Astroquotes Φεβρουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Astroquotes Φεβρουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο, στις 20/1 και ώρα 11:00

Η δραστική παρουσία του Άρη στον Κριό είναι «όλα τα λεφτά» σε αυτόν τον μήνα, αν λάβει κανείς υπόψη του και τις όψεις που σχηματίζει με… όλους σχεδόν τους πλανήτες του ζωδιακού!

Πρακτικά, σε θέλει σε θέση μάχης με ενεργοποιημένα τα αντανακλαστικά σου, αλλά και πρόθυμο/η να ασκήσεις το δημιουργικό πνεύμα σου. Έτσι τουλάχιστον θα… έπρεπε να συμβεί για να περιορίσεις ή πιο σωστά να προλάβεις εξωτερικές εντάσεις, όντας αμέριμνος/η και εφησυχασμένος/η.

Και όταν ο Άρης απαιτεί δράση, έχεις στην διάθεσή σου αρκετούς τρόπους για να διοχετεύσεις την περίσσεια ενέργεια, από την επιτάχυνση διαφόρων εργασιών και τα πάσης φύσεως μαστορέματα, μέχρι την σωματική άσκηση. Φρόντισε μόνο να επικεντρωθείς σε αντικείμενα με τα οποία έχεις ήδη μια κάποια τριβή, αφού η απότομη και άνευ «προϋπηρεσίας» ενασχόλησή σου μπορεί να επιφέρει ανεπιθύμητες καταστάσεις, είτε στο σώμα σου είτε στις παρεμβάσεις σου.


Αν πάλι βρεθείς αντιμέτωπος/η με τους «κακούς», ζύγισε προσεκτικά τις δυνατότητές σου, ώστε να μην γίνεις ένας looser «ήρωας».

*Για να διαβάσεις την Μηνιαία πρόβλεψη για το ζώδιό σου, πάτησε ΕΔΩ!*

Δες στο photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Φεβρουάριο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved