Η πλουσιότερη Βρετανίδα είναι μόλις 21 ετών. Μάθετε πως απέκτησε την περιουσία της...

Περισσότερα λεφτά και από την βασίλισσα της Αγγλίας έχει η 21χρονη Ίντια Ρόουζ Τζέιμς και η 27χρονη αδερφή της!

Η πλουσιότερη Βρετανίδα είναι μόλις 21 ετών. Μάθετε πως απέκτησε την περιουσία της...

Οι δύο αδερφές έχουν περιουσία που αγγίζει τα 500 εκατ. ευρώ και με αυτά τα... μηδενικά στον λογαριασμό τους δίκαια το Sunday Times, τους κατατάσσει στην 265η θέση της λίστας με τους πιο πλούσιους Βρετανούς!

Η Ίντια ή αλλιώς... «πριγκίπισσα του Σόχο» (μια που το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής της ανήκει) είναι το νεότερο σε ηλικία άτομο που βρέθηκε εντός της Rich List.

Τώρα αν αναρωτιέστε... πόθεν έσχες η απάντηση είναι από τον παππού τους, τον... βαρόνο Πολ Ρέιμοντ!

Ο Ρέιμοντ έχτισε την περιουσία του μέσα από μια αλυσίδα strip clubs και αντρικών περιοδικών και με τα χρήματα που έβγαλε από εκεί αγόρασε σχεδόν τα 2/3 του Σόχο!

Το 2008, που αυτός έφυγε από την ζωή άφησε κληρονομιά σε αυτή και την αδερφή της το αστρονομικό ποσό, το οποίο αντιστοιχεί στο 80% της περιουσίας του.

Το υπόλοιπο 20%, μερικά εκατομμύρια ακόμα δηλαδή, το άφησε στον 53χρονο Χάουαρντ, γιο του Ρέιμοντ, με τον οποίο δεν είχε καλές σχέσεις.

Η Ίντια Ρόουζ είναι fashion editor και επίδοξη ηθοποιός. Ωστόσο, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς συνηθίζει να προκαλεί με τις κατά καιρούς συμπεριφορές της, όπως για παράδειγμα να βγαίνει έξω με λαγουδάκια του Playboy ή να καίει χαρτονομίσματα των 10 λιρών για πλάκα ή να ποστάρει φωτογραφίες της από πάρτι στο Λος Άντζελες, το Ντουμπάι και το Παρίσι.

Αντίθετα, η μεγαλύτερή της αδελφή, Φον, είναι στέλεχος στην οικογενειακή κτηματομεσιτική επιχείρηση και γνωστή φιλάνθρωπος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved