Γιώργος Μαζωνάκης: Πως επιδρά η Νέα Σελήνη στις συναυλίες του;

Πόσο βοηθάει το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα στις μεταμφιέσεις του Ιχθύ με την αχαλίνωτη φαντασία;

Γιώργος Μαζωνάκης: Πως επιδρά η Νέα Σελήνη στις συναυλίες του;


Νέα δουλειά για τον Γιώργο Μαζωνάκη με τίτλο «Λείπει πάλι ο θεός» και μόλις κυκλοφόρησε το video clip του χορευτικού κομματιού του cd με τίτλο «Καλώς σας βρήκα».

Πρόκειται για ένα σουρεαλιστικό δημιούργημα στο οποίο εμφανίζεται σαν σύγχρονος Σαρλό που λικνίζεται σε χορευτικούς ρυθμούς, κρατώντας επιτυχώς το ύφος των κινήσεων του αξέχαστου αυθεντικού.

Η τάση του να μεταμορφώνεται επί σκηνής -και εκτός αυτής- είναι γνωστή, με αποκορύφωμα του περίφημο Gucci φόρεμα αλλά και τη φούστα που έχει υιοθετήσει πλέον στις πρεμιέρες του.

Σαν Ιχθύς που είναι καταλαβαίνουμε πως οι μεταμφιέσεις είναι κάτι που εξάπτει την αχαλίνωτη φαντασία του και ικανοποιεί την έμπνευση του κυβερνήτη του Ποσειδώνα. Αν λάβουμε υπ' όψιν και τον ωροσκόπο στον Λέοντα, η επιθυμία να εμφανίζεται θεατρικός και διεγερτικός, αποτελεί στάση ζωής.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που συντελείται αυτή την περίοδο, τον βρίσκει στην έναρξη των καλοκαιρινών του συναυλιών και μπροστά στην τεράστια επιτυχία που σημειώνει ο νέος του δίσκος.

Ο Άρης διελαύνοντας από τον 10ο οίκο του μέχρι και τις 23 Ιουνίου και ο Ποσειδώνας από τον 7ο οίκο έως τον Απρίλιο του 2016 επιστρέφοντας ξανά, δείχνει πως η επαγγελματική του δραστηριότητα είναι έντονη και πως αυτές οι συναυλίες που ξεκινούν στις 8 του μήνα με τη Νέα Σελήνη, θα έχουν μεγάλη επιτυχία.

Ο Ποσειδώνας όμως, ο τόσο γνώριμος και οικείος του πλανήτης, δεν θα δώσει άλλοθι στις αντιδράσεις που πιθανά θα προκληθούν, είτε από το νέο του δίσκο, είτε από τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο προβλημάτων με τις συνεργασίες του.

Στη γειτονιά που γεννήθηκε στη Νίκαια, θα γιορτάσει τα 20 χρόνια του στο τραγούδι και αν κρίνουμε από τις ως τώρα επιλογές του, θα φροντίσει αυτή η ημέρα να μείνει αξέχαστη, περιλαμβάνοντας και άλλη μια στυλιστική φαντασίωση.

Εκείνο που σίγουρα θα πρέπει να αποφύγει είναι η επιρρέπειά του να μεταμορφώνεται όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, με τη Σελήνη του στον Σκορπιό να γίνεται η εξέδρα άλλης μιας βουτιάς, στο βυθό των συνειδητοποιήσεων.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved