Michael Phelps – Η κολυμβητική τορπίλη δεν θα εκτοξευτεί ξανά

Ο συγκλονιστικός Αμερικανός κολυμβητής Michael Phelps κατακτώντας το 18ο χρυσό μετάλλιο της 12χρονης Ολυμπιακής του καριέρας, βγάζει τον κολυμβητικό σκούφο, αφήνει τα κολυμβητικά γυαλιά και αποχωρεί από την αγωνιστική δράση.

Michael Phelps – Η κολυμβητική τορπίλη δεν θα εκτοξευτεί ξανά

Ο συγκλονιστικός Αμερικανός κολυμβητής Michael Phelps κατακτώντας το 18ο χρυσό μετάλλιο της 12χρονης Ολυμπιακής του καριέρας, βγάζει τον κολυμβητικό σκούφο, αφήνει τα κολυμβητικά γυαλιά και αποχωρεί από την αγωνιστική δράση.

Στην 12χρονη Ολυμπιακή πορεία του διέσχισε τις πισίνες του Σίδνεϋ, της Αθήνας, του Πεκίνου και του Λονδίνου σαν τορπίλη, αφήνοντας έκπληκτους τους θεατές.

Στα 27 του χρόνια είναι ο πιο επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία των Αγώνων, με 22 μετάλλια, ξεπερνώντας τα 18 της γυμνάστριας Larisa Latynina.

Η συλλογή του περιλαμβάνει 4 Παγκόσμια Βραβεία σαν Κολυμβητής της Χρονιάς και 7 βραβεία σαν Αμερικανός Κολυμβητής της Χρονιάς .

Ο Phelps αποτελεί φαινόμενο στην αγωνιστική του δραστηριότητα, εφόσον κατάφερε μέσα από αυτήν να εκτονώσει την αστείρευτη ενέργειά του, προερχόμενη από υπερκινητική διαταραχή και έλλειψης προσοχής σε πολύ μικρή ηλικία.

Σημείωσε εκπληκτικές επιδόσεις από την πρώτη του επαφή με αυτό, φτάνοντας στο σημερινό κορυφαίο επίπεδο.

Γεννημένος στις 30/6/1985 στη Βαλτιμόρη με άγνωστη ώρα γέννησης, ο σπουδαίος αυτός κολυμβητής είναι Καρκίνος με τον Ήλιο σε αντίθεση με Ποσειδώνα, μια όψη που όταν τον βυθίζει στο νερό, η σχέση γίνεται καταλυτική.

phelps_chart

Φυσικά δεν αποτελεί μόνο τον λόγο της ακαταμάχητης σχέσης του με το υγρό στοιχείο, λειτουργώντας και από την ανάποδη, εφόσον έχει συλληφθεί οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, και το 2009 αποκλείστηκε από την αμερικανική κολυμβητική ομοσπονδία, κατόπιν δημοσίευσης φωτογραφίας, η οποία τον έδειχνε να καπνίζει μαριχουάνα.

Ουδέν καλό αμιγές κακού σε αυτήν την περίπτωση, αντιστρέφοντας την παροιμία.

Η σύνοδος 'Ηλιου – Άρη στον Καρκίνο στάθηκε ένα σοβαρό κίνητρο στη μαχητικότητα και στην ανταγωνιστική του δράση, απέναντι στη Σελήνη κυβερνήτη του Ήλιου του σε σύνοδο με Ουρανό στον Τοξότη. Μέσα από την όψη αυτή που ευθύνεται για την υπερκινητική διαταραχή του, έρχεται και ο Ερμής από τον Λέοντα σε ακριβές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, να επιβεβαιώσει τη νευρικότητα και την κάπως ακατάστατη νοητική του συμπεριφορά.

Το ανοιχτό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί χωρίς γνωστή ώρα γέννησης να αφήνει την εντύπωση μόνο μιας υπερβολής, σε ότι αφορά στην πρόσληψη τροφής που χρειάζονταν καθημερινά η σωματική του διάπλαση και οι πρωταθλητικές του ανάγκες, αλλά και στην καθόλου ήσυχη προσωπική του ζωή.

Ο Phelps έγραψε την δική του χρυσή ιστορία στα Ολυμπιακά δεδομένα με τη συμβολή του Ουρανού και η θέση του στους οίκους του ωροσκοπίου του, αλλά και του Κρόνου, που συμβάλει καθοριστικά σε σύνοδο με το Νότιο δεσμό και σε τρίγωνο με τον Άρη.

Δεν ξέρουμε αν μέσα σε αυτά τα 12 χρόνια εκτονώθηκε επαρκώς, το σίγουρο είναι πως στο εξής ο τρόπος εκτόνωσης διαφοροποιείται, αφήνοντας την ανάμνηση ενός υπέροχου παγκόσμιου πρωταθλητή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved