Michelle Obama: Η επική πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Με τον αέρα μιας Χολλυγουντιανής star και καθόλου στη σκιά του άνδρα της

Michelle Obama: Η επική πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Η επιβλητική σύζυγος του Barack Obama έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση με την ομιλία της στο συνέδριο των Δημοκρατικών, προσθέτοντας πόντους στην εικόνα του άνδρα της.

Η μεγάλη στιγμή της γνωριμίας της με τον Obama ήρθε το 1989, όταν η διεύθυνση του γραφείου στο οποίο εργαζόταν της ανέθεσε να ασχοληθεί με έναν ασκούμενο από το Χάρβαρντ.... αυτόν!!!

Πολύ εντυπωσιακή, πολύ πληθωρική, πολύ δραστήρια και πολύ επικοινωνιακή.

obama_chart

Κάπως ασυνήθιστα χαρακτηριστικά για μια Αιγόκερω με αμφισβητούμενη θέση της Σελήνης λόγω άγνωστης ώρας γέννησης.

Το πιο πιθανό όμως είναι η Σελήνη της να βρίσκεται στον Υδροχόο και όχι στους Ιχθείς, εφόσον μια Υδροχοική Σελήνη μπορεί να υποστηρίξει το κοινωνικό, αλλά επιτηδευμένα χαμηλό προφίλ της.

Οι πρωτότυπες, θεωρητικές και ανθρωπιστικές της απόψεις του Άρη στον Υδροχόο σε ανοιχτή σύνοδο με τον Ήλιο της, δεν έχουν σταματημό με την προώθηση της υγιεινής διατροφής και της χορτοφαγίας, τις φιλανθρωπικές προεκτάσεις και τις εκκεντρικές αθλητικές εμφανίσεις.

Εκείνο όμως που την κάνει φαντασμαγορική και αξεπέραστη είναι οι ενδυματολογικές της επιλογές, όπως το ροζ εξωτικό φόρεμα της σχεδιάστριας Tracy Reese που διάλεξε να φορέσει στην πρόσφατη ομιλία της.

Με τον αέρα μιας Χολλυγουντιανής star και καθόλου στη σκιά του άνδρα της, η Michelle Obama έχει καταφέρει να συμβάλλει πολύ στην πραγμάτωση των οραμάτων του συζύγου της.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο την κρατάει μέσα στα όρια της θέσης της, αιτιολογώντας εν μέρει τα δύσκολα και φτωχά παιδικά της χρόνια, εφόσον προέρχεται από οικογένεια βιοπαλαιστών, με τον πατέρα να πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Όμως η πρώτη κυρία των ΗΠΑ είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής από το Χάρβαρντ λειτουργώντας επιδέξια το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού και εκφράζοντας όλο το διανοητικό δυναμικό της όψης, κάτω από ένα ανεξάρτητο και εξερευνητικό πνεύμα.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο κάνει την είσοδό της στο Λευκό Οίκο να μοιάζει με ευλαβική προσοχή στο κατηχητικό, ικανοποιώντας όμως στο έπακρον τις φιλοδοξίες του Ήλιου και του Ερμή της στον Αιγόκερω.

Η πορεία της αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα όσο και οι στυλιστικές της εξάρσεις, που περιορίζονται σε Αμερικανούς σχεδιαστές και σχεδιάστριες μόδες, αφήνοντας να πλανάται ευγενικά η εμμονή της, στο Αμερικάνικο καθεστώς.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved