H Σταματίνα Τσιμτσιλή και το μυστικό της

Έχει τιθασεύσει το εγώ της, κι αυτό της δίνει το προβάδισμα στην επικοινωνία της με τους άλλους...

H Σταματίνα Τσιμτσιλή και το μυστικό της

Η Σταματίνα είναι ένα αγαπητό, χαρούμενο και επικοινωνιακό κορίτσι που το γνωρίζουμε όλοι από την εμφάνισή της στην T.V.. Γενικά δεν είναι το άτομο που έχει ενοχλήσει με την συμπεριφορά της αντίθετα έχει συμπάθειες σε όλα τα μέτωπα.

PAN_210611_TSIMTSILI__5

Η Σταματίνα κουβαλάει από το ωροσκόπιο της ένα μεγάλο μυστικό. Ευτυχώς δεν είναι κάτι το απαγορευτικό, αντίθετα αν το μάθουμε μπορεί και εμείς να μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη εξέλιξη στην ζωή μας. Όσα άτομα έχουν Σελήνη στον Ταύρο έχουν την εξυπνάδα να προστατεύουν τον εαυτόν τους σε όλα τα επίπεδα και να μην τον αφήνουν εκτεθειμένο στις διάφορες κακοτοπιές.

PAN_040612_STAMATINA__2_1B

Η Σταματίνα σαν Δίδυμος με τον Ερμή στον Καρκίνο και την Σελήνη στον Ταύρο έχει μια γλυκύτητα και μια προσαρμοστικότητα που την κάνει ανοικτή και πολύ άνετη σε όλες τις προκλήσεις. Είναι πάντα θετική και ποτέ δεν έχει ακουστεί από το στόμα της ότι υπάρχουν εμπόδια.

Αυτό είναι το μεγάλο της προσόν γιατί το «εγώ» της το έχει τιθασεύσει και, παρόλο που ανεβάζει τον πήχη ψηλά, δεν είναι ψυχαναγκαστική προσωπικότητα και δεν θέλει σώνει και καλά να επιβάλει την προσωπικότητα της και την παρουσία της.

Το κάνει με έναν τόσο διπλωματικό και απαλό τρόπο που κανένας δεν καταλαβαίνει ότι η Σταματίνα θέλει να επιβληθεί και να περάσει τις δικές της γραμμές.

Αυτό της δίνει το προβάδισμα της άνετης επικοινωνίας και συγχρόνως με το προσόν της να αποφορτίζει την ατμόσφαιρα την κάνει πολύ αγαπητή και προσβάσιμη στους συνεργάτες και στους γύρω της.

PAN_180512_GS__9B

Καμία γωνία σκληρή δεν την εμποδίζει. Ο συνδυασμός της σκληρής δουλειάς με το επικοινωνιακό χάρισμα και την απλότητα της δίνουν όλα αυτά τα προσόντα.


Να συνεχίσεις έτσι Σταματίνα και να αποδεικνύεις με τον τρόπο σου το χάρισμα της έξυπνης επιβίωσης των Διδύμων που είναι το μεγάλο τους προσόν.

Γενικά όλοι οι άνθρωποι έχουμε χαρίσματα και πρέπει να διδάσκει ό ένας τον άλλον με τον τρόπο ζωής μας.

Εκεί χρησιμεύει και η Αστρολογία και μας εξελίσσει θετικά, για να βλέπουμε με πιο τρόπο o άλλος έχει χρησιμοποιήσει προς όφελος του, αλλά χωρίς να θίγει τους άλλους, την ενέργεια των πλανητών με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή φωτογραφιών: Panorama Press

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved