Ο δεκάλογος του Ζυγού – Τι τον εκφράζει και με τι εκφράζεται

Άριστοι διπλωμάτες, πολιτικοί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, διακοσμητές, αισθητικοί, αποζητούν την αποδοχή των άλλων και δεν έχουν άμυνες στην απαξίωση.

Ο δεκάλογος του Ζυγού – Τι τον εκφράζει και με τι εκφράζεται

Ο Ζυγός εμφανίζεται με ένα σύμβολο στο ζωδιακό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα ζώδια, με την εσωτερική ερμηνεία που του προσδίδει.
Η ζυγαριά που το εκπροσωπεί δίνει μια υψηλότερη υπόσταση από τα ζώα και τους ανθρώπους, που συμβολίζουν τα υπόλοιπα ζώδια.
Το κομβικό σημείο του, σκοπό έχει να συνταιριάξει τη διανοητική και συναισθηματική ανθρώπινη πλευρά και η λέξη που του ταιριάζει απόλυτα, είναι η ένωση.
Οι Ζυγοί θεωρούνται από πολλούς το πιο αγαπητό ζώδιο του ζωδιακού, λόγω του χαρίσματος που έχουν να συναισθάνονται τις ανάγκες των άλλων και να είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν λύσεις.

Γίνονται οι καλύτεροι φίλοι, σύντροφοι και μεσολαβητές, έχοντας για σκοπό την επίτευξη της ισορροπίας και της αρμονίας στις προσωπικές τους σχέσεις.
Παρόλα αυτά, η δυσκολία να επιτύχουν την εξισορρόπηση είναι μεγάλη και αυτό είναι το σπουδαιότερο μάθημα που πρέπει να πάρουν.
Η τάση τους να προσπαθούν να καλύψουν τα πάντα αποφεύγοντας οδυνηρές διαδικασίες, θυσίες και υπερβάσεις, θεωρείται από πολλούς μια υπεκφυγή που τους κάνει να φαίνονται επιφανειακοί, ρηχοί και αναξιόπιστοι.

Ένας Ζυγός όμως διαθέτει μεγάλο αντιστάθμισμα που συνθέτεται από υποχωρητικότητα, συγκατάβαση, σιωπηλή συχγωρητικότητα και μοιρασιά.
Κατά βάθος είναι σαν μικρά αθώα παιδιά που πείθουν με το νάζι και τη γλυκύτητά τους και στην ουσία καταφέρνουν να έχουν πάντα αυτό που θέλουν.
Αρμονικοί, δοτικοί, πρόθυμοι, κοινωνικοί, εξωστρεφείς, καλόγουστοι και πάνω απ όλα δίκαιοι, ενώ το πρόβλημά τους είναι πως δεν μπορούν να πουν όχι στους άλλους. Αυτή η συγκατάβαση τους κάνει να φαίνονται αφελείς και συμφεροντολόγοι, αλλά πηγάζει από την ανάγκη τους να τα έχουν καλά με όλους, μη βρίσκοντας λόγο να στενοχωρήσουν τους άλλους.
Η επιμονή τους στον έρωτα είναι παροιμιώδης, ενώ γίνονται χαλί για τους αγαπημένους τους.
Η ευγένεια και η αβρότητα ενός Ζυγού, έχουν το ίδιο μέγεθος με την αδιακρισία και την παρόρμησή τους, αλλά είναι μοναδικοί στο να καταλαβαίνουν τι θέλουν οι άλλοι και να το χαρίζουν απλόχερα, χωρίς αδυσώπητες κριτικές.

Η σχέση τους με το χρήμα είναι πολύ σαφής. Χωρίς χρήμα δεν μπορούν και το θεωρούν προϋπόθεση για την ευτυχία. Έχουν όμως άριστο μέτρο και δεν είναι ούτε άπληστοι, ούτε εγκρατείς.
Εξαιρετικοί καλλιτέχνες με υψηλή αισθητική και γούστο, ντύνονται όπως ακριβώς συμπεριφέρονται. Κομψά, εντυπωσιακά, πρωτότυπα, χαριτωμένα και καθόλου προκλητικά.
Ξέρουν να τραβάνε την προσοχή των άλλων, αγαπάνε πολύ τον εαυτό τους, αυτοπροβάλλονται, ναρκισσεύουν διαρκώς, είναι εγωκεντρικοί αλλά καθόλου εγωιστές.
Δεν θα μπορούσαν άλλωστε διότι δεν έχουν χρόνο για ψυχοφθόρες καταστάσεις, προτιμώντας να τον περνούν μπροστά στον καθρέφτη τους.
Το πρόβλημα είναι πως αποφεύγουν να κοιτάξουν βαθύτερα, να πιάσουν πιο λεπτές πλευρές της ύπαρξής τους, όντας φυγόπονοι και καλοπερασάκες.
Όταν όμως το κάνουν, οδηγούνται και οδηγούν και τους άλλους σε μονοπάτια υψηλών κραδασμών, λόγω της εκλεπτυσμένης φύσης που κουβαλάνε.
Άριστοι διπλωμάτες, πολιτικοί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, διακοσμητές, αισθητικοί, αποζητούν την αποδοχή των άλλων και δεν έχουν άμυνες στην απαξίωση.
Οι Ζυγοί είναι το πιο ρετρό ζώδιο του ζωδιακού, λατρεύουν τον vintage τρόπο ζωής, αναδεικνύοντας ακόμα και ένα τσουβάλι σε ένα μοναδικού στυλ ρούχο.
Ο Ζυγός φεύγει όταν αντιληφθεί πως η ιδέα του έρωτα με την οποία με την οποία ήταν ερωτευμένος, έπαψε να εκφράζεται από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ο δεκάλογος ενός Ζυγού – Τι τον εκφράζει και πως εκφράζεται

oscar wilde

Η φράση του συγκλονιστικού Ζυγού μυθιστοριογράφου Oscar Wilde: «Είναι παράλογο να διαιρεθούν οι άνθρωποι σε καλούς και κακούς. Οι άνθρωποι είναι είτε γοητευτικοί είτε κουραστικοί». Ένας Ζυγός δεν είναι ποτέ απόλυτος και πάντα βρίσκει τις κατάλληλες έννοιες να συμβιβάσει τις ακρότητες.

Η πολύχρωμη ζωή της ιέρειας της ομορφιάς Ζυγού Brigitte Bardot, που συνειδητοποίησε γρήγορα τη ματαιότητα του ζωδίου της και μέσα από την υπέρβαση, απολαμβάνει το ζητούμενο που είναι η αρμονία.

Ο πρωτοπόρος αρχιτέκτονας Ζυγός Le Corbusier, του οποίου τα μοναδικά σχέδια έμειναν στην ιστορία για την άνεση που προσέφεραν στις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων, χωρίς περιττές προσθήκες πρόκλησης, παρά μόνο με γνήσια καλλιτεχνική επινόηση.

Η πορεία και η προσφορά του Μεγάλου Ζυγού και μύστη Μαχάτμα Γκάντι, ο οποίος σημάδεψε την ανθρωπότητα με τις φιλειρηνικές του απόψεις, την έκφραση της δικαιοσύνης και την επίτευξη της ευτυχίας. Η αίσθηση της δικαιοσύνης μπορεί να κάνει έναν Ζυγό να δοθεί ολοκληρωτικά στην υπηρεσία του ανώτερου.

Οι δημιουργίες του διάσημου σχεδιαστή μόδας Ζυγού Ralph Lauren, που δίκαια ονομάστηκε ο βασιλιάς του στυλ, δηλώνοντας πως δεν σχεδιάζει ρούχα, σχεδιάζει όνειρα. Είναι πράγματι απαράμιλλη η αισθητική ενός Ζυγού, που ξεχωρίζει από όλες τις άλλες με την αναμφισβήτητη κομψότητα που την περιβάλλει.

Τα θεατρικά συγγράμματα του ευφυούς Ζυγού Arthur Miller, εμπνευσμένα από την εξάρτηση του ανθρώπου από τον κοινωνικό του περίγυρο και τις αξίες της ανθρώπινης ύπαρξης. Τι πιο ενδιαφέρον για ένα Ζυγό που έχει μάθει να ζει για τους άλλους και την εικόνα του, προκειμένου να διαμορφώσει τις δικές του αξίες.

Οι σουρεαλιστικές ταινίες του Ζυγού σκηνοθέτη Pedro Almodovar, χαρακτηριστικές για τη γυναικεία θεματολογία τους και τα έντονα εντυπωσιακά χρώματα που της περιβάλλει. Η γυναικεία φύση εξυμνείται καθώς και το μελόδραμα, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για ένα Ζυγό.

Τα φιλοσοφικά αριστουργήματα του Ζυγού Φρήντριχ Νίτσε, που περιφρονώντας τη συστηματική σκέψη, λάτρευε να αγκυλώνει τους αναγνώστες με τη λυρική, απλοϊκή, αλληγορική και συγχρόνως αποδομιστική τακτική του. Δεν υπάρχει τίποτα απολαυστικότερο στην ανάγνωση ενός Ζυγού, από την έκφραση των νοημάτων χωρίς τη μορφή κηρύγματος.

Η εμφάνιση και οι συνήθειες της Ζυγού Οσκαρούχας ηθοποιού Gwyneth Paltrow, η οποία αντιπροσωπεύει μια γυναίκα Ζυγό που νιώθει καλά με τον εαυτό της και έναν άνδρα Ζυγό, που θαυμάζει την κομψότητα και το στυλ σε μια γυναίκα, ακόμα και αν φοράει ένα σκισμένο τζιν.

Οι εκθέσεις τέχνης, οι αίθουσες των galleries, τα παριζιάνικα καφέ, τα κέντρα αισθητικής, τα πολυκαταστήματα, τα ρετρό restaurants, τα vintage αντικείμενα και χώροι, οι μεγάλοι καθρέφτες, τα γήπεδα του tennis και οτιδήποτε αποπνέει ρομαντισμό και αισθητική.

Το tip ενός Ζυγού

-Όταν με πιέζουν αντιδρώ άσχημα και δεν λειτουργώ καθόλου σωστά. Θέλω το χρόνο μου και την άνεσή μου και δεν αντέχω αν δεν έχω μέσα στη μέρα ένα κοινωνικό διάλειμμα.

-Με λένε νάρκισσο και εγωιστή, αλλά εγώ ανταπαντώ: «Κακό είναι να αγαπάς τον εαυτό σου»; Όσο για τον εγωισμό, πέρα βρέχει, αφού για τους άλλους γίνομαι αλοιφή.

-Δεν αντέχω την κριτική και δεν θέλω υποδείξεις. Το αίσθημα της δικαιοσύνης είναι πολύ ανεπτυγμένο μέσα μου και μπορώ να βρίσκω το σωστό δρόμο. Βασικά έτσι με συμφέρει να σκέφτομαι γιατί δεν θέλω να σκεφτώ αλλιώς.

-Υπάρχει όμως περίπτωση να πάψω να νιαουρίζω σαν κουτάβι, να μετριάσω την παρόρμηση και να αποφασίζω έγκαιρα και χωρίς πισωγυρίσματα;

-Μη μου βάζετε δύσκολα σας παρακαλώ και εγώ θα σας ανταμείβω με τα γουργουρητά μου!

Δείτε περισσότερους διάσημους Ζυγούς στην Image Gallery

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved