Οι Καρντάσιανς του ΑΝΤ1: Το σμίξιμό τους αστρολογικά είναι η συνταγή επιτυχίας

Μία Υδροχόος, ένας Τοξότης και ένας Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στον Σκορπιό, συγκατοικούν σε ένα σπίτι και σχολιάζουν τα πάντα.

Οι Καρντάσιανς του ΑΝΤ1: Το σμίξιμό τους αστρολογικά είναι η συνταγή επιτυχίας

Τρεις αγαπητές μορφές της Ελληνικής τηλεόρασης η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας, ετοιμάζονται να μπουν στα σπίτια μας από την τηλεόραση του Αντένα.

Την Τρίτη 22/10 στις 11.15 το βράδυ, κάνει πρεμιέρα μια διαφορετική εκπομπή με τίτλο «Τα Καρντάσιανς» που οι παρουσιαστές της φιλοδοξούν να την ανεβάσουν στα ύψη της θεαματικότητας.
Μία Υδροχόος με ωροσκόπο Δίδυμο και Σελήνη στον Ζυγό, ένας Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο και Σελήνη στον Ζυγό και ένας Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στον Σκορπιό, συγκατοικούν σε ένα σπίτι και σχολιάζουν τα πάντα.

Φανταστείτε λοιπόν την ανεπιτήδευτη Μαρία Μπεκατώρου με την αμεσότητα και τη χάρη της που απέχει μίλια μακριά από τις συνηθισμένες παρουσιάστριες, παρέα με τον ζεστό, κεφάτο, αισιόδοξο και χαμογελαστό Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον βασιλιά του χιούμορ, εντελώς αφοπλιστικό και χωρίς εντυπωσιασμούς Δημήτρη Σταρόβα, να παρουσιάζουν μια εκπομπή.
Το μεγαλύτερο κοινό τους στοιχείο είναι το χιούμορ και οι ατάκες, που και για τους τρεις είναι αστείρευτες.
Ο καθένας για τους δικούς του λόγους είναι μοναδικός σε ότι κάνει και το σμίξιμό τους αστρολογικά, συνθέτει μια μοναδική συνταγή επιτυχίας.

Η Υδροχόος Μαρία Μπεκατώρου με το τετράγωνο του Ιχθυακού Ερμή με τον Ποσειδώνα να δίνει μια νότα αφέλειας, τον Τοξότη Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Ερμή στον Τοξότη σε εξάγωνο με Δία και σύνοδο με Ποσειδώνα να μιλάει ακατάπαυστα με εξιδανικευμένο ενθουσιασμό και τον Κριό Δημήτρη Σταρόβα με τον Ερμή στον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον Άρη στον Λέοντα, να συμμαζεύει αιχμηρά, γεμάτος καυστικό τόνο και οξύτητα στο πνεύμα.

Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον σε μια εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ στις 11.15, φιλοξενώντας και διάφορους καλεσμένους σε ανατρεπτική μορφή.
Σκοπός τους είναι να δώσουν μια αισιόδοξη νότα και να προβάλλουν τη θετική πλευρά της ζωής.

Παρόλο που η εκπομπή βγαίνει στον αέρα με ανάδρομο Ερμή γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει πρακτικά προβλήματα, ελπίζω και εύχομαι να αφήσει τουλάχιστον, το στίγμα των παρουσιαστών της.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved