχεια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved