Τι φαγητό θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιο σου;

Ποια τροφή θα ταίριαζε σε κάθε ζώδιο;

Τι φαγητό θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιο σου;

Θα έχεις ακούσει για τραγούδια, πολύτιμους λίθους, φυτά ή ζώα που αντιστοιχούν σε κάθε ζώδιο. Σκέψου όμως λίγο… Αν κάθε ζώδιο ήταν τρόφιμο, ποιο θα ήταν;

Ανεξαρτήτως αν πρόκειται για κυρίως πιάτο, ορεκτικό ή επιδόρπιο, παρακάτω θα διαβάσεις την πιο ιδανική τροφή που αντιπροσωπεύει κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Σάλτσα τσίλι. Είναι περίφημη, εθιστική, καυτή και ταιριάζει απόλυτα στην φλογερή και φιλόδοξη ιδιοσυγκρασία του Κριού.

ΤΑΥΡΟΣ

Καραμελωμένα μήλα. Η αψιά γεύση του μήλου που δένει με τη γλυκιά καραμέλα μοιάζει τόσο πολύ με την βαθιά και ζεστή προσωπικότητα του Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασπρόμαυρα μπισκότα: Όλη η ζωή των Διδύμων θυμίζει τις δυο πλευρές αυτού του «αμφίδρομου» γλυκού! Αν και πολύ απλό, είναι εθιστικό και δημοφιλές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοτόσουπα. Αυτό το νόστιμο, αναζωογονητικό γεύμα ταιριάζει απόλυτα στην ευγενική και τρυφερή φύση του Καρκίνου. Θυμίζει πάντα τη ζεστασιά και τη φροντίδα μιας μητέρας.

ΛΕΩΝ

Ζεστή πίτσα. Οι Λέοντες συχνά… υπερθερμαίνονται, αλλά είναι πάντα αξιόπιστοι και πρόθυμοι να σας δοθούν, όπως ένα ζεστό κομμάτι πίτσας στο τέλος μιας δύσκολης μέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σαλάτες. Τόσο η τοποθέτηση διάφορων υλικών σε μια σαλάτα όσο και η ικανοποίηση κάθε συνδαιτημόνα ξεχωριστά, καθιστούν την Παρθένο μια περίφημη τροφό που ξέρει να προσφέρει σε όλους με καταπληκτική υπομονή και φροντίδα

ΖΥΓΟΣ

Τηγανητό κοτόπουλο. Με αυτό το φαγητό, όλοι μένουν ευχαριστημένοι και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Το ίδιο συμβαίνει και με τους γλυκούς και ειρηνικούς Ζυγούς όταν φροντίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Hamburgers. Οι Σκορπιοί, αν και είναι δύσκολοι τύποι, πολύ συχνά είναι οικείοι και άνετοι στην παρέα. Ναι. Τόσο απλοί και προβλέψιμοι, όπως ακριβώς ένα hamburger με πατάτες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πασπαλισμένα Donuts: Όπως και οι Τοξότες είναι ελαφρά κι ευχάριστα, πασπαλισμένα με γλυκούς πειρασμούς. Όλοι τα αγαπούν και μπορούν να τα καταβροχθίσουν σε χρόνο dt!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παγωτό για αυτό το ζώδιο που γεννήθηκε μέσα στο κρύο του χειμώνα. Θα το απολαύσεις οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αλλά, μια κουταλιά δροσερού παγωτού είναι πιο ευεργετική τις καυτές μέρες του καλοκαιριού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Dim Sum. Για τον Υδροχόο διαλέξαμε τη γνωστή ποικιλία από μικρά κινέζικα ορεκτικά. Οι εξωτικές γεύσεις στα διάφορα πιάτα ταιριάζουν απόλυτα στην παράξενη και περιπετειώδη φύση του Υδροχόου.

ΙΧΘΥΕΣ

Sushi. Δεν το διαλέξαμε επειδή πρόκειται για θαλασσινό. Απλώς είναι μια γεύση που μπορείς να την αγαπήσεις και να σου αρέσει. Μπορεί να είναι απλή με ρύζι και φύκια ή και πιο πολύπλοκη, όπως ακριβώς το ζώδιο των Ιχθύων.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μεγάλη... απάτη!

Αυτά είναι τα 5 πιο αδίστακτα ζώδια του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved