Τι γίνεται με την Έλενα;

Ο αστρολογικός χάρτης της Έλενας Παπαρίζου αποκαλύπτει από πού προκύπτουν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στα αισθηματικά της...

Τι γίνεται με την Έλενα;

EV_MAD_MERCEDES_1

Την Έλενα Παπαρίζου την γνωρίζουμε όλοι από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει κάνει στον χώρο του τραγουδιού. Συγχρόνως όμως επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο γνωρίζουμε και την προσωπική της ζωή. Εδώ και καιρό ο τύπος ασχολείται με την πολύκροτη σχέση της και τον τελικό χωρισμό της. Γιατί όμως, ενώ είναι ένα άτομο πολύ καταξιωμένο στο χώρο του τραγουδιού και πολύ αγαπητή από τον κόσμο, έχει τόσο μεγάλη δυσκολία στον ερωτικό της τομέα;

Όλοι πιστεύουμε βαθειά ότι αν ένα άτομο τα καταφέρει στον έναν τόσο σημαντικό τομέα που είναι η καριέρα, μπορεί να πετύχει αυτόματα και στον άλλο που είναι ο τομέας των σχέσεων. Για αυτό, ενώ τόσο καιρό ήταν σε σχέση με τον Τόνυ Μαυρίδη και όλοι περιμέναμε να έρθει η ημέρα που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας γιατί το θεωρούσαμε δεδομένο, τελικά η σχέση τελείωσε κακήν κακώς και μάλιστα μέχρι και πριν λίγο καιρό το ζευγάρι είχε κόντρες και συγκρούσεις σε οικονομικά θέματα και το μοίρασμα της περιουσίας που είχαν φτιάξει από κοινού.

Ας ρίξουμε μια ματιά στον αστρολογικό χάρτη της Έλενας για να δούμε από πού προκύπτουν αυτές οι δυσκολίες στο χαρισματικό αυτό κορίτσι.

PAN_070507_ELPIS_96

Η καριέρα της, όπως φαίνεται, θα είναι συνέχεια στα 'πάνω' της, γιατί η Έλενα αυτό το κατέχει και το κάνει πολύ καλά. Λόγω του Νότιου δεσμού που έχει στον Αιγόκερω, σχεδόν την υποχρεώνει να είναι πάντα μπροστά, γιατί το κουβαλάει μέσα της σαν μνήμη από προϋπάρχουσες ζωές. Εξάλλου έχει μια ιδιαίτερη χροιά στην φωνή της που την κάνει όχι μόνο περιζήτητη, αλλά και με φόντο για διεθνή καριέρα.

Οι δυσκολίες που έχει μέχρι τώρα στην ερωτική της ζωή είναι από τον πλανήτη Αφροδίτη που είναι στον Αιγόκερω και κάνει όψεις τετραγώνου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Ζυγό. Που σημαίνει ότι η Έλενα είναι ένα άτομο βαθειά συγκρατημένο και ντροπαλό, αυστηρή στην διατήρηση των αξιών και την κάνει μοναχική, πολύ ποιοτική, πιστή και προστατευτική με το άτομο που είναι μαζί. Έχει μια τάση συντηρητισμού και δυσκολεύεται να είναι σε σχέση που ο άλλος θα παραβαίνει κάποια όρια.

PAN_150509_PAPARIZOY__4

Σίγουρα αναζητάει την πατρική και σταθερή φιγούρα στην ζωή της και μπορεί ένα μεγαλύτερο πρόσωπο να την τραβήξει. Αναζητάει επίσης άτομα που είναι καταξιωμένα στον χώρο της δουλειάς τους και αυτό μπορεί να μην το βρίσκει. Σίγουρα αυτές οι δυσκολίες και οι αποστάσεις που βάζει αρκετές φορές στις κοινωνικές της σχέσεις την κάνουν να έχει τον πήχη πολύ ψηλά, αλλά και να βιώνει αρκετές φορές την εσωτερική απομόνωση.

PAN_250510_PAPA__29

Επειδή αναζητάει την τελειότητα, αυτό δεν την βοηθάει να παίρνει εύκολα αποφάσεις όταν χρειάζεται. Οι καυτές της εμφανίσεις με την εκρηκτική εμφάνισή της δεν έδειχναν την συντηρητική της φύση. Όμως αυτή το αποδείκνυε καθημερινά με το να είναι πιστή στις παραδόσεις της οικογένειας και της πατρίδας της. Ανέβασε την Ελλάδα στο πιο ψηλό βάθρο στα μουσικά δρώμενα και είναι σίγουρο ότι εάν της βρεθεί η ευκαιρία θα το ξανακάνει γιατί έχει τα κότσια, το ταλέντο και το τσαγανό.

Με το πέρασμα του Κρόνου στον Ζυγό από τον γενέθλιο Κρόνο της, ενεργοποίησε όλη την δυσκολία που ένοιωθε μέσα της και έφερε τελικά τον χωρισμό σαν ένα οριστικό ξεκαθάρισμα. Συγχρόνως με την δυσκολία έρχεται και η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει, να ωριμάσει, να εκτιμήσει τον εαυτόν της όπως της αξίζει και να τον βάλει στο βάθρο της αγάπης και της αποδοχής.

PAN_150509_PAPARIZOY__9

Γιατί ίσως υπήρξε και λίγο σκληρή και απαιτητική με τον εαυτόν της και χρειάζεται να μαλακώσει και να αποδεχτεί ακόμα και αυτά που δεν της αρέσουν σε αυτήν.

PAN_150509_PAPARIZOY__3

Η Έλενα με το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού είναι πολύ αγαπητή και αποδεκτή σαν ξεχωριστή παρουσία στην Ελλάδα. Γιατί εμείς όλοι αναζητάμε ξεχωριστές παρουσίες που έχουν δύναμη και τσαγανό να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Αυτό τώρα το χρειαζόμαστε πιο πολύ από όλες τις άλλες φορές.

Ο Βόρειος δεσμός της στον Καρκίνο δείχνει ότι το βαθύ της ιδανικό είναι η δημιουργία μιας δικής της οικογένειας. Μπορεί με αυτογνωσία και συνείδηση μαζί με συμπόνια και αγάπη προς τον εαυτόν της να καταλάβει ποια ακριβώς είναι και τι μπορεί να κάνει για να φτάσει στον τελικό της στόχο. Προχώρα Έλενα θα τα καταφέρεις.

Ο Βόρειος και ο Νότιος δεσμός είναι τα σημεία μέσα σε έναν αστρολογικό χάρτη που είναι συνδεδεμένα με το καρμικό μας μονοπάτι και δείχνουν από πού ερχόμαστε σαν ψυχές και ποιος είναι ο τελικός μας προορισμός.

Πηγή φωτογραφιών: Panorama Press

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved