Tulisa Contostavlos: Πόσο sexy μπορεί να είναι;

Αναμφισβήτητα το 2012 ήταν η χρονιά της Ελληνοβρετανίδας που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά η δόξα δεν σταματάει εδώ.

Tulisa Contostavlos: Πόσο sexy μπορεί να είναι;

Όχι, το όνομά της δεν είναι ένα κακόηχο ψευδώνυμο, είναι αληθινό και ανήκει στην Ελληνοβρετανίδα τραγουδίστρια, που απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα καθόλου άδικα.

Στην Tulisa λοιπόν αρχικά έλαχε να δει τον εαυτό της σε ένα sex tape πάρα πολύ αποκαλυπτικό -πιο αποκαλυπτικό δε γίνεται- το οποίο έκανε τον γύρο του κόσμου, περιγράφοντας τις ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό της.

Το γεγονός αυτό για μία Καρκίνο με Σελήνη στον Καρκίνο που το «εν οίκω μη εν δήμω» το έχει για επιγραφή στην εξώπορτά της, κινητοποίησε το παρορμητικό υπόβαθρο του ζωδίου.

Έξαλλη, κινήθηκε δικαστικά κατά του επί χρόνια συντρόφου της Τζάστιν Έντουαρντς, ισχυριζόμενη πως δεν έβγαλε εκείνη το video στη δημοσιότητα αλλά εκείνος.

Στο δικαστήριο παραδέχτηκε πως ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα το καυτό sex tape και η Tulisa σάλπαρε προς άλλες ασχολίες.

Ήλιο τρίγωνο με Άρη διαθέτει και μάλιστα σε Καρκίνο και Ιχθύες αντίστοιχα, πληγώθηκαν τα συναισθήματά της, αισθάνθηκε αδικημένη από τη φθηνή εκμετάλλευση, αλλά το καλλιτεχνικό της ένστικτο την έκανε να προχωρήσει αμέσως.

Βλέποντας όμως εκατομμύρια ανδρικά μάτια το hot sexy video, οι αναγνώστες του δημοφιλούς ανδρικού περιοδικού FHM την ψήφισαν ως την πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη για το 2012.

Η φωτογράφισή της για το περιοδικό ήταν λίγο λιγότερο sexy από όσο εμφανίζονταν στο επίμαχο video.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους δεν είναι αυτή που θα μπορούσε να υποστηρίξει αυτόν τον τίτλο και μάλιστα χωρίς όψεις, μπορεί όμως να υποστηρίξει κάλλιστα τις δημόσιες σχέσεις και το επικοινωνιακό της ταλέντο.

Επιπλέον κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ στην Αμερική, γυρίζοντας άλλο ένα sexy μουσικό video clip στις παραλίες του Μαϊάμι.

Όσο για τη θέση της στην κριτική επιτροπή του X- Factor που εκτίναξε τα οικονομικά της στα ύψη και εκεί προσπαθούσε να φανεί όσο πιο sexy μπορούσε.

tulisa_chart

Αναμφισβήτητα το 2012 ήταν η χρονιά της, αλλά η δόξα δεν σταματάει εδώ.

Διότι τι να τις κάνεις τις όψεις που την κάνουν σύμβολο, όταν έχει έναν Ερμή σε τρίγωνο με Πλούτωνα, τετράγωνο με Άρη και αντίθεση με Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα;

H Tulisa έχει τρόπο να εντυπωσιάζει τους άλλους, να τους παραπλανά, να τους αποπροσανατολίζει και να καταφέρνει να πείθει ακόμα και για το πιο αδιανόητο.

Η νευρικότητα και η υπερδιέγερση της σκέψης της δημιουργεί πολλές συμπάθειες, όσο και απέχθειες.

Επιπλέον, μη γνωρίζοντας ώρα γέννησης, το εξάγωνο Ήλιου – Δία αποτελεί ίσως το κλειδί του ωροσκοπίου και της εύνοιας την οποία έχει και θα έχει.

Μέσα στα πλαίσια της sexy εμφάνισης λοιπόν, άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της από μαύρο σε κατάξανθο και το μόνο που έχει να αντιμετωπίσει πλέον είναι η κατακραυγή για τις στυλιστικές της επιλογές.

Τα ρούχα που επιλέγει είναι ένα κλικ χειρότερα από την ηχώ του ονόματός της, τουλάχιστον για εμάς που ακούμε Ελληνικά. Όχι δεν την αδικεί κανείς λόγω του τετραγώνου του Ερμή με τον Άρη, ούτε την επικρίνουν άδικα.

Εκείνο όμως που παραμένει αίνιγμα είναι πώς αντιλαμβάνεται κανείς την έννοια του sexy.

Διότι όπως και να το κάνουμε κρίμα για τα μάτια της Brigitte Bardot και της Cheryl Cole που η μία στην ηλικία της έμοιαζε με αλαβάστρινο άγαλμα και η άλλη μοιάζει ακόμα.

Βέβαια η Tulisa το δηλώνει απερίφραστα πως δεν δίνει καμία σημασία στην ντουλάπα της, βάζει ότι βρίσκει και δεν της αρέσει καθόλου η γυμναστική.

Στις φωτογραφίες και το video που ακολουθούν φαίνονται και τα δύο, αλλά ελπίζουμε πως η αφράτη 24χρονη celebrity με την πολύ ωραία φωνή, θα βρει το δρόμο της υπό την καθοδήγηση κάποιου μόδιστρου, ακόμα και αν αυτός δε θα είναι σίγουρα ο Gaultier.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved