Jourdan Dunn – Το modelling ξαναβρήκε το λιοντάρι του

Η λιονταρίνα καλλονή που ακούει στο όνομα Jourdan Dunn και προβλέπεται να γράψει το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία του modeling.

Jourdan Dunn – Το modelling ξαναβρήκε το λιοντάρι του

Πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε με ένα πουά φόρεμα του σχεδιαστή Juan Carlos Obando σε εκδήλωση της Vogue και άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους, αλλά και εμάς που την βλέπουμε από φωτογραφία.

Ο λόγος για την 23χρονη Λιονταρίνα καλλονή από τη Βρεττανία που ακούει στο όνομα Jourdan Dunn και προβλέπεται να γράψει το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία του modeling.

Το βιογραφικό της είναι εξοντωτικό σε σχέση με την ηλικία και το επάγγελμά της.

Άρχισε την καριέρα της το 2007 σε ηλικία 17 ετών ανεβαίνοντας στην πασαρέλα με δημιουργίες των Marc Jacobs και Ralph Lauren.

Δεν άργησε να φιγουράρει στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας, ενώ οι προτάσεις έπεφταν βροχή.

Τον Νοέμβριο του 2008 πήρε τον τίτλο του μοντέλου της χρονιάς, ενώ έγινε η πρώτη μαύρη που περπάτησε σε πασαρέλα της Prada.

Πρόσφατα ανέβηκε στην 28η θέση των κορυφαίων 50 μοντέλων, ενώ τον Ιούλιο απερρίφθη από τον οίκο Dior λόγω του μεγάλου στήθους της (O Dior φημίζεται για την απέχθεια στις πλαστικές στήθους).

Μέσα σε όλα αυτά είναι μητέρα ενός αγοριού από τον Δεκέμβριο του 2009, μετά από δεσμό 5 ετών με τον σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση κοκαϊνης 2 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ενώ ο μικρός πάσχει από δρεπανοκυτταρική αναιμία.

Η Λιονταρίνα που βαδίζει στα χνάρια της συμπατριώτισσάς της Naomi Campel και σίγουρα θεωρείται από τους Βρετανούς το νέο έγχρωμο καμάρι τους, έχει ήδη εκφράσει τη δυναμική του Ταυ τετραγώνου μεταξύ Ήλιου – Άρη - Πλούτωνα και μάλιστα με τον Άρη και τον Πλούτωνα σε μια θεαματική αντίθεση ιδιομοιρίας στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού.

Η έντονη διάθεσή της να επικρατήσει σε ότι καταπιαστεί, αποτελεί το πιο ισχυρό αλλά και το πιο επικίνδυνο όπλο της. Καμία δυσκολία δεν φαίνεται να είναι αρκετή να της αλλάξει πορεία, ενώ η πιθανότατη θέση της Σελήνης στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με Ουρανό, κάνει τις φιλοδοξίες της να μοιάζουν με απειλές. Μια ματιά στο βλέμμα της είναι αρκετή για να μας πείσει.

Εμφανώς δυσκολεμένη στη ζωή της ως τώρα από προσωπικές καταστάσεις, η αντίθεση της Αφροδίτης με Κρόνο και Ποσειδώνα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου επιβεβαιώνει τις απώλειες και αφήνει υπονοούμενα σε σχέση με τις υπόλοιπες όψεις, για ατυχίες και εξαπατήσεις και στη δουλειά της αλλά και γενικότερα.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα όμως, την κάνει ακαταμάχητη, εντυπωσιακή και όσο χρειάζεται λαμπερή, για να κατακτήσει τον χώρο της με χαρακτηριστική άνεση και αφοπλιστική διάθεση.

Από τον Ιούνιο του 2014 που ο Δίας θα περάσει από τον γενέθλιο Δία της και εν συνεχεία θα συναντήσει τον Ήλιο της ενεργοποιώντας το γενέθλιο Ταυ – τετράγωνο, το όνομά της που τώρα μας είναι άγνωστο, θα λάβει την προδιαγεγραμμένη θέση του. Εύχομαι μόνο για καλό. Απολαύστε την!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved