Άντζελα Vs Τόλης-Η αγάπη θέλει καρδιά που συγχωρεί….

Ο ίδιος, έκπληκτος, σηκώθηκε και
Παπασταύρου Λίντα
Άντζελα Vs Τόλης-Η αγάπη θέλει καρδιά που συγχωρεί….


από την Ρένα Κολιοπάνου



RenaKoliop


Εκείνη τη βραδιά ο Τόλης είχε πρεμιέρα στο Οn the rocks της Βάρκιζας και τα τραπέζια ήταν κατάμεστα με τους επώνυμους μπροστά στη πίστα… Ουίσκι και σαμπάνιες, χειροκροτήματα, αποθέωση για τον διαχρονικό σταρ που όταν τέλειωσε το πρώτο μέρος, μπήκε καταϊδρωμένος στο καμαρίνι του, όπου απαγορευόταν να περάσει κουνούπι. Μέσα στο καμαρίνι ο Τόλης Βοσκόπουλος με ένα άσπρο μπουρνούζι δεχόταν τις περιποιήσεις της αμπιγέζ του με εντριβές, κουρασμένος και βαριεστημένος που έπρεπε να ξαναβγεί σε λίγο στη πίστα…

Η πόρτα άνοιξε και στο άνοιγμα φάνηκε ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης παρέα με μια πανέμορφη κοπέλα με γαλαζοπράσινα μάτια. Δεν την γνώριζε, αν και η ίδια ήταν ένα σύμβολο του σεξ που σαγήνευε όλους τους άντρες με το αισθησιακό της βλέμμα και τις θανατηφόρες καμπύλες της.

Ο ίδιος, έκπληκτος, σηκώθηκε και κάρφωσε το βλέμμα σε αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια της Άντζελας και κεραυνοβολημένος από ενθουσιασμό σιγοψιθύρισε : «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!»

Λίγο καιρό αργότερα θα εκμυστηρευτεί σε στενούς του φίλους : Βαρέθηκα, έτσι μού άρχεται να ρίξω άγκυρα…

Μια άγκυρα που κρατεί δεκαπέντε χρόνια τώρα και φέρει καρπό την δεκάχρονη κόρη τους Μαρία.

Αλλά ποιος είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος; Σίγουρα καθένας γνωρίζει τον ακαταμάχητο λαϊκό τραγουδιστή που μέσα από τα τραγούδια του «καψούρεψε» τον περισσότερο γυναίκειο πληθυσμό στην δεκαετία του 60 με 70. Τραγούδια όπως το "Περασμένες μου Αγάπες","Αγωνία", "Αδέλφια μου, Αλήτες, Πουλιά" κτλ.

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1940 στον Πειραιά (άγνωστης ώρας) και είναι το δωδέκατο παιδί της οικογένειας (έχει άλλες 11 αδερφές). Ήταν φαντασίωση χιλιάδων γυναικών που παρέσυραν τα φλερτ τους, τους αρραβωνιαστικούς τους και τους άντρες τους, στο θέατρο και στο κέντρο που παρουσιαζόταν, για να νιώσουν την αύρα του. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα πει με παράπονο ότι, ενώ αυτή την αγαπούσαν, τον Τόλη τον λάτρευαν... Όπως η Άντζελα Γκερέκου που είχε από παιδούλα σε μενταγιόν την φωτογραφία του στο μπούστο της.

Και η Άντζελα όμως έκτος από ότι έχει τα ωραιότερα μάτια του θεάτρου και του κοινοβουλίου έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και ηθοποιία στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου.

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 15 Απριλίου 1959 (άγνωστη ώρα). Ως ηθοποιός μαθήτευσε στην ομάδα του Φεντερίκο Φελίνι, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σκηνοθέτες στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η ίδια όμως θέλησε να ασχοληθεί με την πολιτική, δεδομένου ότι η οικογένεια της έχει μακρά ιστορία στο συνδικαλιστικό κίνημα της Κερκύρας και στις εκλογές του 2004 εκλέγεται με 18.000 ψήφους.

Το 2009 ανέλαβε το υφυπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού μέχρι το θέμα που ανέκυψε με τις φορολογικές οφειλές του συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου, όπου και δήλωσε παραίτηση. Αλλά ας μην σταθούμε σε αυτό και πάμε να δούμε την ποιότητα αυτής της σχέσης.

ang_tol_comp

Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια σχέση οπού η επικοινωνία έχει τον βασικότερο ρόλο. Έχουν την ικανότητα να συζητούν για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύπτει και να βρίσκουν εύκολα λύσεις μέσα από τις συζητήσεις τους .Η λέξη ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της σχέσης του και λατρεύουν να αλλάζουν συνεχώς σκηνικά και καταστάσεις.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη δεν μας αφήνει καμιά απορία για αν η σχέση είχε χαρακτήρα συμφεροντολογικό η στηριζόταν σε πιο βαθιά συναισθήματα. Η όψη μας προϊδεάζει για το ότι περικλείει πολλή ζεστασιά και φροντίδα και ότι θα μπορούσε να είναι το φως που πλημμυρίζει την ζωή τους, γεγονός που ενισχύεται κι από το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Νομίζω ότι ο ένας βρήκε στον άλλο το ιδανικό που θα ‘θελε να ζει και οι δυο μαζί κολυμπούν σε μια ονειρική θάλασσα από ρομαντισμό και φαντασία. Η επαφή από κοινού σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες τονίζεται ιδιαίτερα, ενώ το εξάγωνο με τον Πλούτωνα έρχεται να δώσει μια γοητευτική πινελιά .Η δύναμη και το πάθος συνδυάζονται κι έκτος από μια έντονη σεξουαλικότητα που αναπτύσσεται καλεί τα άτομα σε συνεχή αναγέννηση. Η συσσώρευση, η σπατάλη η έλλειψη χρημάτων γίνεται μια από τις κυρίες κινητήριες δυνάμεις εδώ.

Ο composite Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη ακονίζει και δυναμώνει το μυαλό και των δυο. Αυτή η ενεργή επικοινωνία βοηθά τα άτομα λοιπόν να διαλέγουν τον σωστό τρόπο δράσης καθώς ξεπερνούν το κάθε εμπόδιο με τόλμη. Όμως το τετράγωνο με τον Δια εφιστά την προσοχή γιατί αυτή η υπέρμετρη αισιοδοξία μπορεί να τους οδηγήσει σε επιπολαιότητες. Σε βαθύτερο επίπεδο ο καθένας ψάχνει στον άλλο την πιο πνευματική πλευρά του αλλού αλλά η προσπάθεια πέφτει στο κενό ακόμη κι αν οι ίδιοι είναι αρκετά αξιόλογοι από μόνοι τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν καλύπτονται η δεν συμφωνούν οι πνευματικές αντιλήψεις που έχουν αμφότεροι. Στις δυσκολίες της ζωής, αν δεν πρυτανεύει η λογική θα είναι δύσκολο να τις χειριστούν.

Η composite Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δια ...παραείναι μια καλή όψη που παρομοιάζεται σαν το «άγγιγμα του Μίδα». Ότι ακουμπούν μαζί θα επαυξάνεται και θα δημιουργεί πρόοδο. Όπως και το συναίσθημα τους που θα δυναμώνει . Τα άτομα και μόνο που θα είναι μαζί θα αισθάνονται ολοκληρωμένα και ευτυχισμένα.

Το μαγικό χεράκι του έρχεται να βάλει και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που χαρίζει έμπνευση και αρκετή δόση από συναίσθημα και ρομαντισμό. Ο ένας θα είναι ο προσωπικός θαυμαστής του άλλου ενώ οι ποιότητες της όψης βρίσκουν εφαρμογή και στις καλλιτεχνικές ανησυχίες που έχουν , υπογραμμίζοντας την επαφή τους με τις τέχνες και την μουσική.

Το εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι ακόμη μια όψη που προσφέρει το βάθος και την ζεστασιά των συναισθημάτων που μπορούν να δράσουν ακόμη και ψυχοθεραπευτικά μεταξύ τους .

Το μόνο μαύρο σύννεφο εδώ η όψη της (τετράγωνο) με τον Κρόνο. Τα πραγματικά συναισθήματα θα πρέπει να καμουφλάρονται η να παγώνουν κατά περιόδους και μερικές φόρες να νιώθουν αποκομμένοι συναισθηματικά και ψυχροί μεταξύ τους. Η όψη είναι καθαρά καρμική και μιλά για δύσκολα καρμικά μαθήματα με το παρελθόν. Ίσως όταν μπήκαν στην σχέση να μην είχαν κλείσει οριστικά τις υποθέσεις τους η τις υποχρεώσεις του και τώρα να πρέπει να διαπραγματευτούν πάνω σε αυτό. Αυτή η όψη σηματοδοτεί και την μεγάλη διάφορα ηλικίας που το ζευγάρι έχει.

Επόμενη δύσκολη στάση είναι ο composite Άρης στον Καρκίνο. Ο καταπιεσμένος θυμός, το εγκλωβισμένο συναίσθημα και η αδυναμία εξωτερίκευσης δημιουργούν ένα «κλειστό» σύστημα, όπου η εσωστρεφής ενέργεια κυριαρχεί και γιγαντώνεται με το τετράγωνο του Ποσειδώνα, οδηγώντας τα άτομα σε πλήρη σύγχυση και στο κατώφλι της απάτης ή της αυταπάτης.

Σεξουαλικά και συναισθηματικά, παρασύρονται και γίνονται εξαιρετικά ευάλωτοι σε ψευδαισθήσεις και ονειρικές επιδιώξεις. Η απογοήτευση που πολλές φόρες θα αισθάνονται μπορεί να τους οδηγήσει σε διαφορές λύσεις φυγής (ναρκωτικά, αλκοόλ, πολύς ύπνος) αλλά ευτυχώς έχουν και την τέχνη που απορροφά ένα μεγάλο μέρος των αρνητικών κραδασμών.

Η ανεκτικότητα και η δεκτικότητα σε νέες ιδέες που εισάγει ο composite Δίας στον Υδροχόο υποβοηθείται από το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που δίνει το χρώμα, την φαντασία , το όραμα και την δημιουργία για να κερδίσουν πολλά από αυτή την σχέση. Οι ελπίδες , τα όνειρα και οι επιθυμίες τους αναπτερώνονται και μαζί προχωρούν αισιόδοξα για την επίτευξη τους. Αρκεί οι στόχοι τους να είναι ρεαλιστικοί….

Μέσα από την μεγάλη συναισθηματική κατανόηση και ταπεινότητα που εισάγει ο composite Κρόνος στους Ιχθύς το τρίγωνο του με τον Ουρανό μπορεί να δώσει την αρμονική συνύπαρξη της πείρας με την διορατικότητα. Παίρνουν την ζωή πολύ σοβαρά και μπορούν να δουλέψουν με συγκέντρωση και πειθαρχία σε οτιδήποτε εκκεντρικό και νέο κάνοντας πολλές φόρες πραγματικότητα και τα πιο ευφάνταστα όνειρα τους.

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που φέρνει ο composite Ουρανός στον Καρκίνο μπορεί να φαίνονται πολλές φόρες ακανόνιστα και παράλογα και να δημιουργούν την ανάγκη για ελευθερία περά από τις συμβατικότητες μιας σχέσης.

Ενώ ο composite Ποσειδώνας στον Ζυγό ίσως να νεφελώνει την κρίση τους κάνοντας τους πολλές φόρες μη πρακτικούς , χωρίς δύναμη θέλησης για να αγωνιστούν να εκπληρώσουν τα θέλω τους.

Τέλος ο composite Πλούτωνας στον Λέοντα δίνει την ισχύ να μεταμορφώσουν τις ζωές τους, να προοδεύσουν πνευματικά και να ελέγξουν τις ζωές τους. Το δε χρήμα, χρησιμοποιείται σαν μια ακόμη δύναμη για έλεγχο .

Εύχομαι να μπορέσουν να βρουν την λύση στα προβλήματα τους και να συνεχίσουν να τραγουδούν μαζί το «ήρθες σαν όνειρο» που τραγουδά ο Τόλης Βοσκόπουλος ειδικά για την Άντζελα και δίνει και το στίγμα της σχέσης τους.

Θέλω να ξέρεις πως σε αγαπώ

και δεν θα φύγω όσο θα ζω,

ότι μου λείπει ότι ζητώ

μόνο κοντά σου μπορώ να βρω.

Η αγάπη στην ουσία

θέλει πάθος φαντασία

θέλει και καρδιά που συγχωρεί

η αγάπη ανατρέπει τους κανόνες και τα πρέπει

η αγάπη όλα τα μπορεί….

Σημ. Οι γενέθλιοι χάρτες της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου είναι στο image galery (χωρίς ώρα γέννησης)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved