Ποιος θυμάται την Carre Otis;

Μεθαύριο κλείνει τα 44 χρόνια της και ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του πάνω στο άλλοτε αψεγάδιαστο πρόσωπό της.

Ποιος θυμάται την Carre Otis;

Η μελιστάλακτη ομορφιά της κρύβεται πίσω από δυσάρεστα περιστατικά της ζωής της, που δεν την άφησαν να χαρεί το δρόμο που άρχισε να χαράζει την δεκαετία του 90'.

Ο λόγος για την Ζυγίνα Carre Otis, αξέχαστη από την ταινία «Άγρια Ορχιδέα», που πρωταγωνίστησε το 1990 στο πλευρό του Mickey Rourke.

H μετέπειτα ένωσή τους υπήρξε καταστροφική και για τους δύο, με την Carre Otis να θυματοποιείται στη ζήλεια του, παραδομένη στις ουσίες και στην ανορεξία που την κατέβαλε για πολλά χρόνια.

Παντρεύτηκαν το 1992 και χώρισαν το 1998.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μετά από πολλά χρόνια με το βιβλίο της «Beauty Disrupted: A Memoir».

Στο βιβλίο αποκαλύπτει την περιπέτεια με το όπλο του Mickey Rourke που είχε βάλει στην τσάντα της και εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντάς την λίγα εκατοστά από την καρδιά της, κάτω από την επήρεια ναρκωτικών. Επίσης αναφέρει όλα τα τραγικά περιστατικά των καβγάδων τους, το πολυετές διάστημα της νευρικής ανορεξίας, αλλά και την προσπάθεια απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, που έμοιαζαν με τσίχλες στις τσάντες των μοντέλων της εποχής.

Επιπλέον, έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του βιαστή και manager της, διευθυντή σε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία του κόσμου, ο οποίος την βίαζε κατ' εξακολούθηση στα 17 της χρόνια, όταν ξεκινούσε την καριέρα της ως μοντέλο.

Σήμερα είναι παντρεμένη με ένα περιβαλλοντολόγο και έχουν δύο κόρες, έχοντας αφήσει πίσω το μόντελινγκ, οτιδήποτε σχετίζεται με τη show biz, αλλά και τις δυσάρεστες αναμνήσεις της.

Η Otis γεννήθηκε στις 28/9/1968 στο San Francisco πέφτοντας θύμα της συνόδου Ήλιου – Ουρανού στον Ζυγό, αλλά και στο τετράγωνο της Σελήνης της με τον Ουρανό, που είτε βρίσκεται στον Τοξότη είτε στον Αιγόκερω, συμμετέχει στη δυσαρμονική όψη.

Οι φωτοδότες της κάτω από το εξαντλητικό μαρκάρισμα του Ουρανού, υπέκυψαν σε νευρολογικές καταστάσεις με πρώτη και καλύτερη την ανορεξία, αλλά αποσυντόνισαν και το ευαίσθητο νευρικό της σύστημα.

Η παράλληλη τάση της να γοητεύεται από ασυνήθιστες καταστάσεις και εκπροσώπους αυτών όπως ο αινιγματικός Παρθένος με ωροσκόπο Δίδυμο Mickey Rourke, αλλά και να τις προκαλεί, την οδήγησε στο γνωστό αδιέξοδο.

Πόσο μάλλον όταν ο Ουρανός και ο Πλούτωνας της σε σύνοδο με τον Ήλιο του, εξαγρίωναν τις προθέσεις του, αποδυναμώνοντας σταδιακά τη σχέση.

Όσο για τα νοηματικά τατουάζ στο κορμί της, εκφράζουν απόλυτα την εκκεντρική ιδιοσυγκρασία της που ορίζει η Ουράνια επιρροή.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου της Αφροδίτη στον Σκορπιό σε σύνοδο με τον Ερμή, τονίζουν τον αισθησιασμό που εκπέμπει, ο οποίος γίνεται ανυπέρβλητος με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη.

Η έλξη που προκαλεί σε συνδυασμό με άλλες όψεις του ωροσκοπίου της, μπορεί να μην δικαιολογούν τον βιαστή της, αιτιολογούν όμως το αποτέλεσμα.

Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, είναι αυτή που την βοήθησε να αλλάξει τη ζωή της και να την μεταμορφώσει, δυναμώνοντας το συναίσθημα και τις αξίες της.

Η έντονα ερωτική αυτή γυναίκα, που οι γυμνές της φωτογραφίες είναι σχεδόν όσες και με ρούχα, μπορεί να ξεπεράσει πολλά, αλλά όχι και τη συνήθεια να γοητεύει προκλητικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved