Πόπη Τσαπανίδου: Η πρώτη μεταγραφή της νέας σαιζόν

Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο αναμένεται να τη δικαιώσει του χρόνου τέτοια εποχή

Πόπη Τσαπανίδου: Η πρώτη μεταγραφή της νέας σαιζόν




Παρελθόν αποτελεί η γνωστή δημοσιογράφος για τον τηλεοπτικό SKAI, εφόσον συμφώνησε με το κανάλι του Σταμάτη Μαλέλη, να ενισχύσει την ενημερωτική πρωινή ζώνη του STAR από τον Οκτώβριο.
Ο λόγος που άφησε το κανάλι του Φαλήρου δεν ήταν οικονομικός αλλά ποιοτικός, εφόσον δεν τις εξασφάλιζε την απαραίτητη τεχνική κάλυψη που εκείνη χρειάζονταν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει συνηθίσει τις αλλαγές στη ζωή της, αφού από μικρή ηλικία μπήκε στα βάσανα που η μοίρα είχε επιλέξει γι αυτήν, με σκοπό από ότι φαίνεται να την αποζημιώνει σταδιακά.

Δεν μπορούμε να πούμε με ακρίβεια ούτε καν τι ζώδιο είναι, εφόσον γεννήθηκε στο μεταίχμιο Κριού – Ταύρου, ακόμα και αν το 99% των πιθανοτήτων που μας αφήνει η άγνωστη ώρα γέννησης, τη θέλει να ανήκει στο ζώδιο του Κριού.

Το ίδιο συμβαίνει και με τη Σελήνη της που βρίσκεται ή στον Λέοντα ή στην Παρθένο, αλλά εδώ σταματούν τα αμφίβολα και αρχίζουν τα σίγουρα.


Το πρώτο σίγουρο λοιπόν είναι η θέση της Αφροδίτης της στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ερμή στον Κριό, που την έκαναν χωρίς αμφιβολία να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Η ευσυνειδησία που αντλεί από τη σύνοδο Ερμή – Κρόνου στο ζώδιο του Κριού, χρωματίζεται από ευερέθιστη συμπεριφορά αλλά και ευθύτητα στο λόγο.

Το δεύτερο σίγουρο που βλέπουμε στην Πόπη Τσαπανίδου είναι το Ταυ – τετράγωνο μεταξύ Ήλιου – Άρη - Δία, το οποίο διογκώνει όλα τα πλεονεκτήματα και τα ελαττώματα της δράσης της. Εξαιρετικά μάχιμη και ανυποχώρητη, αλλά εξίσου τολμηρή και ανθεκτική στα δύσκολα.

Η νέα της επιλογή και καινούργιος σταθμός στην δημοσιογραφική της καριέρα, έγινε κάτω από την αρμονική επιρροή της διέλευσης του Δία σε εξάγωνο με τον Ήλιο της, ενώ η είσοδος του Δία στον Καρκίνο αναμένεται να τη δικαιώσει του χρόνου τέτοια εποχή, που ο διελαύνων Δίας θα περάσει πάνω από τον Δία της ενεργοποιώντας και τον Άρη της.
Τότε είναι που πιθανά θα της δώσει μια επιπλέον αναγνώριση ή πρόταση, πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς της.

Όσο για το κανάλι που θα αρχίσει τη νέα της σταδιοδρομία, φιλοδοξεί και αυτό πολλές επιτυχημένες αλλαγές με τον Νίκο Χατζηνικολάου να αναλαμβάνει άλλη μια ενημερωτική εκπομπή και σχολιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που θα παρουσιάζει η Μάρα Ζαχαρέα.

Καλή αρχή λοιπόν για άλλη μια φορά, για μια γυναίκα που έχει παλέψει πολύ να αναπληρώσει μέσα από τη δουλειά της, τις απώλειες της συναισθηματικής και προσωπικής της ζωής.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο άλμα της Πόπης Τσαπανίδου

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved