Monica Bellucci: Η πιο όμορφη και σαγηνευτική γυναίκα του πλανήτη έγινε 48 χρονών

Οι άντρες όμως ακόμα παραμιλούν με τη χυμώδη Ζυγίνα Monica

Monica Bellucci: Η πιο όμορφη και σαγηνευτική γυναίκα του πλανήτη έγινε 48 χρονών

Σαν χθες στις 30/9/1964 στην Ουμβρία της Ιταλίας στις 2.30 το μεσημέρι γεννήθηκε άλλη μία γυναίκα σύμβολο ομορφιάς της εποχής μας, η ηθοποιός «Monica Anna Maria Bellucci».

Μοναχοκόρη μαμάς ζωγράφου και μπαμπά ιδιοκτήτη εταιρίας φορτηγών, ξεκίνησε ως μοντέλο στα 16 της ενώ φοιτούσε στο Liceo Classico.

Σπούδασε νομικά ενώ συνέχισε το μόντελινγκ που είχε αρχίσει από τα 16 της προς αναζήτηση οικονομικών πόρων για τις σπουδές της.

Λέγεται πως ο πολυτελής τρόπος ζωής της την απομάκρυνε από τις δικηγορικές σπουδές τις οποίες και εγκατέλειψε.

Μιλάει τέσσερις γλώσσες έχοντας γυρίσει ταινίες, μιλώντας και τις τέσσερις, καθώς και τα Αραμαϊκά.

Είναι παντρεμένη με τον 2 χρόνια μικρότερό της Γάλλο ηθοποιό, Vincent Cassel και έχουν δύο κόρες.

Το 2004, ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της, πόζαρε γυμνή στην ιταλική έκδοση του περιοδικού «Vanity Fair», για να δείξει την αντίθεσή της στην απαγόρευση από την ιταλική νομοθεσία της δωρεάς σπέρματος. Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε από τους γάλλους τηλεθεατές του σόου «La Plus belle femme du monde», ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου ενώ ακολούθησαν και προϋπήρξαν δεκάδες παρόμοιοι τίτλοι.

Η πρώτη της εμφάνιση ήταν ως σέξι βρικόλακας στην ταινία «Ο Δράκουλας».

Η ερμηνεία της δεν υπήρξε ως τώρα συγκλονιστική, περιβάλλεται όμως από χαρακτηριστική άνεση και αμεσότητα.

Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που για τον ρόλο της στο γαλλικό φιλμ, «L' Appartement» κέρδισε το βραβείο «Σεζάρ» ερμηνείας.

Θεωρείται στις μέρες μας, η πιο όμορφη, σέξι, και θηλυκή γυναίκα του πλανήτη αλλά και διαχρονικά, σύμφωνα με το αρχετυπικό της παρουσιαστικό.

Το υπέροχο στήθος της έχει συζητηθεί όσο κανένα ίσως στα χρονικά του σινεμά και φυσικά πρόκειται για ένα ακατέργαστο δώρο της φύσης, που προβάλλει ιδιαίτερα, δηλώνοντας πως «το σώμα της είναι πολύ σημαντικό γι αυτήν, χρησιμοποιώντας όλα όσα έχει».

Στην τελευταία της ταινία «Un été brûlant» το απέδειξε περίτρανα όταν εμφανίστηκε γυμνή, κάνοντας επί μήνες τα media να ασχολούνται μαζί της.

Διατηρεί στενή φιλία με την δική μας αγαπημένη κούκλα Δωροθέα Μερκούρη, αποκαλώντας η μία την άλλη «καρμική αδερφή».

Μούσα των μεγαλύτερων σχεδιαστών, εξακολουθεί να συναρπάζει και να είναι περιζήτητη στα 48 της χρόνια, με πρόσφατη συμμετοχή στην καμπάνια των Dolce & Gabbana.

Όσο για το διαφημιστικό spot του Martini, τα λόγια είναι περιττά.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Πέρα όμως από τη χυμώδη ομορφιά της όμως, δεν δείχνει να κατορθώνει να συναγωνιστεί άλλες όμορφες συναδέλφους της, που έχουν αποτυπώσει την ολοκληρωμένη ερμηνευτική παρουσία τους.

bellucci_chart

Ζυγός με ωροσκόπο Αιγόκερω και Σελήνη στο Λέοντα, η γυναίκα αυτή διακρίνεται για την αισθησιακή της λάμψη, την έντονη φιλοδοξία και αυταρέσκεια.

Ο Κρόνος στον 1ο οίκο και κυβερνήτης αυτού στον Υδροχόο, είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη στο Λέοντα (7ο οίκο) και σε τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο (4ο οίκο), ένας ισχυρός σχηματισμός ΤΑΥ τετραγώνου σε γωνιακούς οίκους, που χαρακτηρίζει έντονα την προσωπικότητά της.

Σε συνδυασμό με τη σύνοδο Σελήνης – Άρη στο Λέοντα στον 7ο οίκο επίσης, σε εξάγωνο με τον Ήλιο, έχουμε να κάνουμε με μια εκρηκτική ιδιοσυγκρασία που δεν αφήνει τίποτα να λάμψει γύρω της περισσότερο από αυτήν και που μάχεται για τη διεκδίκηση του στόχου της σαν λιοντάρι στη ζούγκλα.

Εννοείται δε, πως η απύθμενη σεξουαλικότητά της οφείλεται σε αυτόν τον σχηματισμό και στον τονισμένο 8ο οίκο της.

Ο Ερμής κυβερνήτης του 5ου είναι σε τρίγωνο με τον Δία, που συμβάλει στην προβολή της μέσα από την τέχνη, αλλά αιτιολογεί και τις δικηγορικές της σπουδές, καθώς και τη μόρφωση και τη γενικότερη καλλιέργεια που διαθέτει.

Το γεγονός πως κυβερνά και τον 6ο οίκο, της χαρίζει μεγάλη ζωτικότητα και αντοχή, καθώς και μια εύνοια στον εργασιακό της χώρο, με την οποία δεν χρειάζεται να πασχίσει για ένα ρόλο που κάποιος άλλος θα αποκτούσε με κόπο.

Ο κυβερνήτης του μεσουρανήματος Πλούτωνας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Ποσειδώνας να βρίσκεται στην ακμή του μεσουρανήματος είναι μία πολύ υπαινικτική όψη σε σχέση με τα οικονομικά και την καριέρα της που δείχνουν μια υπερβολική άνεση στη ζωή και στην απόκτηση αγαθών.

Ο Ποσειδώνας στο μεσουράνημα σε τετράγωνο με Αφροδίτη και Άρη της έδωσαν την ενασχόληση με την 7η τέχνη.

Είναι αυτό που λέμε, κάποιοι άνθρωποι έχουν άστρο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved