Οι λεπτές ισορροπίες της Δέσποινας Βανδή

Αν χρειαστεί, που θα δώσει τελικά προτεραιότητα; Στην καριέρα ή την οικογένεια;

Οι λεπτές ισορροπίες της Δέσποινας Βανδή

PAN_120612_BANDI__4

Η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ κλασσική Καρκίνος που φαίνεται να έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό το ζώδιο, γιατί υπάρχουν αστρολογικές θεωρίες που λένε ότι «όποιος γεννηθεί στην τελευταία μοίρα του ζωδίου του (που λέγεται και αναιρετική) αυτό σημαίνει ότι το αποτέλεσμά του δεν μπορεί να μετατραπεί σε κάτι άλλο».

Οπότε, θέλει - δε θέλει η οικογένεια είναι κάτι που ξέρει πολύ καλά να κάνει και αν είχε εκτελέσει έναν από τους προορισμούς της, θα ήταν σε κατάσταση ανάγκης.

Για αυτό η οικογένεια είναι το πρώτο της μέλημα που φαίνεται τόσο συναισθηματική μητέρα, όμως με καριέρα στο τραγούδι κι έτσι μπορεί να εκδηλώσει την καλλιτεχνική της φύση που την υποδεικνύει η Σελήνη της στο Ζυγό. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να εξισορροπήσει τις ενέργειες των πλανητών, ασχολούμενη συγχρόνως και με τα δύο αυτά θέματα, παραμελώντας ίσως άλλα όπως είναι κοινωνική ζωή, φιλίες και διασκέδαση.

Ο συνδυασμός πάντως είναι δύσκολος γιατί έχει να κάνει με τα δύο παρορμητικά ζώδια του Καρκίνου και του Ζυγού και το άτομο χρειάζεται να κάνει θυσίες για να κρατήσει τις χρυσές ισορροπίες (από τη μια, η γυναίκα καλλιτέχνης και από την άλλη η μαμά και ζωοδότρια όλης της οικογένειας).

PAN_140612_BANDH_18

Επειδή όλα τα δημόσια πρόσωπα τα κρίνουμε αρκετά επιφανειακά και βλέπουμε μόνο την λάμψη που υποτίθεται ότι αποπνέει αυτό, καλό είναι να σηκώσουμε την κουρτίνα και να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Όλοι οι άνθρωποι παίζουμε έναν ρόλο πάνω εδώ στην Γη τον οποίο κατά τις θεωρίες της μεταφυσικής τον έχουμε διαλέξει εμείς. Αυτή την βοήθεια δίνει έτσι και αλλιώς η Αστρολογία.

Κατά αρχάς πρέπει να αναγνωρίσουμε τον λόγο για τον οποίο έχουμε έρθει εδώ και κατά δεύτερο με ποιο τρόπο θα εξελίξουμε την προσωπικότητά μας, ώστε να προχωρήσουμε και ψυχικά.

Επί τη ευκαιρία ας αναλύσουμε το ωροσκόπιο της Βανδή και το τι φανερώνει για την λαμπρή καριέρα της, από την οποία πολύς κόσμος θαμπώνεται (και λογικά γιατί στην κάθε γυναίκα αρέσουν τα φλας, θέλει να φορέσει όμορφα φορέματα, να προσέχει τον εαυτό της ανελλιπώς ή να βρίσκεται στο επίκεντρο, όπως γίνεται με τους καλλιτέχνες ή τα δημόσια πρόσωπα).

PAN_200612_BANDI__7

Σίγουρα για να ανέβει κάποιος τα σκαλιά της επιτυχίας, δουλεύει πάρα πολύ και είναι εκεί εστιασμένος για πολύ καιρό.

Επίσης έχει κάποια αστρολογικά προσόντα τα οποία τα παίρνει σαν δώρο, σαν ανταμοιβή από προϋπάρχουσα ζωή.

Ο Ήλιος της σε σύνοδο με τον Ερμή στον Καρκίνο και σε θετική όψη με τον Πλούτωνα δείχνει ότι μπορεί να κάνει πράξη αυτό που είχε ονειρευτεί. Ο Πλούτωνας πιέζει το άτομο να κάνει πράγματα, ξεπερνώντας το ωροσκόπιό του και σπάζοντας τα όρια.

Συγχρόνως όμως αυτή η όψη υπερτερεί, οπότε είναι ικανή να την κάνει, αν χρειαστεί, να θυσιαστεί για την οικογένεια και τα παιδιά της, χωρίς καθόλου να ενοχλείται ή να το κάνει με βαριά καρδιά.

PAN_250512_BAN__3

Την εποχή αυτή μπορεί να ζοριστεί για να κρατήσει πολλές ισορροπίες μέσα στις σχέσεις της αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Θα νοιώσει ίσως έναν περιορισμό και πίεση και οι φροντίδες θα είναι μεγάλες και για τα πρόσωπα της οικογένειάς της αλλά και σε πολλά άλλα ανοικτά μέτωπα που θα δημιουργηθούν.

Υπομονή γιατί όλοι ξέρουμε βαθιά μέσα μας πώς να αντιμετωπίζουμε τις κρίσεις και να βγαίνουμε νικητές.

Πηγή φωτογραφιών: Panorama Press

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved