Sofia Vergara: Καμπύλες σαν... ζωγραφιά

Πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να φορέσει τα μαύρα εσώρουχά της και να σταθεί απέναντι από τον καρδιακό της φίλο Ισπανοαμερικανό ζωγράφο Domingo Zapata

Sofia Vergara: Καμπύλες σαν... ζωγραφιά

Η 40χρονη Κολομβιανή ηθοποιός και μοντέλο που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να μην μας είναι γνωστή από το ερμηνευτικό της ταλέντο, αλλά η φήμη της απλώνεται διεθνώς για το περίφημο καμπυλωτό κορμί της και το εκθαμβωτικό της πρόσωπο.

Πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να φορέσει τα μαύρα εσώρουχά της και να σταθεί απέναντι από τον καρδιακό της φίλο Ισπανοαμερικανό ζωγράφο Domingo Zapata, αφήνοντάς τον να εμπνευσθεί πάνω στο καμπυλωτό κορμί της.

Το αποτέλεσμα έκανε το γύρο του κόσμου με τα αχόρταγα βλέμματα να αναρωτιούνται για το μέγεθος του άστρου της Sofia.

Στους γυμνασμένους κοιλιακούς της είχε φιλοξενήσει πριν 19 χρόνια και τον γιό της, αλλά σαν Καρκίνος με Σελήνη στον Καρκίνο οι καμπύλες της έχουν την τάση να αποκαθίστανται γρήγορα και να σμιλεύουν ισόβια το ζουμερό της σώμα.

Άλλωστε το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού προσφέρεται για κάθε είδους εκκεντρική πρόταση και πρόθεση, ενώ το τρίγωνο της αέρινης Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ουρανό την κάνει αρκετά πνευματώδη και ανοιχτόμυαλη.

Είναι σίγουρο πως η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στους Διδύμους, είναι αυτή που συγκράτησε την Τζέσικα Ράμπιτ της Κολομβίας, ώστε να μην αφήσει το κορμί της γυμνό, κάτω από το άλλοθι ενός body painting.

Η ποθητή αυτή γυναίκα που βγάζει όλη την ενέργεια του Άρη στον Λέοντα, μετά από αυτή την κίνηση, βάζει ιδέες στις Σχολές Καλών Τεχνών ανά τον κόσμο, αποτελώντας την τέλεια έμπνευση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved