Ζέτα Μακρυπούλια – Η λέαινα βρυχάται με αγωγές

Ένα εκατομμύριο ευρώ ζητάει από τους υπεύθυνους για συκοφαντική δυσφήμηση, μια και το άρθρο ήταν υπέρ του δέοντος επιθετικό, καυστικό, αυστηρό και επικριτικό, ξεπερνώντας και τα όρια της εμπάθειας.

Ζέτα Μακρυπούλια – Η λέαινα βρυχάται με αγωγές

Η γλυκιά Ζέτα Μακρυπούλια που πριν τέσσερις μέρες γιόρτασε και τα 34 γενέθλιά της, έχει δεχτεί πολλά δηλητηριώδη βέλη, που αφορούν στις δύο πολύχρονες σχέσεις της με τον Αντώνη Ρέμο και τώρα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και για τις καλλιτεχνικές της επιδεξιότητες.

Αυτή τη φορά όμως το ποτήρι ξεχείλισε με αφορμή το άρθρο της Αστερόπης Λαζαρίδου στο ένθετο της εφημερίδας ΒΗΜΑ, με τίτλο «Περιμένοντας τον γαμπρό».

Ένα εκατομμύριο ευρώ ζητάει από τους υπεύθυνους για συκοφαντική δυσφήμηση, μια και το άρθρο ήταν υπέρ του δέοντος επιθετικό, καυστικό, αυστηρό και επικριτικό, ξεπερνώντας και τα όρια της εμπάθειας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τη «γλάστρα» αλλιώτικη από τις άλλες γιατί εκείνη συνηθίζει να μιλάει πολύ, την φωτογενή αστεφάνωτη, και το καλοσκηνοθετημένο θέατρο για τις μάζες, με μια συμφωνία απατηλής λάμψης, που χαρακτηρίζουν τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Όσο για το υποκριτικό της ταλέντο, μπορεί ο Σαίξπηρ να μην την διάλεγε για το ρόλο της Ιουλιέτας, αλλά σίγουρα δεν αποτελεί μόνο μια προέκταση της πασαρέλας, με αναπάντεχα ευχάριστη και εκφραστική ερμηνεία.

Βρυχήθηκε λοιπόν το λιοντάρι μέσα της απαιτώντας αποκατάσταση της φήμης της, έβαλε και το χέρι του ο αδικημένος και θιγμένος ωροσκόπος της στο Ζυγό και επιλέγει τη δικαστική οδό με τη στήριξη και του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

zeta1

Η αλήθεια είναι πως μια Λιονταρίνα με ωροσκόπο Ζυγό και Σελήνη στους Διδύμους, δεν περιφρονεί εύκολα τη δημοσιότητα, τη λάμψη και το επικοινωνιακό life style.

Ωστόσο αυτή την εξάρτηση την πληρώνει με πολλούς σχολιασμούς, που ακόμα και αν περιλαμβάνουν δόσεις αλήθειας, δεν δικαιούνται ανάλογων επινοητικών κατασκευασμάτων.

Το ότι βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είτε μέσω της προσωπικής, είτε μέσω της επαγγελματικής της ζωής, είναι αποτέλεσμα του Ήλιου στον 10ο οίκο της καριέρας, αλλά και του Δία στον ίδιο οίκο και μάλιστα στην εξαίρετη θέση του ζωδίου του Καρκίνου.

Επιπλέον ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη του ωροσκόπου της Αφροδίτη, γεγονός που την κάνει πολύ τυχερή, συμπαθή, επιτυχημένη και όμορφη.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στην Παρθένο κυβερνήτες του πρώτου και έβδομου οίκων αντίστοιχα, στον 12ο οίκο, τονίζουν τη συναισθηματική και ερωτική της συμπεριφορά, που προτίθεται να είναι υπολογισμένη και μεθοδική.

Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στην Παρθένο ανέλυσε τα γεγονότα και έκρινε πως θα πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια, που μέσα σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και η ημερομηνία γέννησής της, την οποία αμφισβητεί η κ. Λαζαρίδου.

Το τετράγωνο της Σελήνης κυβερνήτη του μεσουρανήματος με τον Άρη κυβερνήτη του 7ου οίκου του γάμου και των συνεργασιών της, τη θύμωσε ακόμα πιο πολύ ενάντια σε ένα άρθρο, που την κατηγορεί έμμεσα και άμεσα για πολλά, απειλώντας να γίνει το κύκνειο άσμα της συντάκτριάς του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved