Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Το δαχτυλίδι της Σκορπίνας προμηνύει γάμο;

Απόλυτο μυστήριο η πρόθεσή τους για τα δεσμά του γάμου

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Το δαχτυλίδι της Σκορπίνας προμηνύει γάμο;

Συμπληρώθηκαν 3 καλοκαίρια από τότε που η ωραία Ελένη αποβιβάστηκε στη μαγευτική παραλία των Άχλων της Άνδρου και συνάντησε τον ξανθό θαμώνα Ματέο.
Τα βέλη του έρωτα διέσχισαν το ποτάμι συναντήθηκαν, τα βρήκανε μεταξύ τους και επέστρεψαν πάνω στα κεφάλια τους σαν περικεφαλαίες.

Ο Ουρανός έπεσε στο κεφάλι του – ο Ουρανός ο δικός της σε τρίγωνο με τον Ήλιο του - και η έλξη των αντιθέτων άρχισε να λειτουργεί σαν μηχανή κοπής ανεξάντλητων συναισθημάτων.
Εκείνη Σκορπιός εκείνος Υδροχόος, πώς να μπει σε καλούπι η άπιαστη και ανεξάρτητη φύση του, γεννημένος με τρίγωνο Ήλιου – Ερμή με τον Ουρανό του, και πώς να μην δελεαστεί από αυτήν την πρόκληση μια Σκορπιός με Άρη στον Αιγόκερω και Αφροδίτη σύνοδο Δία στο Ζυγό;
Η ιστορία μετράει πάμπολλες στιγμές δημοσιότητας, επικαιρότητας, ενασχόλησης με το πλατινένιο ζευγάρι των media, ενώ οι δυο τους έχουν περάσει από πολλά στάδια αρμονικής συνύπαρξης και συμβίωσης.

menegaki5

Οι παρεμβολές της στο μοναδικής αισθητικής συγκρότημα κατοικιών εκείνου, η κοινή τους πορεία, τα ατέλειωτα ταξίδια της στο νησί σαν τη γραμμή του τρόλει Κολιάτσου – Παγκράτι, η βάφτιση του δεύτερου παιδιού του αδερφού του με τη νονά Ελένη, μέχρι το πρόσφατο δαχτυλίδι, που κοσμεί το χέρι της.

Η ιστορία τους μοιάζει με το ερώτημα που πλανιόνταν κάποτε παντού και αφορούσε τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεως της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με τωρινό θέμα πότε και αν θα παντρευτούν.
Απόλυτο μυστήριο τότε η εν λόγω ημερομηνία, απόλυτο μυστήριο και τώρα η πρόθεσή τους για τα δεσμά του γάμου.
Η Σελήνη και των δύο στους Διδύμους και το τετράγωνο των Ήλιων τους αποτελούν εχέγγυα για μια μακρόβια σχέση, όχι όμως χωρίς διαφωνίες ακόμα και στον τρόπο ζωής.
Η Αφροδίτη εκείνης στο Ζυγό έχει ανάγκη από συντροφικότητα και μάλιστα εντελώς παρούσα, ενώ η Αφροδίτη στους Ιχθύες εκείνου, χρειάζεται το ξάφνιασμα και την αποστασιοποίηση που επιβάλλει και η Υδροχοίσια φύση του.

Ο Κρόνος διέσχισε σχεδόν τον 7ο οίκο της και άφησε πολλά αιτήματα να πλανώνται στα πλανητικά του συναπαντήματα, ενώ μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα βρίσκεται εκεί, πάντα αιτούμενος, είτε βροντερά είτε σιωπηλά.
Από την άλλη ο Δίας διασχίζει τον 7ο οίκο εκείνου και ως του χρόνου το καλοκαίρι φαίνεται να λήγει η αγωνία.
Θα χρειαστεί όμως να περιμένουν τόσο πολύ, ή γύρω στα γενέθλιά της θα ακούσουμε κάτι απρόσμενο και αναπάντεχο όποιο και αν είναι αυτό;
Η συνέχεια επί της οθόνης.....

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτικό: Ελένη-Ματέο: Χωρίζουν οι δρόμοι τους; (Nassos blog)

Σχετικά άρθρα:

Ζώδια και αστέρια, 14/9

Ελένη – Ματέο: Καρμική σχέση ή έρωτας με την πρώτη ματιά;

Ελένη Μενεγάκη & Ματέο Παντζόπουλος: "έρωτας στα χρόνια της TV"

Ελένη Μενεγάκη: Η επικοινωνιακή Σκορπίνα

Ο Νάσος Γουμενίδης και ο Γιάννης Ριζόπουλος μιλούν για την Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη Vs Μάκης Παντζόπουλος

Tα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη, ο Ματέο, η Άνδρος και τα Άχλα

Μάκης Παντζόπουλος – Ο gentleman της μη διασημότητας

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved