Γιούρκας Σεϊταρίδης – Θωμαή Απέργη: Το ειδύλλιο του Δίδυμου και της Αιγοκερίνας

Οι δυο τους με Σελήνη στον Καρκίνο, γεγονός που τους κάνει το ίδιο δεκτικούς και στα εξωτερικά και στα εσωτερικά ερεθίσματα

Γιούρκας Σεϊταρίδης – Θωμαή Απέργη: Το ειδύλλιο του Δίδυμου και της Αιγοκερίνας



Άλλο ένα ζευγάρι χτυπήθηκε από τα βέλη του έρωτα και μάλιστα από χώρους που ανέκαθεν έδιναν ερωτικές... πάσες ο ένας στον άλλον και σκόραραν στα δίκτυα του.
Εκείνος πασίγνωστος αμυντικός του Παναθηναϊκού αποφάσισε να παραδοθεί στην ομορφιά, τη μελωδική φωνή και παρουσία εκείνης.
Ο λόγος για το Δίδυμο Γιούρκα Σεϊταρίδη και την Αιγόκερω Θωμαή Απέργη, που αποτελούν πλέον ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι.
Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο του έρωτα και οι δυο τους εθεάθησαν σε ρομαντικό ραντεβού σε café – bar στο κέντρο.

Μετά την επίσης Αιγόκερω και ξανθιά Έλενα Παπαβασιλείου, στράφηκε στη μελαχρινή Θωμαή Απέργη ικανοποιώντας και το γούστο του, που όπως είχε δηλώσει είναι υπέρ των μελαχρινών και ιδιαίτερα εκείνης. Όσο για εκείνη, είναι πρόσφατα χωρισμένη από τον επιχειρηματία Γιάννη Σαπουντζή και την 8μηνη σχέση τους.

Μη βιαστείτε να αναρωτηθείτε αβασάνιστα τι σχέση μπορεί να έχει ένας Δίδυμος με μια Αιγόκερω γιατί όπως έχουμε ξαναπεί η συνθετική δύναμη μιας σχέσης που καθορίζει η συναστρία, είναι αυτή που έχει τον κύριο λόγο.

Οι δυο τους έχουν τη Σελήνη στον Καρκίνο, γεγονός που τους κάνει το ίδιο δεκτικούς και στα εξωτερικά και στα εσωτερικά ερεθίσματα, με τη Σελήνη και τον Ερμή εκείνου απέναντι από τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Ουρανό της, να αισθάνεται στην πορεία ανεπάρκεια αυθορμητισμού και συναισθήματος από μέρους της αλλά και τάση να τα δικαιολογεί σαν φυσιολογικές εκφάνσεις ενός ιδιαίτερου χαρακτήρα.

Φυσικά η Θωμαή Απέργη έχει μια ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία εφόσον είναι Αιγόκερως με 5 πλανήτες στο ζώδιο αυτό μαζί και τον κυβερνήτη της Κρόνο σύνοδο με τον Ήλιο, γεγονός που δεν της αφήνει περιθώρια έκφρασης, διαχυτικότητας και εξωστρέφειας.

Από την άλλη εκείνος σαν Δίδυμος με Αφροδίτη στους Διδύμους σε αντίθεση με Ποσειδώνα, είναι ο άνθρωπος που δεν κατανοεί αυτό που συστέλλει τον άλλον, αλλά μπορεί να το εξιδανικεύει και να το φέρνει στα μέτρα του, συμπλέοντας στα νερά του.
Παρόλα αυτά το να αγωνίζεσαι και να παλεύεις σε μια σχέση για κάτι που σε κάποιες άλλες είναι αυθύπαρκτο, είναι πράγματι κουραστικό.

Η Αφροδίτη της στον Τοξότη σε αντίθεση με τον Ήλιο του ίσως είναι η μόνη απόδραση σε ένα ανέμελο ταξίδι μεταξύ τους, αλλά και πάλι όχι χωρίς εμπόδια.

Προς το παρόν απολαμβάνουν τον ενθουσιασμό της φρέσκιας γνωριμίας τους με τον Ουρανό και τον Κρόνο εκείνης σε αντίθεση με την Αφροδίτη του να προειδοποιούν πως όλα τα ωραία τελειώνουν νωρίς.

seitaridis - apergi chart

Διαβάστε επίσης

Θωμαή Απέργη: Μετά τον χωρισμό ήρθε νέος έρωτας με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved