Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Ποια διάσημη θα μπορούσε να σε εμπνεύσει, με βάση το ζώδιό σου

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια διάσημη γυναικεία προσωπικότητα μοιράζεται το ίδιο ζώδιο με σένα; 

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Ποια διάσημη θα μπορούσε να σε εμπνεύσει, με βάση το ζώδιό σου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το κάναμε εμείς! Ποια είναι λοιπόν η γυναίκα που θα μπορούσε να σε εμπνεύσει και να τη μιμηθείς; Εννοείται όχι στην εξωτερική εμφάνιση!

ΚΡΙΟΣ

Η Lady Gaga είναι γεννημένη 28 Μαρτίου. Όπως κάθε Κριός, έτσι και εκείνη είναι αυθόρμητη και θαρραλέα. Αν ποτέ πριν δεν είχες παρατηρήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της, καιρός να το κάνεις. Εκεί θα δεις με τα ίδια σου τα μάτια το συνδυασμό των παραπάνω δύο. Η αγαπημένη Gaga έχει κερδίσει τόσο πολλά βραβεία Grammy που εύκολα συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο δυναμικές γυναικείες προσωπικότητες. Ναι, οι Κριοί είναι τόσο υπέροχοι όσο η γνωστή τραγουδίστρια. Είναι επίσης αθεράπευτα αισιόδοξοι, γεγονός που τους καθιστά και ως ένα «δώρο» για όσους τους συναναστρέφονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Gal Gadot ή αλλιώς Wonder woman είναι γεννημένη στις 30 Απριλίου και διοχετεύει σίγουρα τον φιλόδοξο Ταύρο που κρύβει μέσα της στον επαγγελματικό τομέα της ζωής της. Μόνο μία Ταυρίνα μπορεί να καταλάβει και να μοιραστεί την ίδια έντονη φιλοδοξία που θα την οδηγήσει στο τέλος και στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Ωστόσο, σημαντικό είναι να εξακολουθήσει να παραμείνει πρακτική και να μην αφήνει τα συναισθήματα να «καπελώνουν» την κρίση της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Nicole Kidman είναι γεννημένη στις 20 Ιουνίου και είναι χαρακτηριστικό δείγμα Διδύμου. Σημείωση: Αν δεν έχεις δει το «Lion» που πρωταγωνιστεί, σε προτρέπουμε να το κάνεις σύντομα. Ο Δίδυμος, όπως η γοητευτική Nicole είναι ένα από τα πιο περίεργα αλλά συγχρόνως κοινωνικά ζώδια. Έχουν τη δυνατότητα να αναδεικνύουν πολλές και διαφορετικές πτυχές του εαυτού τους μέσα από τις δεξιότητές τους, όπως ακριβώς και η αγαπημένη ηθοποιός στους ρόλους που υποδύεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

H νεαρή Selena Gomez είναι γεννημένη στις 22 Ιουλίου. Είναι το κορίτσι που με ένα μαγικό τρόπο μεταμορφώθηκε από πριγκίπισσα σε τραγουδίστρια, μουσική παραγωγός και απόλυτη σταρ. Πράγματα που μόνο ένας Καρκίνος στην… καρδιά μπορεί να καταφέρει. Ναι, οι Καρκίνοι είναι πιο συναισθηματικοί από τα υπόλοιπα ζώδια. Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό που τους βοηθάει να δημιουργούν, όπως βοήθησε τη Selena να γράφει τραγούδια και να τα τραγουδάει. Οι Καρκίνοι είναι διαισθητικοί και «ανιχνεύουν» τα συναισθήματα των άλλων, ακόμη και αν δεν τους γνωρίζουν τόσο καλά.

ΛΕΩΝ

Η Jennifer Lawrence είναι γεννημένη στις 15 Αυγούστου. Οι Λέοντες είναι διάσημοι για την ανάγκη τους να βρίσκονται στο προσκήνιο, γεγονός με το οποίο η αγαπημένη Lawrence έχει αποδείξει πως είναι εξαιρετικά εξοικειωμένη. Ήταν μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood για το 2015 και το 2016. Είναι 27 χρονών και έχει καταφέρει να κερδίσει με την αξία της μία θέση ανάμεσα στις πιο δυναμικές γυναίκες! Οι Λέοντες είναι άνθρωποι ειλικρινείς, που δείχνουν στους ανθρώπους τα αληθινά τους συναισθήματα. Είναι αποφασιστικοί και κάνουν πάντα αυτό που θέλουν. Δεν τους ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι, αρκεί εκείνοι να παραμένουν πιστοί στον εαυτό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Beyoncé είναι γεννημένη στις 4 Σεπτεμβρίου και παρότι ο Παρθένος, ένα ζώδιο που παραμένει μακριά από τα λαμπερά φώτα, εκείνη αποτελεί σίγουρα την εξαίρεση του κανόνα. Μέσα στην πολυετή καριέρα της έχει κερδίσει 22 βραβεία Grammy και 24 βραβεία MTV. Η λατρεμένη Queen B είναι μία αληθινή έμπνευση για κάθε γυναίκα εκεί έξω. Η μουσική της είναι ένα «παράθυρο», από το οποίο μας αφήνει να δούμε τον πραγματικό εαυτό της και τα αληθινά της συναισθήματα. Όπως κάθε Παρθένος, λατρεύει το πρόγραμμα και την οργάνωση σε κάθε τομέα της ζωής της.

ΖΥΓΟΣ

Η ηθοποιός Lena Headey είναι γεννημένη στις 3 Οκτωβρίου και όπως εκείνη μεταμορφώνεται από Γοργώ (στους 300) σε Cersei Lannister του Game of Thrones, έτσι και κάθε Ζυγός έχει μία ιδιαίτερη ικανότητα να βγάζει έναν ξεχωριστό εαυτό σε κάθε περίσταση. Είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση, σαν πυροσβέστης να μεσολαβήσει, να συμβιβάσει, ενώ δε χάνει ποτέ το στιλ και το χαμόγελό του, για αυτό οι γύρω του τον θαυμάζουν απεριόριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Emma Stone είναι γεννημένη στις 6 Νοεμβρίου και σαν γνήσια Σκορπίνα έχει μια έντονη και μυστηριώδη γοητεία. «Αγκαλιάζει» με έναν δικό της, μοναδικό τρόπο το Σκορπιό που κρύβει μέσα της και έχει μία αβίαστη ικανότητα να βρίσκεται στο προσκήνιο. Δεν είναι άλλωστε τυχαία ένα από τα κορυφαία «αστέρια» της εποχής μας. Οι Σκορπιοί είναι άνθρωποι ισχυροί και έχουν όλες τις πιθανότητες με το μέρος τους να πετύχουν αυτό που θέλουν. Είναι αποφασιστικοί, ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Miley Cyrus είναι γεννημένη στις 23 Νοεμβρίου και μία σταρ από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Ως Τοξότης, είναι ανοιχτόμυαλη σε ζητήματα που αφορούν το μέλλον της και όταν θελήσει κάτι, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να το καταφέρει. Σήμερα, η Miley είναι μία από τους κριτές τους The Voice και δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καταλληλότερη θέση για εκείνη. Θα εμπνεύσει πολλά νέα αστέρια να βρούνε, όπως εκείνη, το δρόμο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Michelle Obama, είναι γεννημένη στις 17 Ιανουαρίου και ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Οι Αιγόκεροι είναι από τους πιο φιλόδοξους ανθρώπους που μπορεί να συναντήσει κανείς, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι τους είναι άνθρωποι που τους θαυμάζουν για την αποφασιστικότητα και τη θέλησή τους. Ωστόσο, είναι άτομα που δεν παρασύρονται εύκολα και παρά τη φιλοδοξία τους παραμένουν πρακτικοί στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τηλεοπτική αστέρας Oprah Winfrey είναι γεννημένη στις 29 Ιανουαρίου και ανάμεσα στα πολλά ταλέντα της, είναι προικισμένη με μεγάλη φαντασία που την κάνει και ξεχωρίζει. Οι Υδροχόοι είναι άνθρωποι ιδιαίτεροι, με έντονη περιέργεια και αρκετά κοινωνικοί. Η Oprah συγκεκριμένα είναι, χωρίς αμφιβολία, μία γυναίκα που πάντα θα εμπνέει με την προσωπικότητα και τη σταδιοδρομία της. Οι Υδροχόοι προσπαθούν πάντα να κατανοούν τους άλλους ενώ είναι άνθρωποι που εκτιμούν την τιμιότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Rihanna είναι γεννημένη 20 Φεβρουαρίου και είναι μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως. Τα «ψαράκια» του ζωδιακού κύκλου είναι άνθρωποι με έντονο καλλιτεχνικό ταπεραμέντο και η Rihanna κατάφερε να αγκαλιάσει και να βγάλει προς τα έξω τον Ιχθύ καλλιτέχνη που έκρυβε μέσα της. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ιχθύ όπως η Rihanna, είναι άνθρωποι γενναιόδωροι, συμπονετικοί και περιποιητικοί με τους ανθρώπους που αγαπούν.

Διάβασε επίσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved