Gwyneth Paltrow: Η πιο καλοντυμένη γυναίκα του πλανήτη είναι Ζυγός!

Σαν Ζυγός με Αφροδίτη στον Λέοντα, η κομψότητα, η αισθητική, η χάρη και η λάμψη στο ντύσιμό της, είναι απολύτως αναμενόμενα

Gwyneth Paltrow: Η πιο καλοντυμένη γυναίκα του πλανήτη είναι Ζυγός!

Το πρόσωπό της φιγουράρει χρόνια τώρα για το άρωμα της Estee Lauder «Pleasures» αλλά και της περσινής διαφημιστικής καμπάνιας της Coach.

Εμφανίστηκε σαν αερικό στις μεγάλες οθόνες την δεκαετία του 90’, κατακτώντας τον κόσμο με την εύθραυστη ομορφιά και την ιδιαίτερη παρουσία και ερμηνεία της.

Το 1995 γνωρίζει μέσα από τη συμμετοχή της στο συγκλονιστικό θρίλερ του Spielberg «Seven», τον Brad Pitt με τον οποίο και αρραβωνιάζονται.

Τέσσερα χρόνια μετά χωρίζει με τον Pitt, αλλά κερδίζει το Oscar καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στις 21 Μαρτίου του 1999, για το ρόλο της Viola στην ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ». Ο John Madden δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του, καθώς πίστευε πως είχε βρει την ιδανική ηθοποιό για το ρόλο.
Έκτοτε, η επιτυχία συνεχίστηκε και η Paltrow πρωταγωνιστούσε, όχι μόνο στις ταινίες, αλλά και στα γούστα εκατομμυρίων ανθρώπων, που έβλεπαν τις ενδυματολογικές της εμφανίσεις σαν υπερκόσμιες εμπνεύσεις πάνω της.

Ώσπου το περιοδικό People έρχεται να βεβαιώσει πως δεν πρόκειται για φαντασίωση, αλλά μπορεί μια γυναίκα να ντύνεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να προκαλεί δέος, ανακηρύσσοντάς την σαν την «Πιο Καλοντυμένη Γυναίκα στον Κόσμο» για το 2012 και όχι μόνο, θα τολμούσα να προσθέσω εγώ.

Η ψηφοφορία έγινε λαμβάνοντας υπόψη και τις απόψεις των 42 εκατομμυρίων αναγνωστών του περιοδικού, το συντακτικό του προσωπικό και bloggers μόδας.

Η Paltrow -παρά τα προβλήματα κατάθλιψης που αντιμετώπισε μετά το θάνατο του πατέρα της και της γέννησης του δεύτερου παιδιού της- βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο φρέσκια, ανανεωμένη, όμορφη, και δημιουργική.

Ετοιμάζεται για τον τρίτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Iron Man3» και διαπραγματεύεται να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Blood, Bones & Butter», της Gabrielle Hamilton, ιδιοκτήτρια και σεφ ενός διάσημου εστιατόριου της Νέας Υόρκης. Η ταινία θα εξιστορεί τα βιώματα της και την ανορθόδοξη πορεία της που την έστρεψε τελικά προς την τέχνη της μαγειρικής.

Κλείνοντας σε λίγες μέρες τα 40 της χρόνια, φαίνεται καλύτερα από ποτέ δίπλα στο πλευρό του εκκεντρικού άνδρα της Chris Martin, τραγουδιστή των «Coldplay» και στα δύο της παιδιά.

paltrow_chart

Γεννημένη στις 27/9/1972 στο Los Angeles στις 5:25 το απόγευμα, το ωροσκόπιό της καταγράφει σαφώς τον τίτλο που κέρδισε, το καλλιτεχνικό της ταλέντο, την τεράστια επιτυχία και αναγνώριση, καθώς και τα ψυχολογικά της σκαμπανεβάσματα.

Αρχικά σαν Ζυγός με Αφροδίτη στον Λέοντα, η κομψότητα, η αισθητική, η χάρη και η λάμψη στο ντύσιμό της, είναι απολύτως αναμενόμενα.

Παρόλο που με την τόσο εντυπωσιακή Αφροδίτη στον Λέοντα θα περίμενε κανείς μια πιο φανταχτερή και επιβλητική εμφάνιση, η Paltrow επιμένει στο ρομαντικό και λιτό ντύσιμο, επηρεασμένη από τον ωροσκόπο Ιχθύ και την έντονη παρουσία του ζωδίου του Ζυγού στον χάρτη της.

Σαν οπτασία που εμφανίζεται ξαφνικά, χαμογελώντας δειλά και νοσταλγικά, η Paltrow αντιμετωπίζει τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα όπως έναν μαγικό καθρέφτη, που καθρεφτίζει όλες τις πτυχές της ζωής της, μαγνητίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

Με τον Δία στον Αιγόκερω να δεσπόζει στον 10ο οίκο της επαγγελματικής καταξίωσης, κυβερνώντας παράλληλα το Μεσουράνημά της σε τετράγωνο με Ήλιο και Πλούτωνα, οι φιλοδοξίες της είναι πάρα πολλές και μάλιστα ιδιαίτερα παρακινδυνευμένες.

Όσο για το καλλιτεχνικό της μέλλον, υπάρχει μια πλανητική συνωμοσία έκφρασης και ταλέντου, που της δίνει τουλάχιστον μία ακόμα υποψηφιότητα για Oscar και την κατάκτηση αυτού.

Η θεατρική Αφροδίτη στον Λέοντα στον 6 οίκο της εργασίας, η αμεσότητα της Σελήνης από τους Διδύμους στον 3ο επικοινωνιακό οίκο, ο Ήλιος στον Ζυγό στον 7ο οίκο των συνεργασιών και το εξάγωνό του με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη του ωροσκόπου, συνθέτουν τα αναμφισβήτητα προσόντα της.

Ο υπερτονισμένος 7ος οίκος γάμου και συνεργασιών, με τον κυβερνήτη Ερμή σε σύνοδο με Ουρανό αλλά και με τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα, μαρτυράει πολλές και ξαφνικές ανακατατάξεις στις συνεργασίες αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Επιπλέον, το ακριβέστατο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τους οίκους που κυβερνούν, θεωρείται άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα για μία ηθοποιό, διευκολύνοντας την έκφραση, την κατανόηση του ρόλου, αλλά και τη διαισθητική κάλυψή του.

Το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού, της προσθέτει ακόμα περισσότερη αντιληπτική ευχέρεια, κάτι που είναι πολύ εμφανές στις περισσότερες εκφράσεις της.

Στην έστω και ανοιχτή σύνοδο Σελήνης – Κρόνου οφείλει εν μέρει τα ψυχολογικά της σκαμπανεβάσματα αλλά και τις δύο καταθλίψεις που πέρασε και ξεπέρασε.

Πόσο εύκολο είναι όμως για μια διάσημη γυναίκα, οι φωτοδότες της Ήλιος και Σελήνη να βρίσκονται σε σύνοδο με Πλούτωνα και Κρόνο αντίστοιχα ; Και τι άραγε υπονοούν αυτές οι όψεις για την μετέπειτα ζωή της με τον Κρόνο να εποφθαλμιά στον 4ο οίκο της αρχής και του τέλους;

Προς το παρόν ας την απολαύσουμε μέσα από την υπέροχη παρουσία της, μιας και πρόκειται για μια χαρισματική ηθοποιό με πολύ ταλέντο και ανεξάντλητο γούστο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved