Μιχάλης Ασλάνης: Ο χαμογελαστός Τοξότης

Ο αγαπημένος σχεδιαστής μας αποχαιρέτησε λίγο πριν την εκδήλωση για τα 40 χρόνια παρουσίας του στο χώρο της μόδας

Μιχάλης Ασλάνης: Ο χαμογελαστός Τοξότης

Στην είδηση για το θάνατό του οι περισσότεροι αναφωνούν ακόμα «τον καημένο» εκφράζοντας αυθόρμητα, ανάμεικτα συναισθήματα συμπάθειας και λύπης για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο. Τόσο αγαπητό, που η εικόνα του δεν αμαυρώθηκε ούτε και από το «κατόρθωμα» του δημόσιου διαβάσματος του ημερολογίου του από τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο το 1999.

Ένας χαμογελαστός Τοξότης με τη Σελήνη του στους Ιχθύες να ευαισθητοποιεί με το χαμόγελό του και τον ωροσκόπο του στο Λέοντα να επιδιώκει να αισθάνεται όσο καλύτερα μπορεί, μέσα από τις επιλογές του.

Από το 1974 που έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μόδας, αναγνωρίστηκε, καταξιώθηκε, αγαπήθηκε από όλη την εγχώρια show biz, αλλά και αυτή του εξωτερικού.
Χωρίς ποτέ να προσπαθήσει να εντυπωσιάσει με ματαιόδοξες εμφανίσεις και πάντα διακριτικός και ευγενής, άφησε το δικό του στίγμα στη μόδα.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τελευταία ίσως να μην ήταν αρκετά σε μια τέτοια ιδιοσυγκρασία σαν τη δική του για να δώσει τέλος στη ζωή του.
Ήταν και η απογοήτευση που τα συνόδευε από τις δύο στενές του συνεργάτιδες που τον εκμεταλλεύονταν και η γενικότερη ευαισθησία του απέναντι στην κρίση, μέσα στην οποία δεν άντεχε να προωθεί πλέον το lifestyle.

Η θέση του Πλούτωνα στο Λέοντα στον ωροσκόπο σε τρίγωνο με τον Ήλιο κυβερνήτη του ωροσκόπου και σε τρίγωνο με τον Ερμή, εξαπέλυε όλη τη μεγαλοψυχία, τη γενναιοδωρία και το σεβασμό που διατηρούσε για τους άλλους ανθρώπους, αλλά και για τον εαυτό του.
Ο τονισμένος 5ος οίκος τον οδήγησε στη δημιουργική του άνθιση με το εξάγωνο του Ποσειδώνα από τον 3ο οίκο με Ήλιο και Ερμή, να κατευθύνει την έμπνευσή του αλλά και τις ευαισθησίες του με έναν ξεχωριστό, ανθρώπινο και φευγάτο τρόπο.

Με τη Σελήνη στους Ιχθύες στον 8ο οίκο σε αντίθεση με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με Ήλιο και Ερμή οι απώλειες ειδικά οι οικονομικές στη ζωή του, είναι πολύ πιθανό να τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, χάνοντας το νόημα της ζωής που ο ίδιος είχε ορίσει.

Μέσα σε όλα αυτά η αντίθεση του Ουρανού με Άρη και Δία, έδειχνε την ανασφάλεια που βίωνε από απρόβλεπτες καταστάσεις και την προσπάθειά του να επεκτείνει τις επιδιώξεις του που κάποιοι εμπόδιζαν, εκμεταλλευόμενοι την ανεκτική και παραχωρητική του φύση.

Η έλλειψη επιχειρηματικού πνεύματος και η ανάγκη του να μην κακοκαρδίσει τους άλλους, υπέκυπταν στη Λιονταρίσια ανασφάλεια του ωροσκόπου του, να υπολογίζει πάρα πολύ τη γνώμη του κόσμου.

Λίγο πριν την εκδήλωση για τα 40 χρόνια παρουσίας του στο χώρο της μόδας στις 18/10, ο Μιχάλης Ασλάνης μας αποχαιρέτησε με σκόρπια αντικαταθλιπτικά γύρω του, αλλά βάζοντας για άλλη μια φορά σε τάξη την αξιοπρέπεια και την ευγένεια, ενός κατά βάθος μοναχικού, πράου και καλόκαρδου ανθρώπου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved