Αυτός είναι ο τρόπος για να γοητεύσεις τους άλλους, ανάλογα με το ζώδιό σου

Όταν το κάνεις καλά, λάμπεις από ομορφιά!

Αυτός είναι ο τρόπος για να γοητεύσεις τους άλλους, ανάλογα με το ζώδιό σου

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τέλεια χαρακτηριστικά για να είσαι ή να δείχνεις όμορφος/η.

Βγάζοντας στην επιφάνεια την πιο γνήσια πτυχή του εαυτού σου, μπορείς να αναδείξεις τη γοητεία σου και όλοι να "πέσουν ξεροί".

Πώς; Μα φυσικά ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε το ζώδιό σου.

ΚΡΙΟΣ

Η αχόρταγη αγάπη σου για τη ζωή και την περιπέτεια σου προσδίδει ομορφιά και γοητεία!

ΤΑΥΡΟΣ

Η γοητευτική αίσθηση ισορροπίας, σιγουριάς και σταθερότητας σε κάνουν ένα θαυμαστό φίλο και σύντροφο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την πηγαία περιέργεια και τη ζωντανή προσωπικότητά σου, καταφέρνεις πάντα να δημιουργείς μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα για όσους βρίσκονται γύρω σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαισθησία και η στοργική σου συμπεριφορά εμπνέουν και καταπραΰνουν τις έννοιες και τα βάσανα όσων βρίσκονται γύρω σου!

ΛΕΩΝ

Η δημιουργική και ηγετική προσωπικότητά σου, καθώς και η ικανότητα να φωτίζεις κάθε χώρο στον οποίο θα βρεθείς, σε καθιστούν την απόλυτη χαρά της ζωής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ωριμότητα, και η εσωτερική σου δύναμη είναι δύο ιδιότητες που σου δίνουν χάρη και σε ανάγουν σε έναν επιτυχημένο... σούπερ σταρ!

ΖΥΓΟΣ

Η γοητευτική και ευχάριστη φύση σου προσδίδει γοητεία στην ομιλία και την εμφάνισή σου και σε κάνει ένα υπερβολικά ενδιαφέρον και επιθυμητό άτομο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παθιασμένη αγάπη και η εκτίμηση που έχεις για τη ζωή, σου προσδίδουν εσωτερικότητα και μαγευτική γοητεία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την ιδιόμορφη, παιχνιδιάρικη και πολύχρωμη προσωπικότητά σου, καταφέρνεις να λάμπεις σε στιγμές χαράς, αλλά και να φτιάχνεις τη διάθεση των άλλων, όταν είναι στις κακές τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι ένα άτομο εμφανίσιμο, ισορροπημένο και σε ετοιμότητα για κάθε δύσκολη μάχη. Η αυτοπεποίθησή σου και η αφοσίωση στους στόχους τονίζουν τη φυσική ομορφιά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό είναι το δυνατό σου σημείο, αφού μπορεί να φτάσει πολυ πέρα από αυτόν τον κόσμο. Η ομορφιά προέρχεται από την πρωτοτυπία και τη μεγαλοφυία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η βαθιά σχέση που έχεις με το Σύμπαν αλλά και η καλλιτεχνική ευαισθησία σου προσδίδουν στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή σου μια εκπληκτική γοητεία!

Δες τα ζώδια με δυο λέξεις στην παρακάτω photo gallery:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved