Μηχανολόγος βρήκε… τρόπο επικοινωνίας με τη νεκρή του κόρη!

Τρόπο για να επικοινωνεί με τη νεκρή κόρη του οκτώ χρόνια μετά το θάνατό της υποστηρίζει πως βρήκε ένας άνδρας από τη Βρετανία.

Μηχανολόγος βρήκε… τρόπο επικοινωνίας με τη νεκρή του κόρη!

Ο Gary Galka, ηλεκτρολόγος μηχανικός, χρησιμοποίησε τις γνώσεις του στο σχεδιασμό και την κατασκευή συσκευών ανίχνευσης ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και υποστηρίζει πως έχει ηχογραφήσει την κόρη του Melissa να λέει «Γεια σου μπαμπά, σ' αγαπώ».

Η 17χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο ενώ επέστρεφε στο σπίτι και ο Gary και η οικογένειά του λένε πως αμέσως μετά άρχισαν να συμβαίνουν ανεξήγητα φαινόμενα στο σπίτι τους στο Κονέκτικατ.

«Άρχισε να κάνει πράγματα όπως να χτυπά το κουδούνι, να αλλάζει κανάλια στην τηλεόραση και να αναβοσβήνει τα φώτα», λέει ο Gary που ζει με τη σύζυγό του και τις άλλες δύο κόρες τους, τη Jennifer και τη Heather.

«Η γυναίκα μου έφτιαχνε φαγητό με τα κορίτσια και ξαφνικά ένιωθαν πως κάποιος είχε μπει στο δωμάτιο», εξηγεί. «Έτυχε να είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και να αισθανθώ κάποιον να ξαπλώνει δίπλα μου και να νιώσω ένα βάρος στο στήθος, σαν να ακούμπησε κάποιος το κεφάλι του», συνεχίζει ο Gary.

Πεπεισμένος πως επρόκειτο για μετά θάνατον επικοινωνίες, ο Gary άρχισε να φτιάχνει μία ειδική συσκευή με την οποία θα μπορούσε να επικοινωνεί με την κόρη του.

Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του στα συστήματα ηλεκτρομαγνητικών αισθητήρων, έφτιαξε το Mel-Meter 8704, που πήρε το όνομά του από τη Melissa, το έτος γέννησής της και τη χρονιά που ο Gary πιστεύει πως πέρασε στον κόσμο των πνευμάτων.

Αναπτύσσοντας περιφερειακές συσκευές, όπως το «Spirit Box», ο Gary ηχογράφησε, όπως λέει, την κόρη του να του μιλά.

Η οικογένειά υποστηρίζει πως επικοινώνησε με τη Melissa και πως εμφανίστηκε και μέσα στο σπίτι! «Εγώ δεν είδα ποτέ τη Melissa αλλά η Heather την είδε τρεις φορές», λέει ο Gary.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved