Σκότωσε το φίλο της με όπλο που νόμιζε πως ήταν άδειο!

Θανάσιμο το «παιχνίδι» για δύο 20χρονους.

Σκότωσε το φίλο της με όπλο που νόμιζε πως ήταν άδειο!

Μια 20χρονη γυναίκα από το Μιζούρι των ΗΠΑ πυροβόλησε τον σύντροφό της στο κεφάλι με όπλο που, όπως είπε στην αστυνομία, δεν γνώριζε πως ήταν γεμάτο.

Η Makenzie Halinski και ο Cole Campbell βρίσκονταν στο δωμάτιο του 20χρονου στο σπίτι της οικογένειάς του στο St. Louis καπνίζοντας μαριχουάνα και πίνοντας όταν συνέβη το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι βρήκαν τον Campbell με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και, όπως κατέθεσαν, η Halinski δεν ήταν συνεργάσιμη και δεν τους έλεγε το όνομά της.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Campbell έδειχνε στη Halinski πώς γεμίζει και αδειάζει ένα πυροβόλο όπλο και της έδωσε ένα μικρό πιστόλι λέγοντάς της πως ήταν άδειο και με την ασφάλεια. Της είπε να τον σημαδέψει και μετά «Πυροβόλησε με».

Η Halinski είπε στην αστυνομία πως είδε τον Campbell να πέφτει. Άρχισε να πιέζει το τραύμα και να προσπαθεί να του κάνει ανάνηψη. Ο πατέρας του θύματος που βρισκόταν στο σπίτι κάλεσε τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως βρήκε στο σπίτι και βόμβες αλλά και πολλά όπλα.

Οι γείτονες δήλωσαν πως δεν εξεπλάγησαν από τον πυροβολισμό επειδή στο σπίτι είχε στηθεί ένα αυτοσχέδιο σκοπευτήριο και ο Campbell συχνά έκανε σκοποβολή από το... κρεβάτι του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved