Catherine Zeta Jones - Michael Dοuglas: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα δύο Ζυγών που βαδίζει στο τέλος του

Ο 69χρονος Michael Dοuglas οδηγεί το γάμο του προς διάλυση.

Catherine Zeta Jones - Michael Dοuglas: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα δύο Ζυγών που βαδίζει στο τέλος του


Πριν από 13 χρόνια η 31χρονη Βρετανίδα Catherine Zeta Jones παντρεύονταν τον 56χρονο Αμερικανό και δεν πίστευε πως τόσος κόσμος είχε μαζευτεί γι αυτήν, ενώ παντρεύονταν το γόη και καταξιωμένο ηθοποιό Michael Dοuglas.

Ο έρωτάς τους θα μείνει στην ιστορία, το ίδιο και η γνωριμία και ο φαντασμαγορικός γάμος τους, εφόσον η λατρεία που είχε ο ένας για τον άλλον αποτυπώνονταν σε κάθε στιγμή από όλες τις συνειδήσεις. Ο Dοuglas χώρισε την τότε γυναίκα του μέσα σε 6 μήνες για να παραδοθεί στην καλλονή Jones και στον κεραυνοβόλο έρωτα που τους συνεπήρε.
Όμως όλα τα ωραία χρειάζονται πολύ μόχθο για να συντηρηθούν και δεν είναι στο χέρι μας πάντα, καθώς η ζωή παίζει διάφορα παιχνίδια.
Η ασθένεια του καρκίνου του φάρυγγα εκείνου, έδεσε αρχικά πιο πολύ το ζευγάρι με την Jones να αφιερώνεται ολοκληρωτικά σε εκείνον.
Παράλληλα γίνονταν όλο και πιο διάσημη με την καριέρα της να απογειώνεται, αλλά και με την αφόρητη πίεση να τη στέλνει σε κέντρα θεραπείας μανιοκαταθλιπτικών διαταραχών.

Πριν από λίγο καιρό ο Dοuglas πήρε τη διάγνωση πως ο καρκίνος έχει θεραπευτεί και τότε ήταν που έκανε μια αναδρομή στη ζωή του, διαπιστώνοντας πως δεν του άρεσε καθόλου.
Αποζητώντας την ησυχία του και λέγοντας πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να ανέχεται τα ξεσπάσματα και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της γυναίκας του, οδηγεί το γάμο του προς διάλυση.

Από την άλλη μεριά, η καρδιακή φίλη της Jones Anna Walker, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, πιστεύει ότι η απόφασή του θα την αποτελειώσει.
Η διπολική διαταραχή που έχει διαγνωστεί ίσως τη βυθίσει για τα καλά στην κατάθλιψη.

Δύο Ζυγοί, ίδια ημέρα γεννημένοι με 25 χρόνια διαφορά, εκείνη με ωροσκόπο Τοξότη και εκείνος Σκορπιό, εκείνη με Σελήνη στους Ιχθύες σε σκληρή όψη με τον Πλούτωνα και εκείνος στον Αιγόκερω, σε σκληρές όψεις με Ήλιο, Κρόνο και Ποσειδώνα.
Η διέλευση του Κρόνου από τον Σκορπιό αυτή τη στιγμή, γίνεται απέναντι από τον γενέθλιο Κρόνο της Jones συγκυβερνήτη του 1ου οίκου, που δείχνει πολλά για την πορεία της προσωπικής της ζωής, ενώ το Νοέμβριο ο Κρόνος από διέλευση θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του Dοuglas, που σημαίνει κάτι ανάλογο.
Οι δυο τους καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες ή που θα στηρίξουν τη σχέση τους, ή θα τη διαλύσουν οριστικά.

Εκείνη μια εύθραυστη, ανασφαλής, πανέμορφη, συντροφική και παραδοσιακή γυναίκα, προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει το μέτρο στην κατάσταση, έτοιμη να θυσιαστεί για το γάμο της.
Αντίθετα εκείνος γοητευτικός, επιτηδευμένος, καταξιωμένος, απροσπέλαστος, εκφράζει την εικόνα ενός Ζυγού που συνθλίβεται από την αυστηρή και αγέρωχη αίσθηση του ανικανοποίητου, χωρίς διάθεση υποχώρησης.

Κάνοντας όμως το δικηγόρο του διαβόλου, αν ένας άνδρας που στα 69 του χρόνια διαπιστώνει πως η ζωή είναι μικρή για να την αφιερώσει στη 44χρονη γυναίκα του που πάσχει από κατάθλιψη λόγω και της δικής του ασθένειας και θέλει να συνεχίσει ανενόχλητος, ας πάει στο καλό και ο θεός μαζί του.

Διαβάστε επίσης

Καταρρακωμένη η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved