Christina Aguilera: Αυτό είναι το σώμα μου

Γιατί ο Δίας δεν καταπιέζεται...

Christina Aguilera: Αυτό είναι το σώμα μου

Μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες των τελευταίων 10 χρόνων, που έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια albums παγκοσμίως, με πολλές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία, επιβάλλει τις απόψεις της με ευκαιρία τη νέα της δουλειά.

Κουράστηκε η γυναίκα να φουσκώνει και να ξεφουσκώνει σύμφωνα με τις απαιτήσεις της μουσικής βιομηχανίας και οι αντιδράσεις για τα κιλά της, γύρισαν μπούμερανγκ στην εταιρία που συνεργάζεται.

Διότι σαν Τοξότης με ωροσκόπο Υδροχόο και άποψη έχει και θεωρητικολογεί θαυμάσια και βαριέται τις επιτηδευμένες εμφανίσεις, που την στριμώχνουν μέσα στα στενά ρούχα.

Έτσι λοιπόν μετά το 2002 το κοκκαλιάρικο κορίτσι πήρε αρκετά κιλά, τα οποία έχασε ξανά μετά από πιέσεις που αφορούσαν το βάρος της, σε συνάρτηση με τα εισιτήρια που θα κόψει και τους θαυμαστές που θα χάσει.

Πόσο όμως να αντέξει να την καταδυναστεύει μια τέτοια αγωνία, με 4 πλανήτες στον Τοξότη να διατυμπανίζουν την ανάλαφρη εικόνα της;

Διότι με σύνοδο Ήλιου – Ερμή – Ποσειδώνα στον 10ο οίκο της καριέρας, δεν ενδιαφέρεται για την εξωτερική εμφάνιση της κονσέρβας, αντίθετα η σύνοδος της Τοξοτίσιας Αφροδίτης με τον Ουρανό κυβερνήτη του ωροσκόπου της, προτιμά να διακοσμεί το αφράτο δέρμα της με δεκάδες piercing, που της εξασφαλίζουν την εικόνα που θέλει εκείνη να βγάλει προς τα έξω.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Με την ευκαιρία λοιπόν της κυκλοφορίας του πρώτου της single στις 14 Σεπτεμβρίου με τίτλο «Your Body» και την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ στις 12 Νοεμβρίου με τίτλο «Lotus», η Aguilera αναγεννιέται πανηγυρικά.

Ο νέος εαυτός της έχει αρκετά κιλά παραπάνω τα οποία προβάλλει στους συνεργάτες της λέγοντάς τους πως «Συνεργάζεστε με ένα χοντρό κορίτσι. Να το ξέρετε και να το ξεπεράσετε. Αυτό είναι το σώμα μου».

Ο Δίας κυβερνήτης του ζωδίου της αλλά και του οίκου της καριέρας της σε απόλυτη σχεδόν σύνοδο με Κρόνο στον Ζυγό, έχει αποφανθεί δικαίως και μόνο η σκληρή δουλειά την αφορά.

Η αδύνατη εικόνα της αποτελεί πλέον παρελθόν, έχοντας για σύμμαχο και τη Σελήνη στον Ταύρο και μάλιστα στον δεύτερο οίκο, απολαμβάνοντας χωρίς ενοχές τις απολαύσεις της.

Το θέμα είναι να μην το παρακάνει, διότι η Adele παραμένει ασυναγώνιστη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved