Catherine Zeta Jones: Η ντίβα της Μεγάλης Βρετανίας

Γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 25/9/1969 στις 2:40 το μεσημέρι στο Swansea της Ουαλίας κι ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού

Catherine Zeta Jones: Η ντίβα της Μεγάλης Βρετανίας

Η διάσημη και κούκλα Catherine Zeta Jones ξεκίνησε σαν ηθοποιός από τα παιδικά της χρόνια, παίζοντας ρόλους σε ομάδες του σχολείου και έξω από αυτό.

Η πρώτη της επιτυχία ήταν η ταινία «Η Μάσκα του Ζορό» στην οποία δεν έδειξε όλο το ταλέντο που ακολούθησε.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Τιμήθηκε το 2002 με Oscar Β' γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της Velma Kelly στο μιούζικαλ «Chicago», ενώ έχει προταθεί δύο φορές για Χρυσή Σφαίρα.

Πρόκειται για μία δροσερή ύπαρξη, που παρόλη τη φλογερή ομορφιά της δεν αναδεικνύεται τουλάχιστον ακόμα, σε καλλονή με ψυχολογικές διακυμάνσεις όπως έχουμε συνηθίσει.

Παντρεύτηκε τον γνωστό ηθοποιό Michael Douglas το Νοέμβριο του 2000.

Έχουν την ίδια μέρα γενέθλια και 25 χρόνια διαφορά.

Επίσης έχουν και 2 ωραιότατα παιδιά ένα αγόρι και ένα κορίτσι 12 και 9 ετών αντίστοιχα.

Είναι το πρόσωπο της γνωστής εταιρίας καλλυντικών Elizabeth Arden, ενώ δηλώνει ότι δεν είναι από τις γυναίκες που ψάχνουν μανιωδώς το βαλιτσάκι με τα καλλυντικά, αλλά προτιμά τα προϊόντα που φτιάχνει μόνη της χρησιμοποιώντας πολύ μέλι και μπύρα.

Πρόπερσι το Δεκέμβριο, έκανε το ντεμπούτο της στη σκηνή του Μπρόντγουει με το μιούζικαλ, «A little night Music» σε διασκευή του Στέφεν Σόντχεϊμ, εισπράττοντας διθυραμβικές κριτικές.

Έλαβε το τιμητικό αξίωμα της διοικητού στο Τάγμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE), σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, τον Φεβρουάριο του 2011, ξεπερνώντας και την μανιοκατάθλιψη που υπέστη με την αρρώστια του άνδρα της, σε συνδυασμό με τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της Μεγάλης Βρετανίας και τρελαίνεται να παίζει γκολφ, ενώ είναι αφοσιωμένη τρελά στον άνδρα, στα παιδιά και στους φίλους της.

Την αναμένουμε στη συμμετοχή της στην ταινία RED 2 παρέα με τους Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker και Buyn-Hun Lee.

Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2013.

catherine_zeta_jones_chart

Ζυγός λοιπόν με Ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στους Ιχθύες, μια σύνθεση που τείνει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη ιδιοσυγκρασία.

Στην περίπτωσή της ο καθένας μπορεί να διακρίνει τον καλλιτεχνικό αέρα του ζωδίου της, τον φλογερό εντυπωσιασμό του ωροσκόπου της και τη ρομαντική διάσταση της Σελήνης της, ακόμα και αν δεν γνωρίζει που να τα αποδώσει.

Το έντονο στοιχείο του ωροσκοπίου της, είναι η συνύπαρξη 5 πλανητών στον 9ο οίκο.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Ερμή όπου ο τελευταίος είναι και κυβερνήτης του οίκου και του Ήλιου της, είναι μια πραγματικά χαρισματική όψη, που της προσδίδει αυτή την μοναδική αίσθηση εκρηκτικής παρουσίας πλαισιωμένη από λογική και ευαισθησία.

Η παράλληλη σύνοδος του Ερμή με τον Δία κυβερνήτη του ωροσκόπο της, δείχνει πως αυτή η γυναίκα είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα εφόδια μιας ιδιαίτερης πρακτικής σκέψης.

Ο Άρης στον Αιγόκερω στον 1ο οίκο της δίνει δύναμη και ζωντάνια, ενώ σχηματίζει ακριβέστατο τρίγωνο με την Αφροδίτη από την Παρθένο κυβερνήτη του μεσουρανήματος και του 5ου της οίκου που εκπροσωπεί την υποκριτική της τέχνη και τρίγωνο με τον Κρόνο συγκυβερνήτη του 1ου οίκου, σε ένα Μεγάλο τρίγωνο.

Είναι βέβαιο πως κάποιοι άνθρωποι έχουν ένα άστρο και το ωροσκόπιο της Jones το αποδεικνύει περίτρανα!

Η Σελήνη από τους Ιχθύες βρίσκεται σε τρίγωνο με Ποσειδώνα, γεγονός που της δίνει διαίσθηση, αντίληψη και ευσυνειδησία.

Η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα και το τετράγωνο Σελήνης – Άρη είναι το μοναδικό βάρος στον χάρτη της σε σχηματισμό Ταυ – τετραγώνου, το οποίο ευθύνεται και για την πρόσφατη ψυχολογική της διαταραχή.

Στον άξονα 3ου – 9ου οίκων η Σελήνη και ο Πλούτωνας αντίστοιχα και ο Άρης στον 1ο οίκο, δείχνουν πως η θεληματική αυτή γυναίκα έχει κάθε τρόπο να επιβιώσει, επιλέγοντας όποιον εκείνη θέλει.

Αυτό το Ταυ - τετράγωνο μπορεί να της επιτρέπει να ανορθώνεται μπροστά σε οτιδήποτε της ανακόπτει την πορεία με τρόπο σκληρό και αυστηρό και συνδυαζόμενο με τις υπόλοιπες όψεις λειτουργεί σαν ένα αναγκαίο αντιστάθμισμα.

Η ομορφιά της πάντως είναι αφοπλιστική και σπάνια συναντάται μια τόσο εξωτική και πληθωρική γυναίκα στη Μεγάλη Βρετανία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved