Κάννες 2013: To 66ο Φεστιβάλ και η Adele Εξαρχόπουλος

Δυστυχώς η άγνωστη ώρα γέννησης της Adele δεν μας επιτρέπει να καθορίσουμε το ζώδιό της, που βρίσκεται στο μεταίχμιο του Σκορπιού με τον Τοξότη.

Κάννες 2013: To 66ο Φεστιβάλ και η Adele Εξαρχόπουλος


Το φετινό φεστιβάλ Καννών έκρυβε μια αποκάλυψη, δικαιώνοντας την έμπνευση του γαλλοτυνήσιου σκηνοθέτη Αμπντελατίφ Κεσίς (Abdellatif Kechiche), με την ταινία «Η ζωή της Αντέλ (La vie d' Adele)».
Η αποκάλυψη ήταν η μία από τις δύο πρωταγωνίστριες ελληνικής καταγωγής Adele Εξαρχόπουλος, η οποία παρέλαβε τον Χρυσό φοίνικα μαζί με την Καρκίνο Lea Seydoux.

Οι συγκλονιστικές ερμηνείες τους που τις θέλουν να περιπλέκονται σε μια δυνατή ερωτική σχέση μεταξύ τους, συζητούνται έντονα και αναδύουν μια ξεχωριστή αίσθηση στο φετινό φεστιβάλ. Μια αίσθηση που δικαιολογείται απόλυτα από την επιρροή της έκλειψης, μέσα στην οποία συντελέστηκε.
Ο Ποσειδώνας ανέδειξε περίτρανα τη νέα ανερχόμενη δύναμη στον κινηματογράφο και τη μόδα, εφόσον όσοι δημιουργούν σε αυτούς τους τομείς, ψάχνουν πάντα για την καινούργια μούσα τους.

Δυστυχώς η άγνωστη ώρα γέννησης της Adele δεν μας επιτρέπει να καθορίσουμε το ζώδιό της, που βρίσκεται στο μεταίχμιο του Σκορπιού με τον Τοξότη.
Παρόλα αυτά η έντονη σεξουαλικότητα, ο αισθησιασμός και η αξιοσημείωτη συστολή που αναφέρουν οι γονείς της και απειλούσε να την κάνει υπερβολικά μοναχική, δικαιολογούνται από την παρουσία 4 πλανητών στον Σκορπιό, τη Σελήνη της στους Ιχθύες και τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα.
Οι όψεις αυτές ήταν υπεραρκετές για να κάνει το ντεμπούτο της με έναν τέτοιο ρόλο και μάλιστα αποσπώντας ένα βραβείο σαν αυτό του Χρυσού Φοίνικα.
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με Ουρανό και Ποσειδώνα, αποτελεί γι αυτήν ένα μαγικό κλειδί, που ξεκλειδώνει την καλλιτεχνική της φαντασία και ικανότητα, με τρόπο ασυνήθιστο και ανατρεπτικό.

Η 20χρονη Adele με το διεισδυτικό και πολλά υποσχόμενο βλέμμα, είναι σίγουρα ένα νέο αστέρι στο χώρο του θεάματος, αποπνέοντας όλα εκείνα που χρειάζονται για να ανέλθει στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ταλέντο, αμεσότητα, φαντασία, επιβλητικότητα και έλλειψη αναστολών.

Από την άλλη το φετινό φεστιβάλ με τη βράβευση αυτή, δηλώνει την απερίφραστη πρόθεσή του για ένα Ευρωπαϊκό σινεμά απαλλαγμένο από προκαταλήψεις και συμπορευόμενο με τις αστρολογικές προτροπές του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα.

Διαβάστε επίσης:

Κάννες 2013: Ο Χρυσός Φοίνικας στην ταινία "La vie d' Adele"

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved