Φοίβος: Ο συνθέτης της σύγχρονης μουσικής πραγματικότητας

H τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού μας για 2 VIP εισιτήρια είναι η calliope gkouma, μια φίλη της νέας σελίδας του Astrology.gr στο Facebook!

Φοίβος: Ο συνθέτης της σύγχρονης μουσικής πραγματικότητας

Η συναυλιακή του γιορτή αναμένεται να είναι φαντασμαγορική και μια πολύ καλά οργανωμένη παραγωγή, εφόσον θα την επιμεληθεί ο ίδιος... Πάντως η τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού μας που κέρδισε τα 2 VIP εισιτήρια ονομάζεται calliope gkouma, και είναι φίλη της νέας σελίδας του Astrology.gr στο Facebook, "Ζώδια: Ποιά σου κάνουν ‘κλικ’ και ποιά θες να πνίξεις;"

Ας δούμε όμως το αστρολογικό προφίλ του Φοίβου: Πέρασαν 23 χρόνια που ο Αιγόκερως μακρυμάλλης μαθητής των Αναβρύτων τελείωνε το σχολείο για να περάσει στη Νομική σχολή Αθηνών.

Το όνειρό του ήταν να κάνει το δικό του συγκρότημα και να φτάσει ως την Αμερική για να αναγνωριστεί.

Παρά το γεγονός πως ο πατέρας του ήταν δικηγόρος και όλα ήταν στρωμένα περιμένοντάς τον, εκείνος επιθυμούσε να γίνει ντράμερ και να ασχοληθεί με την μουσική.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Real Fm απέναντι στον Νίκο Χατζηνικολάου, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και αφοπλιστικός.

Τον ενοχλεί που οι φίλοι του τον αποκαλούν «τσιφτετελά», δηλώνοντας πως δεν τον νοιάζει η υστεροφημία του, διότι μια ζωή άκουγε εμπορική μουσική για να διασκεδάσει και όχι για να πει πως κάνει πολιτισμό.

Επίσης, τονίζει πως είναι συνθέτης και όχι στιχουργός και πως πρώτα τον ενδιαφέρει η μελωδία και κατόπιν οι στίχοι με τους οποίους θα την περιβάλλει.

Στα 22 του χρόνια υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο με τη δισκογραφική Sony Music παρακολουθώντας μαθήματα αρμονίας και μουσικής.

Το δαιμόνιο ταλέντο του να ψυχανεμίζεται τις τάσεις της εποχής, τον οδήγησε στην τεράστια και πρωτοφανή επιτυχία που γνώρισε, με 18 χρυσά άλμπουμ, 19 πλατινένια εκ των οποίων τα 11 δύο φορές πλατινένια, τα 2 τέσσερις φορές πλατινένια και 1 από αυτά έξι φορές πλατινένιο.

To 2002 η επιτυχία περνά τα Ελληνικά σύνορα κερδίζοντας μαζί με την Δέσποινα Βανδή στα World Music Awards το βραβείο World's best selling Greek Artist 2001, για τις πωλήσεις του άλμπουμ «Γεια». H ασύλληπτη αυτή επιτυχία τον έφερε στην πρώτη θέση των Αμερικάνικων και Βρετανικών charts εκτοπίζοντας διεθνείς επιτυχίες.

Συνέχισε το 2004 με τη σύνθεση της μελωδίας της Coca Cola που ακούγονταν στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας στα αυτιά εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ακολούθησε η ανανέωση του ύμνου της ΑΕΚ και άλλες πολυάριθμες επιτυχίες, που δεν είχαν σταματημό.

Ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την ενορχήστρωση και την παραγωγή των δίσκων του, ενώ διατηρεί το χαμηλό και άκρως συμπαθητικό του προφίλ.

Φέτος συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια στη μουσική δημιουργία και γιορτάζει το γεγονός αυτό στο Ο.Α.Κ.Α. στις 24 Σεπτεμβρίου 2012, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και πολλοί ακόμη.

Η συναυλιακή του γιορτή αναμένεται να είναι φαντασμαγορική και μια πολύ καλά οργανωμένη παραγωγή, εφόσον θα την επιμεληθεί ο ίδιος, που σαν Αιγόκερως φιλοδοξεί διαρκώς επιδιώκοντας το καλύτερο.

fibos

Γεννημένος την 1/1/1971 στην Αθήνα, ο Φοίβος μέσα από το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου με τον Κρόνο κυβερνήτη του ζωδίου του, διαμορφώνει αρχικά την εικόνα του, στην οποία βασίζει ένα μεγάλο μέρος της αποδοχής και της αναγνώρισής του.

Με ελάχιστες συνεντεύξεις, μόνο αναγκαίες εμφανίσεις, προσεγμένο κοινωνικό προφίλ, καλά διαφυλαγμένη προσωπική ζωή και χωρίς την στάμπα του celebrity θύματος, έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια ακόμα και όσων υποτιμούν τις συνθέσεις του στο όνομα της ποιότητας.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Σκορπιό, υποδεικνύει την προτίμηση της θεάς τύχης στο πλάι του, αποφέροντάς του εκτός από επιτυχία, φήμη και αναγνώριση και πολλά χρήματα, τα οποία γίνονται αυτοσκοπός κάτω από το συνδυασμό των ζωδιακών θέσεων του Ήλιου και της Αφροδίτης.

Η αμφισβητούμενη θέση της Σελήνης ανάμεσα σε Υδροχόο και Ιχθύες λόγω της άγνωστης ώρας γέννησης, μπορεί να τοποθετηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, λόγω της έμπρακτης ενστικτώδους συμπεριφοράς του σε όλο αυτό το τεράστιο δημιούργημα που έχει καταφέρει.

Το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα σε όποιο ζώδιο και αν βρίσκεται η Σελήνη, εξάπτει τη φαντασία του στις συνθέσεις, που μαζί με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα γίνονται στιχουργικά αλληγορικές, υπερθεματίζοντας τις καταστάσεις.

Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού για έναν Αιγόκερω μαζί με την αντίθεση Άρη – Κρόνου, μπορεί να δώσουν πολύ σκληρές και απρόβλεπτες συμπεριφορές και γεγονότα, που στην περίπτωση του Φοίβου, αρκούνται προς το παρόν τουλάχιστον, σε μια επιφυλακτική στάση, με μετρημένες κοινωνικές προεκτάσεις και προσεκτική σύναψη προσωπικών σχέσεων.

Η συναυλία του πάντως αναμένεται να επισκιάσει κάθε άλλο μουσικό δρώμενο, ακόμα και αν κάποιοι αναζητούν τον πολιτισμό, μόνο στο Ηρώδειο.

footer_mono

Διαγωνισμός «Για μια θέση στο Ο.Α.Κ.Α.!»

Λάβατε μέρος στον διαγωνισμό του astrology.gr, με έπαθλο ένα ΔΙΠΛΟ (VIP) εισιτήριο για τη συναυλία της χρονιάς;

Κάντε κλικ εδώ

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 24/9, στις 10 το πρωί.

Στις 10.30 π.μ. η κλήρωση έβγαλε την τυχερή νικήτρια, την calliope gkouma, μια φίλη της νέας σελίδας του Astrology.gr στο Facebook, "Ζώδια: Ποιά σου κάνουν ‘κλικ’ και ποιά θες να πνίξεις;" . H νέα μας φίλη θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ σε θέσεις VIP, μαζί με άλλο ένα άτομο της επιλογής της, για να έχει και παρέα…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved