58η Eurovision: Η νίκη της Δανίας και της Emmelie de Forest

Η Δανία κατακτά τον τρίτο τίτλο στο θεσμό και η γλυκιά Ιχθύς που την εκπροσώπησε, κάνει τα πρώτα σημαντικά βήματα της καριέρας της

58η Eurovision: Η νίκη της Δανίας και της Emmelie de Forest

Ο φετινός διαγωνισμός ήταν ίσως από τους πιο αδιάφορους των τελευταίων ετών, με επαναλαμβανόμενα τραγούδια και στυλ, με πραγματική εξαίρεση το Ελληνικό τραγούδι που ήταν το μόνο που έσπασε τον διαγωνιστικό πάγο της διοργάνωσης.

Οι Σκανδιναβοί διατηρούν το θεσμό στα μέρη τους, εφόσον η 20άχρονη Έμιλυ Ντε Φόρεστ, με το τραγούδι «Only teardrops», πήρε την αναμενόμενη νίκη.
Η Δανία κατακτά τον τρίτο τίτλο στο θεσμό και η γλυκιά Ιχθύς που την εκπροσώπησε, κάνει τα πρώτα σημαντικά βήματα της καριέρας της.
Το γεγονός πως στο διαγωνισμό τα έκανε χωρίς παπούτσια αντιγράφοντας την περσινή νικήτρια Loreen, δεν φάνηκε να επηρέασε τη γνώμη του κοινού και των κριτών, μια που υπήρξε φαβορί εξ αρχής.
Η δισέγγονη της βασίλισσας Victoria της Αγγλίας κέρδισε επάξια τη νίκη με μια πολύ όμορφη παρουσία και ερμηνεία, ενός μέτριου έως αρκετά ενδιαφέροντος τραγουδιού σε μεμονωμένα σημεία του.


Όσο για τη φετινή βραδιά, η Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με τον Κρόνο συνταιριάστηκε άψογα με το ρομαντικό και αραχνούφαντο τραγούδι της Έμιλυ, που ερμήνευσε με συνέπεια και έμφαση στη λεπτομέρεια.

Μοναδικό ζωντανό σημείο της βραδιάς, ήταν το εξάγωνο ιδιομοιρίας της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ουρανό, το οποίο από ό, τι φάνηκε εκδηλώθηκε μόνο στην εξέδρα.
Η νικήτρια με τη διέλευση του Ήλιου πάνω από την Σελήνη της στον Ταύρο, απόλαυσε την ευεξία και τη χαρά και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τη διέλευση του Ποσειδώνα πάνω από τον Ήλιο της.

Το τρίγωνο του διελαύνοντα Κρόνου με τον Ήλιο της, στάθηκε η απαρχή της ανόδου της στο τραγούδι, που όπως δηλώνει επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει, ενώ ο διελαύνων Άρης πάνω από τη Σελήνη της, βοήθησε να εκτονώσει όλο το συναίσθημα που διακατέχει την ίδια, αλλά και το τραγούδι της.

Με το καλό λοιπόν του χρόνου στην πανέμορφη Δανία και με την ευχή να δούμε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό και πάνω απ' όλα ένα Ελληνικό τραγούδι αντάξιο του φετινού και ακόμα καλύτερου.

Διαβάστε το αστρολογικό προφίλ του Αγάθωνα και της ελληνικής συμμετοχής!

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved