Paul Gascoigne: Από τα γήπεδα στο πεζοδρόμιο

Ο αλλοπρόσαλλος Δίδυμος εκδηλώνει πλέον στο έπακρον τις αυτοκαταστροφικές του τάσεις

Paul Gascoigne: Από τα γήπεδα στο πεζοδρόμιο



Υπήρξε διάσημος παίκτης του ποδοσφαίρου έχοντας γευτεί πολλές επιτυχίες και νίκες αλλά και απογοητεύσεις, καμία όμως δεν είχε τόσο στυφή γεύση όσο η τωρινή του κατάσταση.
Ο περίφημος «Gazza» όπως ήταν το παρατσούκλι του,
υπήρξε επιθετικός και στη ζωή και στα γήπεδα, γεγονός που πλήρωσε από ό, τι φαίνεται πολύ ακριβά.
Η ικανότητά του να κλωτσάει τη μπάλα της Newcastle, της Tottenham, της Lazio και της Rangers,
σκοράροντας άλλοτε συχνότερα και άλλοτε σπανιότερα, δεν ήταν μάλλον αρκετή για να εκτονώσει τη βίαιη ενέργεια που τον κατέκλυζε.
Ώσπου το 1998
κι ενώ όλοι οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Αγγλίας προετοιμάζονταν και πρόσεχαν τη διατροφή τους εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλου, ο Gascoigne φιγουράριζε σε πρωτοσέλιδο με ένα μπουκάλι ουίσκι στο χέρι.

Πολύ παρατραβηγμένη επιλογή για τους Άγγλους, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής.
Η αντίδρασή του ήταν να καταφύγει ολοκληρωτικά στο ποτό. Ο αλκοολισμός δεν άργησε να έρθει καθώς και τα προβλήματα με τη γυναίκα του, από την οποία πήρε διαζύγιο καταγγέλλοντάς τον και για ξυλοδαρμό.
Το ουίσκυ έγινε σύντροφός του, αποτοξινώθηκε, ξαναβρήκε τη φυσική του κατάσταση και εντάχθηκε σαν έμπειρος πλέον παίκτης στη Middlesbrough και αργότερα στην Everton και στην Burnley.

Η πορεία όμως κάθε άλλο από ανοδική ήταν, κλείνοντας την καριέρα του στην Boston United.

Σήμερα στα 46 του χρόνια, φιγουράρει και πάλι στα περιοδικά και στο διαδίκτυο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση δίπλα από ένα κάδο απορριμμάτων και με εγχειρισμένο ισχίο με χρήματα φίλων του, να παρακαλάει για αλκοόλ. Η σκηνή είναι θλιβερή και ακόμα πιο θλιβερή, είναι η δήλωση των φίλων του πως πίνει για να πεθάνει.

Ο αλλοπρόσαλλος Δίδυμος λοιπόν που φημίζεται και για τη νευρική και οξύθυμη συμπεριφορά του, εκδηλώνει πλέον στο έπακρον τις αυτοκαταστροφικές του τάσεις, εφόσον δεν κατάφερε να ενταχθεί στο σύστημα του επιτυχημένου και υπάκουου star.
Γεννημένος στις 27/5/1967 στο Gateshead της Αγγλίας με άγνωστη ώρα γέννησης, δήλωνε συχνά πως δεν μπορούσε να ξεφύγει από το ποτό και άλλες ουσίες που το 2008 τον έφεραν μια ανάσα πριν το θάνατο.

Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο είναι αυτή που ευθύνεται για τις αλλοπρόσαλλες, βίαιες και άκομψες συμπεριφορές του. Από ότι φαίνεται δεν στάθηκε δυνατό να ξεφύγει από τη σκληρή επιρροή αυτής της όψης, που σε συνδυασμό και με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, ενίσχυε τις φιλοδοξίες του προς τη λάθος κατεύθυνση.
Το τετράγωνο του Ερμή κυβερνήτη του Ήλιου του με Ουρανό και Πλούτωνα, κάνει ακόμα πιο επιθετική τη σκέψη και τη συμπεριφορά του.
Οι προσπάθειές του να παλέψει για το ποδόσφαιρο που ουδέποτε είδε σαν καριέρα αλλά σαν αγαπημένη εκτόνωση, προέρχονται από τις αρμονικές όψεις της Αφροδίτης με Ποσειδώνα, Ουρανό και Πλούτωνα που τον παρότρυναν να σταθεί στα πόδια του και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες.
Η εξάρτηση από το αλκοόλ και τις ουσίες είναι καθαρά θέμα οίκων στον ωροσκόπιό του, που δυστυχώς δεν γνωρίζουμε.
Αν όμως δεν υπήρχαν τα δύο εξάγωνα του Ήλιου με Δία και Κρόνο, μπορεί αυτή τη στιγμή να μιλούσαμε για τον Gazza σε παρελθοντικό χρόνο. Η αντοχή, η θέληση και η εύνοια που του παρέχουν αυτές οι όψεις, είναι η ελπίδα να επανέλθει στη φυσιολογική του ζωή.

Οι δυσαρμονικές διελεύσεις του Ουρανού και του Πλούτωνα σε σχέση με τον Κρόνο του, δείχνουν πως η κατάσταση είναι στενόχωρη, ίσως ακόμα πιο στενόχωρη από τη θέα της δημόσιας εικόνας του που κάνει το γύρο του κόσμου.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved