Monica Bellucci - Vincent Cassel: «Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε» για άλλη μια Ζυγίνα

H Ιταλίδα καλλονή αποχωρίζεται τον επί 17 χρόνια Γάλλο και Τοξότη αγαπημένο της

Monica Bellucci - Vincent Cassel: «Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε» για άλλη μια Ζυγίνα

Επιδημία χωρισμών έχει πέσει τον τελευταίο καιρό, αφού μέσα σε μια εβδομάδα μάθαμε τους χωρισμούς των Ζυγών Catherine Jeta Jones και Michael Douglas, του Δίδυμου Clint Eastwood και Dina Eastwood και της Ζυγού Monica Bellucci με τον Τοξότη Vincent Cassel.

Σαν βόμβες έσκασαν η μία μετά την άλλη, με την Ιταλίδα καλλονή να αποχωρίζεται τον επί 14 χρόνια Γάλλο αγαπημένο της και 17 συνολικά μαζί.
Ωστόσο η συγκεκριμένη Ζυγός δεν δείχνει συντετριμμένη όσο η συνάδελφος Βρετανίδα εξίσου Ζυγός Jones, στην οποία αναφερθήκαμε σε άλλο άρθρο. Μια εύκολη παρατήρηση θα ήταν πως η μία έχει Σελήνη στο Λέοντα και η άλλη στους Ιχθύες, γεγονός που κάνει τη μία να πηγαίνει εύκολα παρακάτω και την άλλη να εμμένει στο παρελθόν.

Το θέμα όμως τελικά είναι το ερώτημα «γιατί χωρίζουν κάποιοι άνθρωποι που φαίνεται πως πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ευτυχίας»; Αυτό το «φαίνεται» είναι το σημείο που πρέπει να φρενάρουμε και να σταθούμε στη διαφορετικότητα του καθενός, που στην αρχή έλκει σαν μαγνήτης και έπειτα από καιρό απωθεί σαν δύσοσμη μυρωδιά.

Η Bellucci είχε δηλώσει κάποτε «ότι πάθος μπορείς να νιώσεις για το χειρότερο άντρα στον κόσμο, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με μια βαθύτερη και αληθινή σχέση».
Απολύτως σωστό, ειδικά όταν το λέει μια γυναίκα με τονισμένους τους 7ο και 8ο οίκο, αναζητώντας εξίσου και το πάθος και τη βαθύτερη σχέση. Η Σελήνη στον 7ο οίκο της (και κυβερνήτης του οίκου) σε σύνοδο με Άρη, δείχνει ανταγωνιστικές σχέσεις που η παρουσία της Αφροδίτης επίσης στον ίδιο οίκο σε αντίθεση με Κρόνο και ωροσκόπο στον Αιγόκερω, την καθιστά αγέρωχη απέναντι στις συναισθηματικές της λαιμαργίες, που μπορεί να είναι πολλές, αλλά όχι περισσότερες από τις υλικές.

Από την άλλη, ο Γάλλος γόης Τοξότης με ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στον Κριό με τον κυβερνήτη του 7ου οίκου (γάμος) σε σύνοδο με Άρη και αντίθεση με Κρόνο, μάλλον έπρεπε να ακούσει εκείνη τη φωνή που του έλεγε να μη δεσμευτεί ποτέ και να ακολουθήσει την περιπετειώδη και αδέσμευτη φύση του, που πριμοδοτούσε ικανοποιητικά η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη του σε τρίγωνο με τον Δία.

Η αλήθεια είναι πως όταν αγαπάμε ειλικρινά κάποιον δεν νοούμαστε να είμαστε μακριά του. Εκτός και αν παρουσιαστεί το δέλεαρ ενός Ρώσου μεγιστάνα όπως φημολογείται για εκείνη, που μπορεί κάλλιστα να ξεθωριάσει τον ήδη αποχρωματισμένο έρωτα.

Με το πέρασμα του Δία από τον 7ο οίκο της, το οποίο θα κρατήσει για μεγάλο διάστημα ακόμα, δεν αποκλείεται του χρόνου τα πρωτοσέλιδα να είναι αφιερωμένα σε αυτήν, με μία νέα βόμβα πολύ πιο ισχυρή από την παρούσα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved