VIDEO: Tο νέο ριάλιτι που προκαλεί σοκ

Δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, άγνωστοι μεταξύ τους εγκλωβισμένοι επί 21 ημέρες εβδομάδα σε ένα νησί, στο οποίο επικρατούν μερικά από τα πιο ακραία καιρικά φαινόμενα, στη ζούγκλα, χωρίς τροφή και νερό, παλεύουν για να επιβιώσουν τη στιγμή που γύρω τους κινούνται ανενόχλητα και έτοιμα να τους ορμήξουν άγρια ζώα.

VIDEO: Tο νέο ριάλιτι που προκαλεί σοκ

Υαινες, δηλητηριώδη φίδια και άλλα παρόμοια. Αυτό είναι το κόνσεπτ του ριάλιτι «Γυμνοί και φοβισμένοι» του Discovery Channel.

Το «Γυμνοί και φοβισμένοι» χαρακτηρίζεται ως το πιο extreme reality επιβίωσης, ενώ από πολλούς αποκαλέστηκε «το Εβερεστ των προκλήσεων επιβίωσης». Με επεισόδια γυρισμένα στον Παναμά, στην Κόστα Ρίκα, στις Μαλδίβες και στο Μπορέο, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Discovery την ερχόμενη εβδομάδα.

«Είμαι γυμνός στη γη των δηλητηριωδών φιδιών», «Θεέ μου, την πατήσαμε», ακούγονται οι παίκτες να λένε στο τρέιλερ, ενώ σε σε κάποιο άλλο σημείο μια γυναίκα φαίνεται να προσπαθεί να σκοτώσει ένα ψάρι, την ώρα που ο συμπαίκτης της φωνάζει «κόψ' του το κεφάλι του» και εκείνη λέει στο ψάρι «είσαι το δείπνο μου».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved