Madonna - Μια star 54 Αυγούστων

H Madonna Louise Ciccone αναρριχήθηκε στην κορυφή, με αλματώδη βήματα.

Madonna - Μια star 54 Αυγούστων

Γεννήθηκε σαν χθες στις 16/8/1958 στις 7.05 το πρωί στο Michigan.

H Madonna Louise Ciccone αναρριχήθηκε στην κορυφή, με αλματώδη βήματα.

Λέων με ωροσκόπο Παρθένο και Σελήνη στην Παρθένο, πέρα από τους εντυπωσιακούς αυτοσχεδιασμούς της, ένα στοιχείο του χαρακτήρα της δεν θα εγκαταλείψει ποτέ. Η απύθμενη επιμονή της με τον Άρη στο ανθεκτικό ζώδιο του Ταύρου.

Τα πρώτα βήματα ξεκίνησαν επάνω στις πουέντ, αρχίζοντας χορό, μέχρι να φτάσει με 35 δολάρια στο πορτοφόλι της στη Νέα Υόρκη, στη σχολή της "Μάρθας Γκράχαμ". Το 1982 υπογράφει το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο.

Το 1984 κυκλοφορεί το «like a virgin», που φτάνει στην κορυφή των charts σε Αμερική και Ευρώπη.

Το 1985 έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση.

Το 1986 κυκλοφορεί τον επόμενο δίσκο «True blue», ενώ παράλληλα όλο αυτό το διάστημα εμφανίζεται σαν χαμαιλέοντας, κάνοντας το φανατικό κοινό της να παραληρεί.

Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου και του μεσουρανήματος, βρίσκεται σε σύνοδο με τον ωροσκόπο και τη Σελήνη και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

Δουλεύει σκληρά με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Οι θέσεις της Σελήνης και του Ερμή της στην Παρθένο αποτελούν εχέγγυα γι αυτά της τα προσόντα. Παράλληλα δημιουργεί καθεστώς στη μόδα.

Εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές, που θέλει με κάθε τρόπο να τους κρατά σε εγρήγορση και αγωνία.

Ο Ήλιος της στο Λέοντα δεν είναι αρκετός για όλα τα παραπάνω.

Η σύνοδος του Δία με το Βόρειο Δεσμό, της δίνει τη στήριξη να προβάλει τον εαυτό της όπως θέλει και με απόλυτη επιτυχία.

Χορεύει, τραγουδάει, υποδύεται ρόλους, κάνει τη Yoga καθημερινότητα, ώσπου το 1992 κυκλοφορεί το βιβλίο με τίτλο «sex» όπου κατηγορείται πως το παράκανε, παράλληλα με το άλμπουμ erotica, που θεωρήθηκε παρά την πρόκληση ένας πολύ καλός δίσκος.

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα και η σύνοδος του Ήλιου - Πλούτωνα είναι ένας αφροδισιακός συνδυασμός για τη δυναμική αυτή γυναίκα, που εξωτερικεύει κάθε τι μυστηριακό μέσα της.

Συνέχισε να σοκάρει το κοινό και τα media με εμφανίσεις, συνεντεύξεις, περιοδείες, ώσπου το 1996 ενσάρκωσε την Εβίτα Περόν κατακτώντας τη Χρυσή Σφαίρα. To τετράγωνο Άρη – Ουρανού με τον Άρη να κυβερνά τον 8ο οίκο της, ήταν και θα είναι ο απελευθερωμένος της ερωτισμός, που αποτυπώνει στις εμφανίσεις της.

Ακολούθησε ένα διάστημα που η προσωπική της ζωή την οριοθέτησε, ουδέποτε όμως άφησε τη λάμψη της να μειωθεί.

Το 2003 εμφανίζεται με το πιο τολμηρό και ακραίο άλμπουμ της «American life», ακολουθώντας πάλι μια ξέφρενη πορεία προς τα Ιμαλάια της επιθυμίας της.

Ακολούθησε ένα άλμπουμ με δυνατές συνεργασίες, με τίτλο «Hard Candy», ενώ οι συναυλίες της ακόμα γεμίζουν ολόκληρα ολυμπιακά γήπεδα.

Ο κυβερνήτης του 7ου οίκου της Ποσειδώνας, βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ερμή, κυβερνήτη του μεσουρανήματός της.

Δεν θα μπορούσε να αποτύχει στις συνεργασίες της γι αυτό και τα βραβεία της είναι τόσα πολλά, που δεν θα έφτανε ένα δυάρι για να χωρέσουν.

Παντρεύτηκε τον «Sean Penn» σε έναν επεισοδιακό γάμο, ενώ όταν χώρισαν ακολούθησαν θυελλώδεις σχέσεις όπως αυτές με τους «John F. Kennedy Jr», «Warren Beatty», «Lenny Kravitz», «Vanilla Ice».

Στις 14/10/1996 απέκτησε την κόρη της «Lourdes Maria Ciccone Leon» με τον προσωπικό της γυμναστή «Carlos Leon» τον οποίο και αποδέσμευσε μετά την επίτευξη του στόχου της.

Το 2000 γνώρισε τον σκηνοθέτη «Guy Ritchie» με τον οποίο απέκτησαν ένα αγοράκι τον «Rocco», παντρεύτηκαν και χώρισαν επίσης επεισοδιακά.

Η εικόνα, η συμπεριφορά και οι επιλογές της άρχισαν να αλλάζουν εντυπωσιακά μετά τη γέννηση των παιδιών της, αλλά σίγουρα όχι μόνο επειδή έφτασε 54 ετών.

Τον τελευταίο καιρό έχει έρθει πάλι στο προσκήνιο μέσα από αρκετές διαμάχες που έχουν προκληθεί με πρώτη την πιο αμετανόητη που είναι η κόντρα της με τον Elton John.

Η σύγκρισή της με την Lady Gaga φαίνεται πολύ αβασάνιστη, αν λάβουμε υπ όψιν πως η Madonna επέλεγε τον Gaultier για τις ανεπανάληπτες εκκεντρικές της εμφανίσεις και όχι κάποιον που θα την άφηνε να εμφανιστεί με ένα φόρεμα από ωμό κρέας. Αλλά και για τα φωνητικά της προσόντα που τόσα έχουν γραφτεί, μπορεί να μην διέθετε την κρυστάλλινη χροιά της Celine Dion, αλλά ερμήνευε με ιδιαίτερη τεχνική και σπουδαίο επαγγελματισμό.

Η αλήθεια είναι πως όσο μεγαλώνει μοιάζει περισσότερο με πικρό λεμόνι, παρά σαν ώριμο φρούτο, αλλά με τόσους πλανήτες στον 12ο οίκο και σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα στον Λέοντα, παραμένει εύκολα μια εκρηκτική παρουσία, που μπόρεσε να επιβληθεί στο χώρο της ακόμα και μέσα από τους αφορισμούς, όσων σοκαρίστηκαν στο σαρωτικό πέρασμά της.

madonna_astra
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved