Εκλεκτοί Ζυγοί!

Αναρωτιέστε ποιοί είναι οι πιο χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι του ζωδίου της γοητείας και της αρμονίας;

Εκλεκτοί Ζυγοί!

Ο δεκάλογος ενός Ζυγού

Η φράση του συγκλονιστικού Ζυγού μυθιστοριογράφου Oscar Wilde: «Είναι παράλογο να διαιρεθούν οι άνθρωποι σε καλούς και κακούς. Οι άνθρωποι είναι είτε γοητευτικοί είτε κουραστικοί». Ένας Ζυγός δεν είναι ποτέ απόλυτος και πάντα βρίσκει τις κατάλληλες έννοιες να συμβιβάσει τις ακρότητες.

Η πολύχρωμη ζωή της ιέρειας της ομορφιάς Ζυγού Brigitte Bardot, που συνειδητοποίησε γρήγορα τη ματαιότητα του ζωδίου της και μέσα από την υπέρβαση, απολαμβάνει το ζητούμενο που είναι η αρμονία.

Ο πρωτοπόρος αρχιτέκτονας Ζυγός Le Corbusier, του οποίου τα μοναδικά σχέδια έμειναν στην ιστορία για την άνεση που προσέφεραν στις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων, χωρίς περιττές προσθήκες πρόκλησης, παρά μόνο με γνήσια καλλιτεχνική επινόηση.

Η πορεία και η προσφορά του Μεγάλου Ζυγού και μύστη Μαχάτμα Γκάντι, ο οποίος σημάδεψε την ανθρωπότητα με τις φιλειρηνικές του απόψεις, την έκφραση της δικαιοσύνης και την επίτευξη της ευτυχίας. Η αίσθηση της δικαιοσύνης μπορεί να κάνει έναν Ζυγό να δοθεί ολοκληρωτικά στην υπηρεσία του ανώτερου.

Οι δημιουργίες του διάσημου σχεδιαστή μόδας Ζυγού Ralph Lauren, που δίκαια ονομάστηκε ο βασιλιάς του στυλ, δηλώνοντας πως δεν σχεδιάζει ρούχα, σχεδιάζει όνειρα. Είναι πράγματι απαράμιλλη η αισθητική ενός Ζυγού, που ξεχωρίζει από όλες τις άλλες με την αναμφισβήτητη κομψότητα που την περιβάλλει.

Τα θεατρικά συγγράμματα του ευφυούς Ζυγού Arthur Miller, εμπνευσμένα από την εξάρτηση του ανθρώπου από τον κοινωνικό του περίγυρο και τις αξίες της ανθρώπινης ύπαρξης. Τι πιο ενδιαφέρον για ένα Ζυγό που έχει μάθει να ζει για τους άλλους και την εικόνα του, προκειμένου να διαμορφώσει τις δικές του αξίες.

Οι σουρεαλιστικές ταινίες του Ζυγού σκηνοθέτη Pedro Almodovar, χαρακτηριστικές για τη γυναικεία θεματολογία τους και τα έντονα εντυπωσιακά χρώματα που της περιβάλλει. Η γυναικεία φύση εξυμνείται καθώς και το μελόδραμα, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για ένα Ζυγό.

Τα φιλοσοφικά αριστουργήματα του Ζυγού Φρήντριχ Νίτσε, που περιφρονώντας τη συστηματική σκέψη, λάτρευε να αγκυλώνει τους αναγνώστες με τη λυρική, απλοϊκή, αλληγορική και συγχρόνως αποδομιστική τακτική του. Δεν υπάρχει τίποτα απολαυστικότερο στην ανάγνωση ενός Ζυγού, από την έκφραση των νοημάτων χωρίς τη μορφή κηρύγματος.

Η εμφάνιση και οι συνήθειες της Ζυγού Οσκαρούχας ηθοποιού Gwyneth Paltrow, η οποία αντιπροσωπεύει μια γυναίκα Ζυγό που νιώθει καλά με τον εαυτό της και έναν άνδρα Ζυγό, που θαυμάζει την κομψότητα και το στυλ σε μια γυναίκα, ακόμα και αν φοράει ένα σκισμένο τζιν.

Οι εκθέσεις τέχνης, οι αίθουσες των galleries, τα παριζιάνικα καφέ, τα κέντρα αισθητικής, τα πολυκαταστήματα, τα ρετρό restaurants, τα vintage αντικείμενα και χώροι, οι μεγάλοι καθρέφτες, τα γήπεδα του tennis και οτιδήποτε αποπνέει ρομαντισμό και αισθητική.

Δείτε περισσότερους διάσημους Ζυγούς στην Image Gallery

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved