Κατερίνα Καινούργιου: Συνέντευξη στην Μπέλλα Κυδωνάκη

Η Μπέλλα Κυδωνάκη συζητά με την όμορφη Ταυρίνα παρουσιάστρια για την νέα της ζωή

Κατερίνα Καινούργιου: Συνέντευξη στην Μπέλλα Κυδωνάκη

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα δροσερό κορίτσι της τηλεόρασης, πολύ αγαπητό από τον κόσμο και κυρίως ένα πολύ δημιουργικό πλάσμα που κάνει μονίμως καινούργια πράγματα.

Όταν την συνάντησα σε ένα όμορφο καφέ στην Γλυφάδα όπου τον τελευταίο καιρό κινείται μόνιμα, ήρθε κοντά μου με πολύ ζεστασιά και γλυκύτητα έτοιμη να ανοίξει τα χαρτιά της και να εμπιστευτεί μέσα από την καρδιά της κομμάτια από την ζωή της.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Κατερίνα, σε βλέπω πάρα πολύ λαμπερή και αντιλαμβάνομαι ότι σίγουρα έχει συμβεί κάτι πολύ καλό στην ζωή σου! Και πριν προλάβεις να μου απαντήσεις θα απαντήσω εγώ για σένα μέσα από αστρολογική πρόβλεψη. Γιατί σίγουρα σαν ένας παθιασμένος Ταύρος όπου οι προσωπικοί πλανήτες του έρωτα Αφροδίτη και Άρης έχουν έντεχνα βάλει την πινελιά τους αυτό το διάστημα πάνω σου είσαι σε μια πολύ δημιουργική φάση, αφού μόνο όταν υπάρχει ένας δυνατός έρωτας στην ζωή σου μπορείς να είσαι ευτυχής και ασφαλής!

Κατερίνα Καινούργιου: Ναι, όντως τώρα περνάω μια από τις πιο καλές φάσεις της ζωής μου και παρόλο που νιώθω ευάλωτη από την πίεση που έχω για την τελειότητα, τολμώ να πω ότι είμαι ευτυχισμένη.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Πάντως έχεις συνδυασμό μέσα στον αστρολογικό σου χάρτη που είναι πολύ σταθερός γιατί εκτός από το ζώδιο του Ταύρου που ανήκεις έχεις και ωροσκόπο στο Λέοντα και σου δίνει μια λαμπρή εμφάνιση σε συνδυασμό με μεγαλοψυχία αλλά και απολυτότητα.

Κατερίνα Καινούργιου: Σαν άτομο είμαι πολύ σταθερή στις επιλογές μου, με τους φίλους μου, με τους στόχους μου και γενικά προσπαθώ να κάνει πράξη αυτά που λέω. Για αυτό δεν μου αρέσει να μου χαλάνε το πρόγραμμα ή τα σχέδια. Τώρα η απολυτότητα έχει να κάνει με τις αξίες μου και εκεί ναι, δεν τις διαπραγματεύομαι.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Από ότι ξέρω βοηθάς πολύ κόσμο και πάντα είσαι καλοπροαίρετη! Αλλά δεν θα σε πιέσω να μιλήσεις για αυτό γιατί έχεις και την μυστικότητα του Σκορπιού αφού κουβαλάς πλανήτες στο ζώδιο αυτό.

(Η Κατερίνα απλά χαμογέλασε και με κοίταξε!)

katerina kainourgiou

Μπέλλα Κυδωνάκη: Τελικά οι πλανήτες καθορίζουν κατά κάποιο τρόπο την ενέργειά μας μέσω των πράξεών μας γιατί ο Δίας στον Υδροχόο στον 7ο οίκο που έχεις σίγουρα σου δίνει αυτή την διάθεση να είσαι πολύ φιλική και ανοικτή με όλους και γι' αυτό έχεις συμπάθεια και από τον κόσμο. Γιατί γενικά εμπιστεύεσαι.

Κατερίνα Καινούργιου: Εμπιστεύομαι πάρα πολύ και αυτό με βοηθάει στο να δίνω τον καλό μου εαυτό. Αλλά και με εμπιστεύονται και αυτό είναι που μου αρέσει πάρα πολύ αλλά με κάνει πολύ υπεύθυνη σαν άτομο.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Κατερίνα από ότι γνωρίζω ασχολείσαι πολύ καιρό με τον χώρο των media παρόλο που αυτό δεν το ξέρει πολύς κόσμος και έχεις κάνει μια διαδρομή από την ηλικία των 18 ετών.

Κατερίνα Καινούργιου: Ναι δουλεύω από πολύ μικρή και συγχρόνως με τις σπουδές μου στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (στον τομέα της Eπικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης) δούλευα σκληρά γιατί οι ώρες ήταν πάρα πολλές για ένα μεγάλο διάστημα και ήμουν σχεδόν αμισθί. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο Τηλεάστυ και ήμουν μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου. Πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα κι εκεί πήρα το βάπτισμα του πυρός.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Αν κρίνω από τον αστρολογικό σου χάρτη αυτή την δουλειά ήθελες να την κάνεις από μικρή και ήταν από επιλογή και όχι επειδή "έτυχε".

Κατερίνα Καινούργιου: Ναι, ήθελα πάντα να ασχοληθώ με την δημοσιογραφία από τότε που ήμουν μικρή και προσπάθησα πολύ να φτάσω μέχρι εδώ. Όλα γίνονται μέσα από σκληρή δουλειά και τίποτε δεν χαρίζεται σε κανέναν.

(Η όψη του Δία στον Υδροχόο με τον Ερμή στον Κριό κάνει την Κατερίνα να λέει αλήθειες και να την ενδιαφέρουν όλοι οι τομείς της επικοινωνίας, καθώς και η Σελήνη στην Παρθένο στον τρίτο οίκο της επαυξάνει την δυνατότητα να επικοινωνεί με μεγάλη ευκολία αυτό που θέλει).

Μπέλλα Κυδωνάκη: Δηλαδή θέλεις να πεις απέξω φαίνονται όλα εύκολα ενώ χρειάζονται σκληρές αντοχές για να κατακτήσεις έστω και το παραμικρό;

Κατερίνα Καινούργιου: Ναι, και τελικά τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν. Η εξωτερική εμφάνιση είναι ένα εργαλείο αλλά δεν αποτελεί το διαβατήριο. Βέβαια είναι λόγια που έχουν ειπωθεί ξανά και ξανά αλλά χωρίς σκληρή δουλειά και πίστη στο όραμά σου δεν γίνεται τίποτα.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Σαν γνήσιος Ταύρος ποιο είναι αυτό που έχεις σαν μότο στην ζωή σου και σε ακολουθεί;

Κατερίνα Καινούργιου: Συνέχεια φέρνω στο μυαλό μου τα λόγια από το βιβλίο του Paulo Coelho o Αλχημιστής «όταν θέλεις κάτι πολύ έντονα και μέσα από την καρδιά σου, τότε το σύμπαν συνωμοτεί και στο φέρνει.» Γι' αυτό πρέπει πάντα να προσπαθούμε και στο τέλος η ζωή θα μας τα φέρει. Αρκεί να μην χάνουμε το κουράγιο μας και την πίστη στα όνειρά μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved