Έζησαν έντονα, αλλά «έφυγαν» νέοι, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο

Ο άδικος και πρόωρος χαμός του Τόμας Πρωτόπαπα, έφερε στις μνήμες μας και άλλους διάσημους ανθρώπους που όπως κι εκείνος «έφυγαν» νωρίς από τη ζωή και βρέθηκαν στη γειτονιά των αγγέλων.

Έζησαν έντονα, αλλά «έφυγαν» νέοι, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο

Ένας από αυτούς ο Αντώνης Παραράς, ο νεαρός παρουσιαστής που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές με το χιούμορ και την ευγένειά του.
Μαζί με τους κολλητούς του, τον Αντώνη Κανάκη και τον Σωτήρη Καλυβάτση έκαναν το χόμπι τους δουλειά και κατάφεραν να κερδίζουν πάρα πολλούς θαυμαστές.
Όμορφος, λιγομίλητος, με έξυπνες ιδέες έκανε τους πάντες να κολλήσουν στην οθόνη, κάνοντας τη διαφορά με την παιδεία και το ήθος του.
Στις 4 Φεβρουαρίου του 1997 και σε ηλικία μόλις 30 ετών ο Αντώνης «έσβησε» από λευχαιμία, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη τους συγγενείς κα τους φίλους του.

Συγκλονισμένο ήταν το πανελλήνιο όταν έμαθε και για τον τραγικό χαμό του Γιώργου Λουκανίδη, του γυμναστή στον Πρωινό Καφέ.
Ήταν το γελαστό παιδί της τηλεόρασης. Γνώρισε την επιτυχία μέσα από τις πρωινές εκπομπές της δεκαετίας του '90 και ήταν πολύ αγαπητός σε όλους. Στις 10 Αυγούστου όμως του 1998 όμως η μοίρα είχε γραμμένα για τον Γιώργο τραγικά σχέδια. Το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά σε τροχαίο που είχε με την μοτοσικλέτα του.

Ύστερα από τροχαίο με τη μηχανή του έφυγε από τη ζωή και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης.
Τον Δεκέμβριο του 2008 η μηχανή την οποία οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.
Όλοι μιλούσαν για το ταλαντούχο παιδί με τα μελαγχολικά μάτια που έλεγε πάντα ότι ήθελε να φύγει από τη ζωή πλήρης, έχοντας δώσει όσα περισσότερα μπορούσε στην τέχνη του.

Και με τον απρόσμενο θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη πάγωσαν όλοι.
Ήταν ο γόης της ελληνικής, showbiz, ο Έλληνας Beckham, ο πιο περιζήτητος εργένης της Αθήνας. Αγαπούσε τη ζωή όσο λίγοι και ήταν πηγή δύναμης και αισιοδοξίας, τα ξημερώματα όμως της 12η Οκτωβρίου, η καρδιά του σταμάτησε ξαφνικά, βυθίζοντας τους πάντες στο πένθος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved