Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νέο ξεκίνημα στον Ant1

To Κανάλι του Αμαρουσίου έχει βαλθεί να αιφνιδιάσει το τηλεοπτικό γίγνεσθαι τη χρονιά που ακολουθεί, με μια σειρά μεταγραφών ιδιαίτερα μέσα από το Mega, που είναι και το πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νέο ξεκίνημα στον Ant1

Έτσι λοιπόν μετά τη βόμβα του Δίδυμου Λιάγκα και της Υδροχοΐνας Σκορδά που μετέβησαν στον Ant1 με μια πολύ υπαινικτική δήλωση, σειρά έχει ο Τοξότης Γρηγόρης Αρναούτογλου να αποχωριστεί το επί 10 χρόνια τηλεοπτικό του σπίτι.


Η συμφωνία έκλεισε στις 5 Αυγούστου και ο από τη φύση του ταξιδιάρης και περιπλανώμενος παρουσιαστής, ετοιμάζεται για κάτι νέο, φρέσκο, διαφορετικό που συμβαδίζει και με τη ζωή του, όπως έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό.


Γεγονός είναι πως διανύει ένα από τα πιο ευχάριστα διαστήματα εφόσον περιμένει να γίνει και πατέρας, δίνοντας τα χέρια με το νέο διευθυντή προγράμματος, πάντα κάτω από την προτροπή του εξαγώνου Ήλιου – Ουρανού, που δεν θεωρεί τίποτα μόνιμο και δεδομένο.


Γνωρίζοντας πώς να κερδίζει το κοινό χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τη σύνοδο Σελήνης – Πλούτωνα στο Ζυγό, γίνεται πέρα από απολαυστικός παρουσιαστής και οικείος, φιλικός, ενθουσιώδης, άμεσος και ζεστός άνθρωπος.


Άριστος διπλωμάτης λόγω της Σελήνης στον Ζυγό, άκρως επικοινωνιακός λόγω του ωροσκόπου στους Διδύμους και εντυπωσιακά ξεσηκωτικός σαν Τοξότης με τον Άρη στον Κριό σε αντίθεση με Ουρανό, παίρνει αέρα αλλά και φλέγεται από όλες τις πλευρές, πατώντας αναγκαστικά στο έδαφος.


Από τους πιο χαρισματικούς στο είδος του, με τέτοιο ωροσκόπιο παραμένει πάντα περιζήτητος, αποτελώντας φυσική πηγή αισιοδοξίας και χαμόγελου, που μεταδίδει ακαριαία.


Όσο για το πέρασμα του Δία από τον 2ο οίκο του των οικονομικών σε τετράγωνο με τη Σελήνη κυβερνήτη του οίκου και σε τετράγωνο με Πλούτωνα κυβερνήτη του 6ου οίκου της εργασίας, η υπερβολή δε θα λείψει για άλλη μια φορά και δεν αποκλείεται να τον δούμε σε μια εντελώς διαφορετική παραγωγή, που θα αυξήσει και κατακόρυφα τα έσοδά του.


Αναμένουμε λοιπόν την καινούρια του δουλειά στο νέο κανάλι, στο οποίο η επιτυχία φαίνεται να είναι δεδομένη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved