Ζέτα Δούκα – Η κινηματογραφική Μελίνα Μερκούρη;

Η ταινία προορίζεται για μεγάλη επιτυχία, μια και η ζωή της Μελίνας Μερκούρη σαν πολιτικός αλλά και σαν ηθοποιός, υπήρξε θορυβώδης και πολυδιάστατη.

Ζέτα Δούκα – Η κινηματογραφική Μελίνα Μερκούρη;

Η ιδέα να γυριστεί ταινία με τη ζωή της Μελίνας Μερκούρη, κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό, αλλά πρόσφατα ανακοινώθηκε το πρόσωπο που θα την ενσαρκώσει.

Η πρόταση λοιπόν έγινε στην Ζέτα Δούκα, που καλείται να ερμηνεύσει το ρόλο της αξέχαστης ηθοποιού και πολιτικού, η οποία κέρδισε τις καρδιές των περισσότερων Ελλήνων, αποκαλώντας την απλά, Μελίνα.

Πρόκειται για μια εύστοχη επιλογή, αν σκεφτεί κανείς πως η Ζέτα Δούκα καλύπτει τις ανάγκες του ρόλου αρχικά εμφανισιακά σε σχέση με την Μελίνα Μερκούρη, εφόσον η σωματική διάπλαση και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, είναι ιδανικά προσαρμοσμένα σε εκείνα της Μερκούρη.

Επιπλέον το ερμηνευτικό της ταλέντο, σίγουρα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τις περιορισμένες ανάγκες των σήριαλ.

Αναμένοντας λοιπόν τις υπόλοιπες διαδικασίες και την επιλογή των ηθοποιών που θα την περιστοιχίσουν, η ταινία προορίζεται για μεγάλη επιτυχία, μια και η ζωή της Μελίνας Μερκούρη σαν πολιτικός αλλά και σαν ηθοποιός, υπήρξε θορυβώδης και πολυδιάστατη.

zetadouka

Μία Τοξότης λοιπόν με ωροσκόπο Λέοντα, θα ενσαρκώσει μία Ζυγό με ωροσκόπο Σκορπιό, που αν κοιτάξει κανείς βαθύτερα θα βρει αρκετά κοινά σημεία μεταξύ τους.

Η Μελίνα Μερκούρη στράφηκε στην πολιτική μέσα από το εξάγωνο του κυβερνήτη του ωροσκόπου της Πλούτωνα, με τον Δία στον 10ο οίκο της και επέβαλε την αμίμητη προσωπικότητά της μέσα από τη βαριά αντίθεση του Πλούτωνα με τη Σελήνη της.

Η Ζέτα Δούκα στράφηκε στην κοινωνική αλληλεγγύη, μέσα από τη μη κερδοσκοπική εταιρία «ΑΝΑΣΑ» που δημιούργησε εδώ και πέντε χρόνια, για την αντιμετώπιση Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής, με τον Ήλιο στον 5ο οίκο σε τρίγωνο με τον ωροσκόπο της και σε σύνοδο με Ποσειδώνα, που της έδωσε το όραμα.

doukamerkouri_735565562

Και οι δύο γυναίκες όμως ταυτίζονται κάτω από τρίγωνο Σελήνης – Δία με τον Δία σε περίοπτη θέση, στον 10ο οίκο και των δύο ωροσκοπίων, που υπόσχεται τύχη, φήμη και αναγνώριση.

Οι καλλιτεχνικές τους εκφάνσεις ξεχύνονται από πολλές διαφορετικές πλευρές και η επιλογή της Ζέτας Δούκα φαντάζει ιδανική, με τη Σελήνη της επίσης στον Λέοντα, να δίνει την απαραίτητη έμφαση στο απύθμενα εκρηκτικό ταμπεραμέντο μιας γυναίκας σύμβολο, όπως ήταν η Μελίνα Μερκούρη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved