Charlize Theron: Είναι ο Eric Stonestreet ο νέος της σύντροφος;

Η γνωριμία με τον ηθοποιό Eric Stonestreet και οι φήμες για την ερωτική τους σχέση

Charlize Theron: Είναι ο Eric Stonestreet ο νέος της σύντροφος;

Η πανέμορφη Λιονταρίνα, ηθοποιός και μοντέλο, εμφανίστηκε το 1993 στην αμίμητη διαφήμιση του Martini, κάνοντας τους πάντες να παραμιλάνε.

Το 1997 στην ταινία Τhe Devils Advocate καθιερώθηκε και σαν ηθοποιός και το 2003 κατακτά το Oscar A' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Monster. Ήταν η πρώτη Νοτιοαφρικανή που απέσπασε τη συγκεκριμένη διάκριση.

Το 2002, στα γυρίσματα της ταινίας Trapped, γνώρισε τον Stuart Townsend και έγιναν ζευγάρι για 9 χρόνια περίπου. Μετά το χωρισμό, υιοθέτησε ένα μελαμψό αγοράκι και αφοσιώθηκε σε αυτό, στη δουλειά και στους φίλους της.

Ώσπου σε μια φιλική συγκέντρωση γνωρίζει τον ηθοποιό Eric Stonestreet πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς Modern Family.

Η γνωριμία τους τελικά εξελίχθηκε σε σχέση η οποία ανθίζει εδώ και μήνες όπως λένε κάποιοι; Κι αν ναι, το θέμα είναι πως αυτή η πανέμορφη Λιονταρίνα χαλάει την κονσερβοποιημένη εικόνα των star, που έχουν δίπλα τους αντίστοιχα όμορφους και εντυπωσιακούς άνδρες, μιας και ο Stonestreet δεν πληροί τις προϋποθέσεις του αρρενωπού ή εκκεντρικού αρσενικού.

Υπέρβαρος και χωρίς καμία ιδιαίτερη ομορφιά, αποτελεί μια δυσαρμονική εικόνα δίπλα της.

Ίσως βέβαια το γλυκύτατο και αυθεντικό του χαμόγελο με το χιούμορ που συνδυάζει, είναι υπεραρκετά για την αριστοκράτισσα Theron, που διαφέρει εντελώς από τις ξανθιές διάσημες της διπλανής πόρτας.

Ο ίδιος, πάντως, εχθές το βράδυ, κατά την έξοδό του από το L.A.'s Nokia Theatre μετά την τελετή των βραβείων Emmy, έσπευσε να σταματήσει τις φήμες περί νέου ειδυλίου γράφοντας στο Twitter με το γνωστό κωμικό του ύφος:

"Εύχομαι ο κόσμος να σταματήσει να διαδίδει φήμες ότι εγώ και η Charlize Theron έχουμε σχέση. Θα αρχίσει να ζηλεύει η Halle Berry"...

Άτομα του κύκλου του ανέφεραν επίσης ότι δεν υπάρχει τίποτα το ρομαντικό μεταξύ τους κι ότι έχουν συναντηθεί μόνο δύο φορές!

Και εδώ που τα λέμε είναι το πιο πιθανό είναι να μη συμβαίνει τίποτα, αφού η Charlize, σαν Λέων με Σελήνη και Ερμή στον Λέοντα δε θα μπορούσε να έχει δίπλα της κάποιον τον οποίο δε θαυμάζει και μάλιστα μετά μανίας. Έτσι, αντανακλά και τον θαυμασμό προς τον εαυτό της. Επιπλέον η Αφροδίτη στην Παρθένο, θα έχει φροντίσει να τον περάσει από χίλια κόσκινα, προκειμένου να επιβεβαιώσει τα προτερήματά του.

Φυσικά το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να εξιδανικεύσει εύκολα έναν άνθρωπο ή μια κατάσταση, αλλά τουλάχιστον αυτή η ακατάδεκτη Λιονταρίνα, δεν ρισκάρει να ανεβάσει στο βάθρο της κάποιον που θα εξαπατήσει τις προσδοκίες της. Στην ανάγκη τις προσαρμόζει ανάλογα με τις εξελίξεις.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved