Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Αιγόκερως αναρριχάται και στο Broadway

Στις 10 Οκτωβρίου λοιπόν αναμένεται η προβολή της ταινίας του στη Νέα Υόρκη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Αιγόκερως αναρριχάται και στο Broadway

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την ταινία του «Αν» είτε με διθυράμβους είτε με κατακραυγές, ο ταλαντούχος Αιγόκερως ετοιμάζεται να παραστεί στην προβολή της σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, το Ziegfeld.

Η πρόσκληση της πρόξενου της Ελλάδας από τη Νέα Υόρκη ταξίδεψε με τον Ερμή στον Σκορπιό και προσγειώθηκε στην πόρτα του με τον Άρη από τον Λέοντα, θέσεις πολύ ευνοϊκές για ευχάριστες ειδήσεις και νέες κινητοποιήσεις, σε σχέση με το ωροσκόπιό του.

Επιπλέον η επιτροπή των Emmy ζήτησε να δει την ταινία προκειμένου να διαπιστώσει αν θα πάρει υποψηφιότητα για βραβείο.

Είναι φυσικό να αισθάνεται όχι μόνο ικανοποιημένος και δικαιωμένος, αλλά και κάτι παραπάνω, ενώ συνεχίζει στις συνεντεύξεις του να διατηρεί ένα επιφυλακτικό προφίλ, εκείνο του ανθρώπου που γνωρίζει καλά τις δυνατότητές του αλλά δεν τις πουλάει βεβιασμένα.
Διότι μπορεί ο Άρης του στους Διδύμους να μην αντιστέκεται εύκολα σε βιαστικές αντιδράσεις που η αντίθεση με τον Ποσειδώνα τις κάνει ακόμα πιο πολύπλοκες, όλο αυτό όμως έχει βρει διέξοδο στην τέχνη και στην αμεσότητα των σκηνών και των συναισθημάτων που προκαλεί.

Στις 10 Οκτωβρίου λοιπόν αναμένεται η προβολή της ταινίας του στη Νέα Υόρκη, ημέρα που η Σελήνη θα βρίσκεται σε στενή σύνοδο με τον Ήλιο του και σε αρμονική όψη με τη Σελήνη του.
Ο Δίας στον Καρκίνο ενεργοποιεί το γενέθλιο ταυ – τετράγωνο Ερμή – Δία – Πλούτωνα το οποίο σημαίνει πως η θεματολογία του έρχεται ξανά στο προσκήνιο με σκοπό να ενθουσιάσει.
Παράλληλα η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο του και κυβερνήτη του ζωδίου του, υπόσχεται καταξίωση και αναγνώριση.

Δεν μένει παρά να δούμε τι μέλλει γενέσθαι εκείνη την ημέρα και τι θα αποφασίσει η επιτροπή των βραβείων Emmy για την ένταξη της ταινίας του στις υποψηφιότητες.
Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης διαθέτει ένα αναμφισβήτητο ταλέντο, που αξίζει να τον ταξιδέψει σε ένα υπερατλαντικό όνειρο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved