Ένας Σκορπιός μονολογεί

Ένας Σκορπιός μονολογεί και ξεδιπλώνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του

Ένας Σκορπιός μονολογεί

Να σας συστηθώ!
Είμαι ο εορτάζων αυτού του μήνα και ανήκω στο ζώδιο του Σκορπιού. Η θητεία μου φέτος ξεκινάει Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και παραδίδω τη σκυτάλη στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου.

Θα ξεδιπλώσω τα χαρακτηριστικά μου για να με γνωρίσετε έτσι όπως εγώ είμαι και όχι έτσι όπως εσείς με φαντάζεστε.

Όλα τα πρόσωπα που αναφέρω παρακάτω ανήκουν στο ζώδιό μου και τα ευγνωμονώ συχνά γι' αυτό. Μεταξύ μας, μέσα σε όλα αυτά που κρύβω υπάρχει και μια έπαρση πολύ επιτηδευμένη.

Φορώ μαύρο παντελόνι με κόκκινη μπλούζα από δαντέλα και μετάξι γιατί ο συνδυασμός αυτός με εκφράζει απόλυτα. Έχει ένα βάρος μυστηρίου αλλά είναι απαλλαγμένος από ανάλαφρες επιλογές που δεν αποτυπώνουν την ουσιαστική πρόθεση.

Ω ναι! Είμαι ουσιαστικός, ακριβώς όπως τα αγάλματα του Auguste Rodin που μόλις τα δεις καταλαβαίνεις τη δύναμη και το ασίγαστο πάθος, που βγαίνει προς τα έξω σιωπηλό.

Μου αρέσει να κοιτάζω ικετευτικά σαν την Vivien Leigh στο «Όσα παίρνει ο άνεμος» το αντικείμενο του πόθου μου και οι άλλοι ας μου απαντούν πως δεν δίνουν δεκάρα.
Βλέπετε η μεταμόρφωση του εαυτού μας αλλά και οποιουδήποτε ανθρώπου θέλει μόχθο και διαρκή προσπάθεια.

Έχω μάθει να προσπαθώ, να υποφέρω, να πονώ, να μην αποφεύγω τα δεινά μου, προκειμένου να ανυψωθώ σαν αετός, κρατώντας στο ράμφος μου τη γνώση.
Μου αρέσει να προκαλώ εντυπώσεις σαν του πίνακες του Monet και να διεισδύω στα άδυτα της ψυχής μου και των άλλων.

Είμαι περήφανος που ο Ελύτης γεννήθηκε στον αστερισμό μου γιατί πόσοι αληθινά θα μπορούσαν με ένα «Μονόγραμμα» να κάνουν ύμνο την αγάπη, χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση της ολοκληρωτικής της υπόστασης;

Λατρεύω να ακούω τα βαλς του Johann Strauss που δίνουν σε αυτόν το χορό της άμεσης σωματικής επαφής την αίσθηση της απελευθέρωσης από κάθε σεξουαλικό υπονοούμενο.

Να σας εκμυστηρευτώ εδώ πως το sex για μένα αποτελεί πρωταρχική ανάγκη και δεν διστάζω να το δοκιμάζω σε όλες τις εκφάνσεις του. Από την Ταντρική του μορφή έως αυτή της ταινίας του Kaufman «Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι».

Μου αρέσει να επενδύω χρήματα και να απολαμβάνω φυσικά τις επενδύσεις μου, καθότι η σχέση μου με το χρήμα είναι ανάλογη με αυτή του sex, αλλά χωρίς το τάντρα του.

Ο Bill Gates και η Microsoft θα μου υπενθυμίζουν πάντα πως η ζωή δεν είναι δίκαιη και πρέπει να το συνηθίσω.

Επιπλέον, έχω λατρεία με τη θάλασσα και περισσότερο με το βυθό της και πάντα ζήλευα βλέποντας τις ταινίες του Louis Malle, που μπορούσε να διεισδύει αξιοθαύμαστα παντού.

Το σπίτι μου θα μπορούσε να είναι εργαστήρι του Picasso, εφόσον οι πίνακες και τα γραπτά του καλύπτουν πλήρως την έμπνευσή μου για δημιουργική και καλλιτεχνική ενασχόληση.

Φυσικά και δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι γι' αυτό προσπαθώ να είμαι επιλεκτικός και να καταθέτω τα ελαττώματά μου στο τραπέζι του ψυχαναλυτή μου. Πιστεύω πως η ψυχανάλυση λύνει πολλά από τα προβλήματα, που η μεταφυσική προσθέτει. Ωστόσο υποκλίνομαι και στα δύο, λόγω της ανιχνευτικής φύσης μου.

Ζηλεύω και πρέπει να το παραδεχτώ, είμαι κτητικός και το αρνούμαι με αλαζονεία. Έχω ακριβές αγάπες, επιθυμίες, πάθη, προσδοκίες και εξαρτήσεις, τόσο που διστάζω να διαβάσω ολόκληρο το ημερολόγιο του Richard Burton, λόγω επιρρέπειας σε πολλά κοινά.

Και τώρα που σας ξεγυμνώθηκα θα σας αφήσω με ένα αγαπημένο τραγούδι από τη μοναδική φωνή του Stuart Staples των Tindersticks, που αφιερώνω σε όλους τους Σκορπιούς που συμπάσχουν.

Δείτε περισσότερους διάσημους Σκορπιούς στην Image Gallery

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved