Holy Mustache: Ο Έλληνας λάτρης του vintage

Η σχέση του με τη vintage κουλτούρα είναι παθιασμένη και σκοπό έχει να την περάσει για τα καλά στο Ελληνικό αγοραστικό κοινό.

Holy Mustache: Ο Έλληνας λάτρης του vintage

Κυκλοφορεί με εμφανέστατες στυλιστικές επιρροές από παλιές και αξέχαστες εποχές, όποιος τον αντικρίσει φέρνει στη μνήμη του έναν εξευρωπαϊσμένο Ινδό και το όνομά του το εμπνεύστηκε από το μουστάκι, που θεωρεί σύμβολο.

Κρύβει το πραγματικό του όνομα πιστεύοντας πως οι άνθρωποι πρέπει να αλλάζουν συχνά ονόματα, ανάλογα με τη φάση που διανύουν στη ζωή τους.

Ο λόγος για τον Holy Mustache που το Σάββατο 1/9 γιόρτασε τα 31 του χρόνια στο Holy Room στου Ψυρρή, όπου εκθέτει και πουλάει τα πιο συλλεκτικά vintage ρούχα και αντικείμενα στην Ελλάδα, στις καλύτερες τιμές.

Γεννήθηκε όπως μας εκμυστηρεύτηκε στις 10/9/1981 στις 15:00 το μεσημέρι στα Τρίκαλα και είναι Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στον Υδροχόο.

holy_chart

Η σχέση του με τη vintage κουλτούρα είναι παθιασμένη και σκοπό έχει να την περάσει για τα καλά στο Ελληνικό αγοραστικό κοινό.

Το πάθος φούντωσε πριν 4 χρόνια από τις αγορές του Λονδίνου, βρίσκοντας μαγευτική τη σπανιότητα των συλλεκτικών ρούχων και αντικειμένων.

Ένα πάθος που ορίζεται από την Αφροδίτη κυβερνήτη του 5ου οίκου των χόμπι και της δημιουργίας αλλά και του 10ου οίκου της καριέρας και της επαγγελματικής καταξίωσης, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον 10ο οίκο.

Η σύνοδος αυτή και μάλιστα στο ζώδιο του καλλιτεχνικού Ζυγού, εκτός από την μαγνητική του φυσιογνωμία, δίνει μεγάλη ισχύ σε αυτό που διάλεξε να κάνει.

Δηλαδή να μεταμορφώνεται διαρκώς μέσα από ενδυματολογικές αισθητικές ανατροπές, που διαπερνούν τους άλλους.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα οργάνωσε σειρά από vintage πάρτι και bazaars, ώσπου στις 19/2/2011 άνοιξε το δικό του χώρο στου Ψυρρή.

Η παρουσία του Δία στο Μεσουράνημα κυβερνήτη του ωροσκόπου του, είναι άλλη μία ένδειξη πως ο άνθρωπος αυτός είναι προορισμένος να πετύχει.

Δεν ενδιαφέρεται για την κλισαρισμένη μόδα, δεν διαβάζει περιοδικά, δεν βλέπει τηλεόραση, παρά εμπνέεται από τους ανθρώπους στους δρόμους, τις εικόνες που βρίσκει στο διαδίκτυο και τους φίλους του.

Η έμπνευση αποτελεί ένα πολύ ισχυρό κομμάτι στον χάρτη του, με τον Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον ωροσκόπο και σε τετράγωνο με τον Ήλιο.

Οι ολοφάνερες νοσταλγικές επιρροές του είναι αποτέλεσμα των συγκεκριμένων όψεων με τον Ποσειδώνα, που εκτός από καλαισθησία και έμπνευση, του δίνουν άφθονο ρομαντισμό και μεταφυσικές αναλογίες.

Έχει άποψη την οποία εκφράζει μέσα από τον ιδιαίτερο τρόπο που ντύνεται και ζει, ενώ πιστεύει πως το vintage είναι τρόπος ζωής και μπορεί πολύ εύκολα να συνδυάσει το παλιό με το νέο, όπως και μία αντίκα ταιριάζει σε ένα σύγχρονο σπίτι.

Επίσης πιστεύει πως οι άνθρωποι πρέπει να ξαναγυρίσουν κοντά σε συμπαντικές και προσωπικές αξίες, ανυψώνοντας το πνευματικό δυναμικό τους.

Ο Ερμής κυβερνήτης του ζωδίου του στον 9ο οίκο σε σύνοδο με Δία και Κρόνο και σε τρίγωνο με την Υδροχοϊκή Σελήνη, περιπλανάται ασταμάτητα σε πνευματικές εξερευνήσεις, ψάχνοντας στέγη για να τις φωλιάσει.

Η οξύτατη αντίληψή του συνταιριάζεται περίφημα με τις ιδεοληψίες του, ενώ σαν Παρθένος είναι λιτός και αυτάρκης, λάτρης της ωμοφαγίας και του μίνιμαλ στυλ στο χώρο που ζει, φτιάχνοντας έπιπλα που συλλέγει από τους δρόμους ή αγοράζει και αναπαλαιώνει.

Ο ίδιος κυκλοφορεί σαν κινούμενος εξπρεσιονιστικός πίνακας, συνδυάζοντας ρούχα διαφορετικών δεκαετιών χωρίς καμιά τυπική και ορισμένη γραμμή, παρά μόνο αυτή που πηγάζει από την προσωπική αισθητική.

Άλλωστε ένας Άρης στον Λέοντα στον 8ο οίκο (σεξουαλικότητα) κυβερνήτης του 4ου οίκου (οικογένεια από την οποία προήλθε) σε αντίθεση με τη Σελήνη κυβερνήτη του 8ου οίκου, είναι υπεραρκετός για να αναπληρώσει τη χλιαρή επιρροή του Ουρανού και να τον κάνει αφοπλιστικά εκκεντρικό και παράξενο, ενάντια και σε μητρικές καταβολές, που έχουν πιθανότατα παίξει σημαντικό ρόλο.

Η παρουσία 5 πλανητών στον Ζυγό τον ωθούν προς την καλλιτεχνική έκφραση μιας ποικιλίας ιδεών και αντιλήψεων, όπου όλα απελευθερώνονται και γίνονται ένα θαυμάσιο μίγμα, που ανακυκλώνει αναμνήσεις, στυλ και τρόπο ζωής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved