Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τα κορίτσια του

Το «καλό παιδί» της τηλεόρασης ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη, που σημαίνει ότι αγαπάει την ελευθερία του και δεν θ' αποφασίσει εύκολα να χάσει τον χαρακτηρισμό του εργένη...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τα κορίτσια του

O Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα άτομο πολύ γνωστό σε όλους μας. Μέσα από τις εκπομπές του Mega απογειώθηκε και τα κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να γίνει γνωστός αλλά και πολύ αγαπητός.


128010

Ο Γρηγόρης εκπροσωπεί το καλό παιδί της διπλανής πόρτας. Έχει μια γλυκύτητα στον λόγο του και γενικά στον τρόπο του, γι' αυτό όλοι έχουν μια καλή κουβέντα να πουν για αυτόν.

Το αγόρι όμως μεγάλωσε και ο εθνικός μας παρουσιαστής αναμένεται να παντρευτεί για να ολοκληρώσει το όνειρο.

Ας αναλύσουμε τώρα για λίγο τα αστρολογικά του στοιχεία. Ο Γρηγόρης είναι Τοξότης. Επιπρόσθετα ο Ήλιος του μαζί σε σύνοδο με τον βόρειο δεσμό μεγαλώνει την αίσθηση της ελευθερίας, για αυτό μια μεγάλη μερίδα των Τοξοτών καθυστερούν να παντρευτούν, γιατί έχουν έντονη την αίσθηση της ελευθερίας τους και δεν θέλουν να «πιαστούν εύκολα στην φάκα» όπως συνηθίζουν να λένε. Πολλοί λίγοι τελικά δεν καταλήγουν σε γάμο και μένουν αιώνια εργένηδες

.

Τα πολλά κορίτσια του Γρηγόρη που κατά καιρούς τον έχουν συντροφέψει είναι μόνιμα υποψήφιες για τον πολυπόθητο εργένη. Στο τέλος όμως δεν καταλήγει πουθενά.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό και τι προκαλεί τελικά στον Γρηγόρη την μην υλοποίηση της αίσιας κατάληξης του δεσμού του;

128011

Μια από τις απαντήσεις είναι η Αφροδίτη στον Υδροχόο που δυσκολεύει το άτομο να δεσμευτεί, γιατί σαν προτεραιότητα δίνει στην φιλική σχέση και μετά στην ερωτική. Οπότε μερικές φορές μπορεί να αφήνει το πάθος να φεύγει, παρόλο που στην αρχή η σχέση ξεκινάει με πολύ τρελό έρωτα, λόγω του Άρη που έχει στον Κριό. Ο Κριός πάντα ενθουσιάζεται και μετά αρχίζει την απομυθοποίηση.

Ο Ερμής επίσης με τον Ποσειδώνα που έχει σε σύνοδο δείχνει ότι πολλές φορές εξιδανικεύει το πρόσωπο που γνωρίζει και μετά με την καθημερινή τριβή της σχέσης έρχεται η απογοήτευση.

Έτσι τα χρόνια περνάνε και όλοι περιμένουν από τον Γρηγόρη να κάνει κάτι πιο σοβαρό και να δεσμευτεί μόνιμα. Ο Κρόνος στον Καρκίνο μαζί σε όψη με την Σελήνη στον Ζυγό τον κάνει κάπως αυστηρό και, παρόλο που φαίνεται μοντέρνος, το πρόσωπο που θα τον ελκύσει θα είναι τελικά πολύ συντηρητικό και μαζεμένο.

Πάντως η ώρα έχει πλησιάσει Γρηγόρη και μπορεί μετά από λίγο να πιαστείς στην δαγκάνα του γάμου. Για αυτό να είσαι έτοιμος να χάσεις την «ελευθερία» σου. Καλή επιτυχία.

Πηγή φωτογραφιών: Panorama Press

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved